58

Анонимен

преди 4 години

Ми някои глобалисти като искат нека се "доближават " страните им едни с други колкото си искат , но да не карат другите насила да го правят!А какво ще излезе от тяхното доближаване само те си знаят може и ласки или друго , но и други знаят !!!!А човечеството е просъществувало със суверенни държави хилядолетия и ще си съществува и без глобализЪма им, ако оставят страните на спокойствие !!!!

57

Анонимен

преди 4 години

Тук доста хора говорят за суверинитет, но явно си го представят като суверинитета на Северна Корея. Няма пълен суверинитет в съвременния свят. Държавите са като хората. Едни са по-силини, други по-слаби, но не могат да живеят един без друг. И все повече ще се доближаваме, ако искаме да просъществува човечеството. Ако разгледате историята от минало към настояще, тази тенденция е кристално ясна. В миналото са започвали битки поради незнание на езика на съседни племена и подозрения.

56

rusnak

преди 4 години

Обслужващия персонал на Еуропата.. Бедни, гладни и злли но горди еуропейци!!!

55

човек

преди 4 години

До: номер 54Бе аз като гледам в България, комай са останали само тези дето мият улиците, помагат на Фандъкова, затова улиците в София са толкова чисти.Всичко останало по-кадърно и умно се изнесе на Запад. В Западноевропейските държави си имат кой да им мие улиците. Взимат лекари, учени, инженери, като топъл хляб.Поне всички мои познати които живеят извън България са такива.Не познавам някой да мие улици. А тези дето беряха ягоди и салати айсберг бяха само студенти, незавършили.

54

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 55Ами като ви харева толкова Китай, направете от България един мини-Китай. Нали гласувате. Изберете си прокитайски депутати, и ги ги накарайте да ви направят китайци. Само че, от къде ще вземете китайски манталитет, откъде ще вземете милиони млади хора, които с енергията си изграждат една наистина много силна държава. Само че аз не съм оптимист. До 10-15 години ги чакат социални размирици и гражданска война. И забравете тогва за липса на бедни и подобни сметки без крачмар.

53

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 55В Китай 2022 г няма да има бедниЯ гледай!?Ми хайде да видим, че в земеделието взимат $800 ГОДИШНО

52

Анонимен

преди 4 години

БЪЛГАРИНЪТ ВИЖДА ПОЛЗА ОТ ЗАПАДА. РУСОФИЛА ВИЖДА РУБЛИ ОТ РУСИЯ.

51

И каква е файдата?

преди 4 години

Освен да бягат на работа в Германия, да берат ягоди във Финландия и Ирландия, Маслини в Гърция и Портокали в Испания - никаква файда няма! Пълна бюрокрация, *** наредби и глупави закони! Унищожена промишленост, сринато земеделие, вносни плодове и зеленчуци, намаляващо население, тик визация и зация....

50

Анонимен

преди 4 години

В Китай няма демокрация, не се провеждат избори. В Китай 2022 г няма да има бедни. След 10 години с тези темпове ако се развиват, китайците ще живеят на стандарт на живот както днес в Швейцария. А България тогава може би няма да я има, ако я има мизерията ще е много по-ужасяваща от днес.

49

Анонимен

преди 4 години

При ЦК на БКП и КПСС във всеки град имаше по няколко завода. Но нямаше банани целогодишно и нямаше лъскави западни стоки. Яжте банани сега и мийте улиците на запад да изкарватте пари за лъскави западни стоки - магазините са пълни дрънкулки!

48

Радо простото фатмак

преди 4 години

БСП ни вкара в ЕС да могат да крадат от еврофондовете...

47

Анонимен

преди 4 години

Прочетох много коментари под статията и всички се напреварват в едно-материалната изгода от ЕС пътуването и възможностите за работа ! Така е, но ни един коментар не срещнах че България загуби най ценното суверенитета си, а той не може да се мери с НИЩО ни с работа ни с пари ни с образование защото ни командва ЦК на ЕК и нашите не могат да мръднат ! Преди ни командавше ЦК на КПСС и ЦК на БКП сега другото ЦК, е що ги ручахме жабетата ?!

46

Анонимен

преди 4 години

Каквито са хората в една държава, такава е и самата държава. Няма как да бъде другояче. Не може от изгнили и саморасли лози да стане първокачествено лозе. Но има и по-зле от нас. Каквито и проблеми да има Европа (средна и западна). няма по-добро място за живеене, ако се вземе мнозинството от населението като процент. Може да ви харесва Дубай, но това е един изкуствен оазис в море от невежество. Ако копнеете по Китай, това си е баш "потосмукачна система" , но командвана от една партия.

45

бай ганю

преди 4 години

наистина ли късогледството на *** не му позволява да види малко по надалеч от носът си за неизброимите ползи от които той не може да се възползва?и наистина ли *** ще възприема ЕС като нещо от което само да взема и смучи без усещането че е нужно също и да допринася?

44

ivailo

преди 4 години

Макар и бавно, българите осъзнават, че вредите за България от членството в ЕС са много повече отколкото ползите...

43

Анонимен

преди 4 години

Един българин просяк в Кьолн или Париж изкарва 40 евро на ден и нощувката и храната му е безплатна в приют за бездомни с топла храна и безплатно уайфай да се види с жената и децата в България по скайпето вечер като се прибере от просене, а на месец може да си докара от просене към 800 евро, 10 пъти повече от средната за Русия заплата 86 евро. Правото да просим пред катедралата в Кьолн и в Париж ни го даде членството в ЕС, един български просяк живее 10 пъти по-добре от руснака.

42

Анонимен

преди 4 години

*** се продадоха за банани и лъскава западна апаратура, сега реват - дайте ни западни заплати да си купуваме западна апаратура. Но няма да получат, продажниците които се продадоха за лъскави предмети отиват в резервата както индинаците и където постепенно изчезват, ще са на доживяване като евтини слуги в Задния двор на Европа.

41

АнтиГРОБ

преди 4 години

Само крадливите герберунгели намазаха от цялото членство.

40

Неинтегриран

преди 4 години

И кое точно ни е европейското - заплатите, икономиката, здравеопзването, правосъдието, свободата на словото (с източените фондове мафията си купи всички медии)?Някои африкански държави са с по-добър стандарт на живот.

39

Анонимен

преди 4 години

България е сред лидерите в НАТО по военни разходи - на второ място в НАТО като процент от БВП.