35

иван

преди 4 години

А каква е разликата между американското и руското влияние в България?

34

Ганев

преди 4 години

до 51Ти гледай ти да не си пред него мдаа па може и да не ви пука така и така сте си свикнали !!!

33

Анонимен

преди 4 години

Може, но зависи от коя страна ще гледаш, това е по важно !!Па може и аз да ви гледам как се потите и как ви е много топлооооооо защото- най добре се смеее този който се смеее последен а ние ще се смееем след вас !!!!!!!!!

32

Анонимен

преди 4 години

до 49Недей така точно па ти, да не бъдеш още сутринта на калима с поглед в шарките му ха ха ха !!!!!!!!!!Ти си знаеш защо !!!!!!!!!

31

Анонимен

преди 4 години

Разбира се българпите са дали не само религия и писменост на много страни по света но не само на Изтока и някак не върви сега едни страни от Запада със история по кратка от бабин скрин да ни поучават нас и да сме им наведени на тях !!!!

30

Анонимен

преди 4 години

Бг даде и религия и култура на азиатската орда........ако искат да я опазят........ако не ........на печката....

29

Анонимен

преди 4 години

А ходжите и равините КО май за тях нищо, те сигурно джиткат с Трабант и са със "Слава" по ръцете ?????!!!!

28

Анонимен

преди 4 години

От Запад идва и ще дойде само упадък морален и какъвто се сетите а не духовно !!!!Духовното никога няма да бъде победено, да си знаят тия с по твърдите глави !!!

27

Анонимен

преди 4 години

До СЛАВЯНИС ДРУГИ ДУМИ- ДА ВЪРВИМ КЪМ ЕВРАЗИЯ- ЪМ КЪТ СТЕ РЕКЛИ ДА ВЪРВИМ- ТАМ ЩЕ БЪДЕМ МНОГО БОГАТИ- В БОГАТА ЕВРОПА НАЙ БЕДНИ, В МИЗЕРНА ЕВРАЗИЯ- НАЙ БОГАТИ- ОБАЧЕ СЛАВЯНИ И ПРАВОСЛАВНИ- ЕМИ КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ УБЕДЯТ ДА НЕ ХОДЯТ ДА РАБОТЯТ В ЕВРОПА, А В БЕДНА ЕВРАЗИЯ...НА ТАМ КЪМ ЕВРАЗИЯ ДА ТРЪГНАТ И БЕЖАНЦИТЕ- ДА ИМ СЕ ЧУДИ ЧОВЕК КАК ОТИВАТ В РАЗБИТА ЕВРОПА, А НЕ В ПРОЦЪФТЯВАЩА ЕВРАЗИЯ.....

26

Анонимен

преди 4 години

Москва трябва да се изгори На никой не му трябва свинарника

25

Анонимен

преди 4 години

Путин на Балканите: Срещу Хамериканското влияние в района

24

Българин

преди 4 години

Да дават пари. Без пари не ни трябват с празни приказки колко били лоши руснаците. Ние с Русия имаме историческа и културна връзка. Със САЩ нямаме нищо общо. Доларчета да дават, иначе вън!

23

Анонимен

преди 4 години

И срещу американското, абе я си... Писна ми от руснаци, американци, абе махайте се бе, лешояди

22

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 15Мъчно ти е за една изкуствено създадена дтржава, а и Югославия не беше точно комунистическа.Скараха се през 50-те със СССР и от тогава Тито водеше двойнствена политика, както и днес прави Сърбия.Както знаеш поговорката, седиш на два стола и накрая......

21

бай ганю

преди 4 години

уж бяхме ние лидерите на балканите а този мошмурок ще ходи при разни маловажни гърци македонци и други все едно ние сме последна дупка и той няма да ни се обади за по кафе с наш боко?наш боко ще ревнува че папата ще го пипа по главата

20

Балканстар

преди 4 години

Аз пъ съм СРЕЩУ АМЕРИКАНСКОТО ВЛИЯНИЕ В РЕГИОНА и преди една седмица с братята сърби бяхме на едно мнение в кръчма в Стария Белград.

19

Не съм васал

преди 4 години

ЕГА СИ ПРОТИВОРЕЧИВОТО ИЗКАЗВАНЕ:"От тези суверенни и независими държави и техните народи зависи да вземат решенията си в посоката, в която искат да вървят. И моето решение да настояват за членство в НАТО, според мен, беше важно за тях"Суверенни и независими, а Помпеовото РЕШЕНИЕ е важно за тях....ХА ХА ХА !

18

До 24 българославян

преди 4 години

Бяхме ,,сурово наказани "45 години.Хайде няма нужда да фалираме четвърти път ! С какво ще защитаваш бе,войник ли си бил,границата пазил ли си, АК-7"62 в ръце държал ли си? Ще защитавал той,с американският интернет или руския таблет.

17

Анонимен

преди 4 години

Без верния на американската мечта Фил Кенеди ще бъде много трудно.

16

българославян

преди 4 години

Тоз пък, да ходи да си ги разправя тоя на другите западни таргаши като него... Аз ще си защитавам България и Русия все едно защитавам баща и майка! Който се меси в семейството ще бъде сурово наказан!