130

БатБулгар

преди 4 години

По-големият найтап ще е, Джамбазки наистина да стане кмет и да забрани гей парада, бидейки подркепен от тях. Тогава много ще с смея :) хахахахахахаха

129

Гейо Джамбазина

преди 4 години

Защо да е нелогично? Много си е логично даже!

128

Анонимен

преди 4 години

почти никой не взима тази "подкрепа" насериозно, глупава шега, а за Джамбазки е малко вероятно да е гей, ако беше гей надали щеше да се навира в ръководството на ВМРО, много нелогично сам да ходиш където мразят такива като теб.

127

Шпагов

преди 4 години

Ангеле, признай си бе, момче! Да ти олекне.

126

Оберфелдфебел

преди 4 години

Май, май Волен се оказа прав......

125

Нищо нелогично

преди 4 години

Е, то това е само на думи. Реално те си имат представител в инициативия комитет на Манолова. Една откачена лелка от някакъв образователен център' Сияйни'. Или 'Озарени' беше? Това е лобиста на гей общността

124

Анонимен

преди 4 години

Ако искаме България да е нормална държава трябва да бъдат забранени:Прайда,БХК,НПО-тата и много други неща вредни за държавата и обществото от морална гледна точка неща.Но "сребролюбците" са изключително много.За някои лев ще продадат и най-милото си.Такива хора се наричат ПРЕДАТЕЛИ.Начело с БОКО ТИКВАТА,който е доказан КОМУНИСТ и АНТИ БЪЛГАРИН.

123

Анонимен

преди 4 години

Върнете дъгата на децата ве, крадливи наглеци.

122

Гого

преди 4 години

София прайд е моралният упадък на държавата ни и на нацията като цяло

121

Анонимен

преди 4 години

Що бре, може пък да си е съвсем логично. Майтапът настрана, едва ли твърдението на сидеров може да се нарече обида. Целият фарс от онзи ден беше пресметнат и режисиран. Чешмеджиева също попадна в капана, оставяйки го да бесува повече от половин час. Това с полицаите също не биваше да се излъчва в ефир. Предаването трябваше да бъде прекъснато много по-рано и да се оправят зад кадър или да го отложат. Каквото целеше воленчо си го постигна - скандал и реклама за пред шшашавите му фенове.

120

Анонимен

преди 4 години

**** номера.

119

.

преди 4 години

А сега логичното,никой няма да гласува за този луд, лицемерен фашист.

118

Чочко

преди 4 години

Абе , защо никой не пише ,че Сидеров е СЕДЕСАР ,БИВШ ГЛАВЕН РЕДАКТОР НА НАЙ ЛЪЖЛИВИЯ ВЕСТНИК "ДЕМОКРАЦИЯ" И ПРЪВ ПОМОЩНИК / ПОМПОЛИТ/ НА БАЩАТА НА БАНДИТСКАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ - ИВАН КОСТОВ ? Интересното е ,че нито една партия / ама нито една/ ,не говори за това. Така ли пък всички партии са създадени от БКП ,както СЕДЕСАРИТЕ се оправдават ,за да си прикрият кражбите и ликвидирането на Държавата след 1992 г. !

117

Анонимен

преди 4 години

Да бъдеш гей си е позорно .

116

естет

преди 4 години

грозно е и още как,дори отвтратително

115

Котката

преди 4 години

Тези сексуални наклонности е защото на хората им е скучно и така измислят нещо ново да пробцат което до вейда то това Похотта е болезнена страст за излишно и прекомерно удовлетворяване на естественото полово влечение при човека. В медицината и психологията свръхразвитата полова страст при мъжете се представя сатириазис, а при жените - нимфомания.В християнството, похотта е един от седемте смъртни гряха.

114

Анонимен

преди 4 години

Абе... вие *** ли сте или сте пиари на Сидеров? Анисия явно е под средното ниво на интелегентност, след като не е загряла, че на това му се вика политическа сатира.

113

без думи...

преди 4 години

На другия бряг е.Няма жена, няма деца....а иска Вас да Ви учи да НЕ гушкате жена си...която Ви е родила децата?!?

112

радвам се

преди 4 години

Нека да е гей.Никога няма да има дете.Никога няма да има поколение.Обаче,ако и баща му беше като него...Нямаше да го има и ДжаМ-базки

111

Анонимен

преди 4 години

Днес, Светът е Свидетел, на Нова Форма на Диктатура..., - Диктатурата на Меншинството над Мнозинството и Природата!!!!!!!!!