55

Анонимен

преди 4 години

Левски е знаел какво говори тъй като е бил участник в Първа Българска Легия.

54

Анонимен

преди 4 години

Този скоро няма да е държавен секретар, ха-ха-ха

53

Анонимен

преди 4 години

KAKVO E KAZAL LEVSKI!? '' 6TE NI OSVOBODQT ZADA NI POROBQT''

52

Анонимен

преди 4 години

Трябва самия него да го ограничат, за да се намали американското облъчване и зомбиране с големи дози радиация, пардон демокрация.

51

от 59

преди 4 години

Как оспяха Изрелчани да си създадат държава с какви пари чисти!Обикновените евреи не ги съдя познавам добри хора!

50

Анонимен

преди 4 години

Америка се оправлява от Евреи и Русия се управлява от Евреи лош свят !Сащ Русия Англия Франция и Германия империи на злото и дявола! Труман изгорил милиони Японци е евреин .Сталин избил милиони е евреин.Евреите са предпочели убиеца пред Исус!

49

Бг

преди 4 години

До АхметТи правиш добро и разумно предложение.

48

Анонимен

преди 4 години

Тя Америка като иска да я заобичат хората да вземе да направи нещо за тези държави а, не само да ги използва!

47

Ахмет

преди 4 години

Всички гледат своите интереси.Аз лично не съм нито за Американците, нито за Руснаците и си питам:Защо ние Балканскитенароди не можем да създадем БАЛКАНСКИ СЪЮЗ и да сме силни както другите Според мен:Защото се мразим едни други, може ли да се каже,че една Балканска страна да няма претенции към друга? Ние Балканските народи трябва да се събудим и да живеем заедно всички, ако можем няма да говорим за Азиатци. Европейци Американци и ще сме ние Балкански съюз със балканско население.

46

българин

преди 4 години

Това ***.Америка ли иска да владее Бълканите? Америка е временно тук! Ще си тръгне един ден от тук.Ако е нужно и със силаи всякакви средства!

45

Анонимен

преди 4 години

Тези, които пишат за "азиатски орди", не се ли сещат, че Русия от векове се развива в рамките на европейския и християнски цивилизационен модел?Същевременно, в продължение на повече от едно хилядолетие Европа неколкократно оттласква истински азиатски орди - неевропейци и нехристияни. Доживяхме обаче полската уж-погерманчена еврейка да отвори вратите на сърцето на Европа за азиатски и африкански пълчища, ненавиждащи нашия свят, а ние да ги храним.Затова, мислете като пишете. И мислете мащабно!

44

До Човек (54)

преди 4 години

Прав си, Но даваш ли си сметка какво става всъщност?САЩ ще осигури тук около 1 000 работни места, като създаде завод, ама не какъв да е, а за БТР-и. С други думи, в случай на конфликт, руснаците ще имат повод да бомбардират обекта, който произвежда военна техника, американците пък ще имат причина да го защитават яростно. И всичко това - на наша територия и върху нашите глави. Предпочитам да сме неутрална държава, а не буферна зона, защото днес сме почти без армия и сме икономически слаби.

43

С десни възгледи съм

преди 4 години

и с европейска ориентация.Но не бива да си заравяме главата в пясъка и да омаловажаваме очевидни неща.По-голямата част от населението на Балканите е православно и говори езици, сходни с руския. Поради определени исторически причини, в периода 15-и-19-и век Русия е била символ на надеждата за възстановяване на изгубената държавност на тези народи.Ако разумно бяха преценявали всичко това, англоезичните нямаше да предизвикат толкова много бъркотии, които в крайна сметка плащат балканските народи

42

Анонимен

преди 4 години

"От тези суверенни и независими държави и техните народи...''- нито са суверенни ,нито са независими тези държави ,а народите им никой не ги пита !

41

баба мара

преди 4 години

махаите се от балканите и черно море няма да ни скарате с русия ние сме тук отвекове за векове искам мир и дружба

40

Антиджендар

преди 4 години

Кога ще се започнеме почистване на сороскотооджендар влияние ?

39

Русофил

преди 4 години

Що бе, аз пък го харесвам руското влияние на Балканите....

38

Анонимен

преди 4 години

До 47Явно сме дали всичката култура на "азиатската орда", защото на нас почти не ни е останала. У теб тя липсва напълно.

37

човек

преди 4 години

До: номер 56 (иван)Огромна!!!Американското влияние е нищожно докато руското е много агресивно меко казано.Американците си гледат само своя интерес на Балканите и не ги интересува дали българите пият бърбън и уиски вместо ракия и шопска салата.Русия държи българите да бъдат русифицирани по всички въьможни начини, да ни асимилират е точната дума.Ето каква е разликата. САЩ имат интерес само да разполагат с достатъчна военна сила.

36

Анонимен

преди 4 години

Суверенни и независими държави? Взели решение за посоката, в която вървят?Доколкото си спомням, Черна Гора категорично не искаше да влиза в НАТО. Излиза, че по някакъв чудодеен начин сама е променила решението си.