38

Анонимен

преди 4 години

САЩ решиха България да закупи осем 50 годишни острарели американски самолети за 1.2 милиарда долара.

37

Анонимен

преди 4 години

Българинът иска Европа, русофилът иска Азия !...ама европейски заплати !!! (цитат: Нинова)

36

Анонимен

преди 4 години

България е единствената държава в ЕС, която няма пари за собствен хеликоптер-линейка, който да бъде използван за спешни животоспасителни акции.

35

Анонимен

преди 4 години

Само простите и некадърните българи са бедни и ходят на запад да мият улиците. Умните и кадърните са добре в ЕС, правят бизнес, забогатяват и живеят добре.

34

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 29Членове на ЕС а със африкански заплати и пенсии..А можеше да сме и по-зле.Като руснаците примерно.

33

Анонимен

преди 4 години

До ЕСКакво си пушил бе мен?

32

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 35Майките казват на децата си заминавайте, тук няма бъдеще за вас!Това са простите необразовани майки, от които освен чистачки друго не става.Те дори не могат да пишат правилно и смятат, че децата им ще са непрокопсаници като тях.

31

Анонимен

преди 4 години

Майките казват на децата си заминавайте, тук няма бъдеще за вас!

30

АНТИ

преди 4 години

можеш да се махнеш от скапаната си държава-----------------------------------------------------------------Точно това искат ционистите.Да се махнат повече хора.Когато дойдат новите господари, няма да оставят Бг мизерна.

29

ЕС

преди 4 години

В по съществен план България трябва да бъде унищожена, но не защото мразят България и българите. Русия е в основата на славянството и новата бяла раса, новото човечество. А България моеж да е малка, но по-стара от Русия, и даде началния импулс на Русия, Русия дължи силата си на България, затова тъмните днес унищожават България - но целта е друга, не България. Опитаха с Германия (ЕС-1) да унищожат Русия, но видяха че не става, сега правят всичко възможно по заобиколен начин да постигнат целите си

28

Анонимен

преди 4 години

Има полза от ЕС - можеш да се махнеш от скапаната си държава, която е в ръцете на мутри и вовеки веков ще си остане корумпирана и мизерна.

27

лъжата ЕС

преди 4 години

Британците се усетиха и че бЕгат.Българите кога ?!

26

Анонимен

преди 4 години

Членове на ЕС а със африкански заплати и пенсии..

25

Анонимен

преди 4 години

България в ЕС и НАТО - сива, кална, хора без усмивки, без пари, без надежда. Първа по смъртност в света, най-бързо намаляващо население, депо за черноработници и евтини работнички в сферата на инимните услуги за богатите западняци.

24

Калеко Алеко

преди 4 години

Така е, все пак българинът е европеец макар и по-балкански тип, а за ползата от принадлежността ни към ЕС и НАТО, е сляп само рушофилът, тъй като той по презумпция не е българин ... !!!

23

Анонимен

преди 4 години

Новото строителство е много по-зле от панелното. Всеки имапе жилище, а сега кой може да си купи жилище! Всеки работи да плати сметките и лихвите по кредитите (жокер - така е и в богатите страни в ЕС, радвайте се)

22

Анонимен

преди 4 години

Някой знае ли как може да се живее и работи в Русия? Или сега сме им врагове и не пускат българи?

21

Анонимен

преди 4 години

До Баш БългаринПритежаваш най-много 1/2 от "безценен панел" в някое софийско гето. От каква позиция заовядваш? Това, че си се изтърсил от родна ***, на родна зем, не ти дава право върху земта ...

20

Анонимен

преди 4 години

България е тотално съсипана държава - никаква икономика, нула. Премиера се хвали, че западните концерни си изнасят производството за да им работят българите евтино, и го нарича инвестици. И се снима на откриване на заводите за лекарства на местните чорбаджии. Заводи за лекарства, не за машини, мебели, изделия на леката промишленост за потребителския пазар в страната и за износ които можем да произвеждаме, а за лекарства!

19

Анонимен

преди 4 години

Аз се радвам, че напуснах още на 19, учих в чужбина, имам си живот тук и честно казано, всеки път, когато се замисля, да се върна, като прочета коментарите в тоя сайт си, ходя да си меря температурата и на психолог, че да проверим, дали не съм се побъркал :)