110

We want George!

преди 4 години

Ставащото тук напомня предизборната кампания за избор на президент на САЩ през 1972 г. Тогава хората, работещи за преизбирането на тогавашния президент Ричард Никсън за втори мандат, платили на шефовете на една-две от най-големите организации на хомосексуалистите в един от големите американски градове. Платили им, за да излязат техните хора на хомо-демонстрация с плакати и скандирания "Ние искаме Джордж!" (основнен конкурент на Никсън на тези избори беше сенаторът-демократ Джордж Макгъвърн).

109

Mockingbird

преди 4 години

не дай си боже прайдистите да застанат зад теб, можеш да станеш и папа...

108

Това е

преди 4 години

Само за отвличане на в нима ние то. Всяка година лично Фандъкова разрешава прайда Тази година охраната му струваше 180000 от парите на данъкошлатеца, одобрени също от учителката. Тя даже си направи снимка с десетина хомосексуални за спомен

107

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха!На аборигените пак им спретнаха як номер,независимо,дали Джамбаски е,или не е гей(по общонародному пендирунгел), с което предварително му нанесоха жесток удар,знаейки,че болшинството българи ненавиждат тази *** и на изборите ще гласуват против него.Националния коч с чуждоземски пиздоним Винету,потрива доволно ръце относно номера,подготвен от театралната група включваща Болен Пиндеров и ГУЙ дружинката!А оффчият безмозъчен мат'рял да го духа -така елементарно го подхлъзват!!!

106

Ха-ха

преди 4 години

Джамби е дрът ерген,ама може и да не е обратен човека?

105

Ф.С.В.

преди 4 години

Искам да попитам -понеже съм малко *** и не разбрах- Та..Джамбазки гей ли е или не е гей?? изтърва ли си сапуна на обществени европейски бани или се къпе сам в къщи? ще се жени ли -или ще се омъжва - та просто питам -ей такива му по селски работи,, не ми дават покой да заспя !

104

дам

преди 4 години

Много гейове в тази кампания, как ще се разделят между Джамбазки , момченцето от Спаси София и Игнатов, чиято приятелка е принудена да се оправя сама

103

Анонимен

преди 4 години

Добре бе ,а зад Плевнелиев не застанахте едно време?Защоо?

102

Анонимен

преди 4 години

Не зад Джамбазк, а зад БНТ. ;-D :-D :-D

101

Анонимен

преди 4 години

Джамбазки не е гей а Сидеров е Рубла и предател!

100

Сидеров е ясен ....

преди 4 години

Крадецът вика дръжте крадеца .....

99

Мальчик-гей

преди 4 години

Позорно е да живееш в 21 век и да искаш забрана на Прайд! Той не пречи абсолютно на никой!! И ако някой безумник все пак го направи, ще може преспокойно да осъдим държава за няколко милярда, за нарушаване на човешките права!!!

98

Джендър

преди 4 години

Най-накрая националистите ще бъдат задоволени и ще се кротнат. Всъщност за това си мечтае ха тайничко. Да имат гей зад себе си!

97

Анонимен

преди 4 години

Хората подчертават. Чудя се дали всеки народ си заслужава управлението, демек който и да е пак същото.

96

ПроСоТо

преди 4 години

"Страната,в която невъзможното става възможно,а нелогичното-логично".."Страната на огледалата"..

95

Анонимен

преди 4 години

няма ли кой да го защити човека, може пък и да не е ........ такъв

94

ЧЛЕН Еврог.ей.ски.

преди 4 години

Нямам нищо против ге.йове, ***.дер.асти, *** и т.н. Но да парадират с това - НЕ! Като искат да си правят парад, в Холандия е идеално, а и ей къде е. Единственото свястно нещо е, че Джамбазки не можа да изджамбази евродупетатството си. Но ако продължи с фръцкането в България против ге.йовете, а в Брюксел с поддръжката си за тях, надявам се да го огрее от гей.овете. Та да не е напразно всичко.

93

men

преди 4 години

айде ангелчо. не се срамувай. излез от клозета с малкото тютю което така обичаш да носиш. всичките сте такива модерни леви барабар с тиквочко, все пак едно време стълбичката на сивия генерал само с края на тръбопровода се катери. маджовци, баджовци, тиквочковци, всичките са минали по тоя път. и ти сега си наред. айде. гордо, главата горе.

92

Анонимен

преди 4 години

То не е срамно да си болен от рак също.

91

Анонимен

преди 4 години

решили са да покрепят "мъж", затова не са подкрепили Манолова