78

Анонимен

преди 4 години

Единствено спорен остава въпроса тези,които не ценят ЕС ,дали са болни или неграмотни !

77

Правешки Бидоня

преди 4 години

До 81Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция.Правешкият разсилен без малко да ни направи 13та република!

76

Тодар Правешки

преди 4 години

До rusnakАбе товариш, като сте толкова велики що щеш тука а не си вървиш в Матушката?Говори каквото искаш, но и сам знаеш, че а гадните капиталисти премахнат визите за руснаци, а в Матушката са останали само непълнолетни и пенсионери!

75

Тодар Правешки

преди 4 години

До анонимен 85Веднага отговарям другарю. Заплатите са в ПЪТИ по-големи от заплатите които вземаха работещите българи в Коми, Сирия, Либия и Иран по време на най-справедливия строй!

74

Анонимен

преди 4 години

А бе, нали при Тато беше зле, при ЕС добре? Кога стана ЕС като Тато?

73

Анонимен

преди 4 години

При Тато имаше икономика, работа и сигурност за всеки, образование и здравеопазване на световно ниво. При ервотлантизма, ЕС и Брюксел дават рушвети на управляващите да строят с техните фирми балетни зали и басейни по селата и да си купят послушанието им да спират енегийни проекти за милиарди, а САЩ направо нареждат какво да прави България и какво да купува.

72

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен МНОГО СИ ПРАВ - ЕВРОПА СЕ РАЗПАДА, А РУСИЯ Е ВЪВ ВЪЗХОД- ЗАТОВА МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА В РАЗПАДНАЛАТА СЕ, РАЗБИТА, РАЗЦЕПЕНА, УНИЩОЖЕНА ЕВРОПА Е: ЛЮКСЕМБУРГ- 1998.60 ЕВРО,НИДЕРЛАНДИЯ 1578ЕВ, , БЕЛГИЯ 1563ЕВ, ГЕРМАНИЯ 1489ЕВ, НОРВЕГИЯ- 2720ЕВ, А БУРНО РАЗВИВАЩАТА СЕ РУСИЯ- ОКОЛО 280ЛВ- ХА КАЖИ ЗАЩО ТАКА, В КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ- ПАК ИМА НЕМА 240 ЛВМИН ЗАПЛАТА- И СЕГА КАТО ФАЛИРА ЕВРОПА ТРЯБВА ДА ХОДИМ В РУСИЯ ДА РАБОТИМ.

71

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 80Тя за голяма е голяма, но е бедна. Дори Румъния има по-голям продукт на глава (12, 500 срещу 10,500) И това при природни богатства като от рог на изобилието. Всичко е от хората и за хората. Руското разбиране за живота минава през страдание, послушание, и напиване за разтуха.

70

Русофил

преди 4 години

Българина вижда спасението да емигрира за пари,от 8 мил.сега има 2,5 работещи в София,останало е пенсионер 2 мил.,роми безработни и т.н.Икономика се оправя с работна сила която България е няма и отлива продължава.Един град държава държи всичко????

69

по-далече от Русия

преди 4 години

Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция.

68

Русия в ЕС ?

преди 4 години

Русия заслужава по-добра съдба. Тъжно е да си най-голямата по площ и ресурси държава на земята и същевременно една от най-бедните. Мястото на Русия е при цивилизованите държави в ЕС и после заедно в НАТО , но естествено без сегашното недемократично управление в Москва.

67

България е велика

преди 4 години

България е велика, защото фактически е създала Русия като и е дала и азбуката и християнската вяра и така е направила от безпросветното руско племе народ.

66

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

Няма да говорите лошо за руснаците !И днес продавах на рускоговорящи туристи.

65

gf hf mf :>

преди 4 години

Не бяхме ли единствената държава в целия ЕС, в която гласуваха едва 30% на европейските преди няколко месеца? Странен парадокс, от една страна не гласуваме, от друга цвета на нацията избяга на Запад. :)

64

rusnak

преди 4 години

Ако ние не писахме на "азбуката ви", отдавна нямаше да я има. И не 13 а 16та се води, но никога това не е стояло на дневен ред в СССР.

63

Анонимен

преди 4 години

До rusnakто и ние ви позволихме да ни ползвате азбуката, пък вие решихте, че трябва да ни направите 13-та република, има една хубава поговорка "дай на кучето кокал, че да ти изяде ръката до лакътя"

62

Анонимен

преди 4 години

когато управляващите са некадърни и кила диаманти няма да оправят родината

61

rusnak

преди 4 години

Къде по надолу от обслужващ персонал та да ставаме за нещо в България??? Ние летим само нагоре към космоса, там където ви позволихме да почувствате мъничко величие по соца!

60

Анонимен

преди 4 години

ЕС си е добре, но нашите управници нещо не могат да насмогнат с краденето и лъжите..

59

По-далече от Азия

преди 4 години

Не трябва да се вярва на Русия и Китай. Азиатските държави са тоталитарни и несъвместими с европейското мислене!