144

Анонимен

преди 4 години

Ко? Не!

143

/////

преди 4 години

Ама на кого да ги плаща...?!

142

Американ

преди 4 години

Бе лека-полека ще се научите на работа и вие в БГ, па тогава и заплатите ви ще порастнат. Или не искате?

141

Анонимен

преди 4 години

Що да е неприемливо като пафка и кърка аз ли да му плащам не мога да ги накарам да сложат работни дрехи оня ден един се изсули от камиона щото беше с чехли

140

заплатонедавател

преди 4 години

*** кък ?Раба да плаща първите три и после останалите. И всички и всички дануци.

139

1

преди 4 години

Статистиката е точна наука, а тя показва че всяка година болничните нарастват в пъти.Ясно, че огромна част са фалшиви и точно фалшивите растат неудържимо.По закон работодателят плаща 60% от осигуровките,работникът 40%.Няма как да е справедливо работодателят да плаща 100 % от болничните.Ясно че в случая престъпници са лекарите-рушветчии,но лекарското и съдийското съсловия в БГ са свещени крави.Накрая контрата остава у работодателите и съвестните работници.

138

МНЕНИЕ

преди 4 години

Предложението е добро - ще преборим Мързеливците на Работа .Трябва да се въведе поетапно в България - първо за Депутати с Болничен , после за Държавни Служители и Проекта ще спести Десетки Милиарди на Здравната Каса .юЧастния Бизне отдавна се е справил с Фалшивите Болнични - просто те освобождават от Работа . Защо Бизнеса няма Смелост да каже че Голямото Източване на НОИ е от Държавния Сектор , а Бизнеса и Работниците го Финансират ?Айде кажете че е гол Царя .

137

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 130Да, ако работодателя е средностатистичекия човек, който по случайност е направил някой лев и сега се опитва, да върти бизнес, може би. Ама ако е някой, чиято фамилия има 3 партийн секретаря, братовчед с пракор на зеленчук, сега е "голям" в новата партия ... Нищо няма да стане.

136

Анонимен

преди 4 години

Дайте ми право, да отсъствам от работа, без да трябва, да кажа предварително през Януари.Защото ТОГАВА писах, кога ще че почивам на Коледа!!! Боли те главата? Лошо ти е? Не ти е добре? Искаш да вземеш 3 дена, да си отдъхнеш, защото работите на границата на законните максимални часове.- Мо ко сти ми са заоплакали тука, ше ревете! Нали ви плащаме екстра - казва шефа и ти съобщава, че ще и даде 20 минтуи, да си пребереш детето от детскта, като ще трябва, да се върнеш за 4 извънредни часа ....

135

Анонимен

преди 4 години

Не разбрах ... ако се разболея, ще трябва да платя надника ли, какво?

134

Ludaka

преди 4 години

Айде,честито ви от герб.От 2020 година паспорт на колата,на жилищата на всички българи.

133

Анонимен

преди 4 години

Кой злоупотребява с отпуските? Ами точно гербавата държавна администрация, която зедно с римляните осигурява всичките им победи на изборите. В частния сектор никой няма да те търпи да правиш такива номера с отпуските.

132

Пенсионер

преди 4 години

Никога не съм гласувал за БКП и БСП , но със съжаление виждам как полека си отиват всички социални придобивки от едно време.Прослужено време, пенсия от ТЕЛК, защита на работещите инвалиди , работно време , осигуровки и мн. други.А трябваше да се надгражда.Толкова ли е трудно да се осигурят приюти за бездомници от кметствата , поне през зимата ?

131

Анонимен

преди 4 години

на кой да плаща работника бе ? Тия *** от герб вече се по..аха

130

Анонимен

преди 4 години

от тая българска анархия ще емигрират всички що годе можещи да работят.

129

Инженер

преди 4 години

В България под предлог, че ще се намалят злоупотребите правят все по-труден и бюрократичен достъпа на честния и нормален човек, който има нужда и си е плащал цял живот. Така злоупотребите продължават, а обикновените хора не могат да се възползват от правото си. Системата пести и може да се краде спокойно. Нали наскоро по същия начин орязаха инвалидите. Пенсионерите отдавна не ги броим за хора. По-важно е да има излишък.

128

до анонимен

преди 4 години

ех, при комунизъма поне бяхме собсвенност на партиятасега няма кой да се грижи за роба. а той не може и да се управлява--------------Не-ъ, сега сме собственост на местните ни Чорбаджии, а държавата ни на световните Мега-Корпорации!Дето се казва " От трън, та на глог! "

127

Анонимен

преди 4 години

ех, при комунизъма поне бяхме собсвенност на партиятасега няма кой да се грижи за роба. а той не може и да се управлява.

126

Анонимен

преди 4 години

Капитализъм, батеее, капитализъм и експлоатация до дупка.... и ще става още по-зле!Времето на Социалната държава (Социал-демокрация от Западен тип, а не Социализъм) отмира!След около 20-тина години ще настъпи времето на Технократичния - Капитализъм!!!Тогава ще видите "Кон боб яде ли"???

125

www

преди 4 години

Когато държавата спре плащането за пенсия и заплата от държави слежители, едновременно и накара държавните да си поемат разхода за осигуровки и заплата - ще има пари за всичко. Сега - държавните цял ден си бъркат по дупките, вземат пенсия и заплата, а в частния сектор - работа без болнични, без почивка и отпуски и пак няма пари.