15

СЛАВЯНИ

преди 4 години

Трябва всички славянски държави да се обединим и да имаме обща майка - Русия! А бащата да е като неутрална държава например - България, Сърбия, Хърватия и тн.! Аве нещо като обща майка, но с различни бащи!

14

Анонимен

преди 4 години

Добре, нямам нищо против да ни освобождават от руското влияние (напоследък провеждано най-вече от некви пенсионирани ефесбейшники), ама тоя Помпей иска да ни налага украинско. Толко ли за изпаднали ни смятат? (Навярно да, след като ни се подиграват с визите вече 10-ина години.) Може да сме зле, ама чак до дъното на Украина се надявам, че няма скоро да стигнем. И в предизборната кампания що пък никой не повдига темата как щатците си влизат у нас като в разоран двор, а за българите трябват визи?

13

Анонимен

преди 4 години

Всеки ден четем тези руски букви. Не можем да се почувстваме еврапейци. Нада сменят ети букви.Кирилица - ета русафилска канспирация.

12

Анонимен

преди 4 години

Винету си пече *** на някой остров в Полинезия. За наша сметка.

11

Анонимен

преди 4 години

Помпео да тропне с крак и да заповяда на васалите си в България да забранят русофилската кирилица.

10

Анонимен

преди 4 години

Русофобите много се развилняха, щом и този кравар ни го натрапват из славянските земи, пък и лекции щял да изнася... за раздори и всякакви щуротии. Надявам се да го освиркат, поне в Черна Гора. Ах, мъчно ми е за Югославия....

9

Анонимен

преди 4 години

Абе тая помпа народното ли самосъзнание е решил да променя. Ало Помпата оди си у Кравария и се Помпай. Поне още три поколения ще са с Русия. Или Помпата ше ни сменя Чиповете ше ни слага Краварски. На тая Помпа няма ли кой да му каже че Краварите са нежелани и мразени от целият свят. Къдее оня Винету да му превежда..

8

Анонимен

преди 4 години

все едно руснаците да започнат да говорят за намаляване на американско влияние на запад, примерно мексико и прочие , това на краварите е вече дебелоочие

7

Шменти капели

преди 4 години

Ние сме против влиянието на САЩ в района и в Европа...

6

Анонимен

преди 4 години

Петър Стоянов предложи да започнем да пишем на латиница.А Соломон Паси предложи да приемем еврейската вяра, протестантството и католицизма.Само така можем да обърнем посоката на русофилството.Един нов Възродителен процес, при който да се сменят имената и вярата на западни.

5

Анонимен

преди 4 години

Непосилна задача.

4

Русофил

преди 4 години

Teзи САЩ явно не са наред,как да няма руско отношение от история и език,религия.Всички почти говорят и пишат подобен език славянски.Тези стана ха полицията на Балкана да определят правилата на живота.Наглост идваш в друга държава и започваш да казваш кое как ще стане.Това е чиста доктатура а уж свобода на словото и печата.

3

Анонимен

преди 4 години

"Помпео при Маккейн"Този ли Маккейн, който с Рейган разби сСсР то и освободи Източна Европа?

2

Анонимен

преди 4 години

Хубавите неща стават бавно. Така както България изрита решетката, така и цяла Европа ще го направи с останалите слугинажи.

1

Додо

преди 4 години

След като Тръмп изхвърли Болтън, Помпео е най-опасния човек с САЩ, обслужващ интересите на (ония), вместо на американския народ! Нещо като Макрон в Европа! Дано Бог даде Тръмп и него да урине скоро!