107

Я па ти..

преди 4 години

До Анонимен 113 Това е шега бе , ненор.малник. Какво си взел да обясняваш какво къде тече.

106

Питам

преди 4 години

А ЕС разрешил ли е ?

105

Мишо

преди 4 години

До Защо си даваме парит 114 Отговора, е: Защото ти липсва мозък и ти е трудно да разсъждаваш. Марш към чалготеката!

104

Защо си даваме парит

преди 4 години

За да строим тръби на Блядистанци и сърби!?Защо не ги дадем за пенсии?За деца?Оставка!

103

Анонимен

преди 4 години

Борисов се пошегува с арабските гости: "Ако видим много зор с цената на бензина, ще ви караме по малко и бензин да пускате от него".----------Саудитците сигурно още не могат да разберат "Шегата" на Малоумния!!!Къв бензин, кви пет $$$....., те пускат Газ, той им говори за "бензин"!!!!!Пък и де се е чувало и видяло по тръбата да тече Бензин!?Нефт - Да, но Бензин!?Бах му Симфонията!!!!!

102

Стефан Христов

преди 4 години

Ще строим в България и завода на "Фолксваген", нали?!

101

Анонимен

преди 4 години

"след спирането заради корупция на "Южен поток" по време на предишното правителство".-------------Че, то и предишното, правителство беше твойто, бе, "Буда"-ла!!!!!!-))))))Бат Бойко съвсем се "оплете"!!!-))))))

100

кака гошу

преди 4 години

Тоалетната на Еврова вече ще бъде гъзефицирана ;-)) Пак си ни подпряха отзад.Той господин борисов 'нарочно с малка буква' е свикнал в поза партер.

99

666

преди 4 години

Мен ме интересува от къде ще идва газа, освен от "Руската Федерация"? Сега плащаме най-скъпо от ЕС, какво ще се промени толкова? Приемам дори налудничави хипотези, като ще спрат газа на Украйна, което реално е единствения им коз за кнотрол над украинците. От къде другаде може да ни доставят газ освен от руснаците?

98

Анонимен

преди 4 години

Убийства? Не!!! Никакви убийства!!! Да бъде оставен да прави каквото си иска, както иска и когато поиска.Ако иска да Ви затвори в затвора без съд и присада? Добре!!! Така да бъде!!! Ако иска да даде още 1 милиард за социалки? Добре!!! Ако иска да сключи договор със всички симити? Еми, това е положението!!!БЪЛГАРИНЪТ ТРЯБВА САМ ДА ИЗПИТА ВСИЧКО. ГЛАД, МИЗЕРИЯ. САМ ДА ЧУЕ ЛЪЖИТЕ.ПРОСТИТУЦИЯ,ТРАФИК НА ЖЕНИ,НАРКОТИЦИ, ИЗМАМИ, УБИЙСТВА, ИЗНАСИЛВАНИЯ... БЕДНОСТТА ЩЕ ДОВЕДЕ ДО МНОГО НЕЩА.НАКРАЯ

97

Анонимен

преди 4 години

Никой нищо лошо за бойко Борисов!!! Никакви истина не трябва да се изкарва на медиите. Нищо!!! Бойко трябва да побеждава, побеждава, побеждава. Поне още 100 год управление да има. Всичко да управлява - съд, държава, полиция, мутри, мафия, медии... ВСИЧКО!!!НАКРАЯ, КОГАТО БЪЛГАРИЯ СЕ ПРЕВЪРНЕ ВЪВ ВТОРИ ДЕТРОЙТ, ТОГАВА ЩЕ СЕ НАУЧАТ БЪЛГАРИТЕ ДА ГЛАСУВАТ. КАТО ПОЧНАТ ДА ГЛАДУВАТ. КАТО ПОЧНАТ ДА ИМ ОТНЕМАТ ДЕЦАТА. КАТО ВИДЯТ, ЧЕ НЯМАТ ДОРИ СОБСТВЕН ДОМ. КАТО СЕ ОЗВЕРЯТ... ТОГАВА, ТОГАВА ЩЕ СЕ

96

тиква

преди 4 години

За друго незнам, но за тези пари, дето ще опростиш на Газпром по договора за транзит, ще идеш на съд, Тикво.

95

да бе

преди 4 години

Щом дори Румен Овчаров каза, че този проект е с много съмнителна рентабилност, а знаете той как защитава руските енергийни проекти. Правете си сметка как ни натресоха този път

94

падение

преди 4 години

Ново падение. От думите на Тиквун излиза, че арабите щели да го финансират, а то е точно обратното: те само ще го изградят, вярно в началото с техни средства, но после ние ще им го платим. Да не говорим, че това е проект с отрицателна финансова ефективност, никога няма да се изплати от транзитни такси. Отказваме се от договора с Русия за травнзит до 2030г. и така им опрощаваме над 1 млрд. Запазвали сме някаво стратегическо място на газовата карта - пълни глупости, това отдавна го изгубихме

93

Анонимен

преди 4 години

винаги търся производител защото ми дава най ниска цена тук имаме 2 посредника Турция и С Арабия това за някой да не значи ,че тези 2 страни ще ни плащат за да ни доставят ?

92

Анонимен

преди 4 години

Защо нерачи европейският съюз,че нещо да нарушават, да шават българите.Защо няма проблем,като при южен.Тукбаце ,без да иска взе конче.Шахматисчее нашето.Ако него матират в следващи-те ходове и той нас, значи най после.Арабски ходове на Балканите сър.Очаквам Путин да даде изяеление.

91

карина

преди 4 години

Демокрация е да избереш едни хора, които да правят каквото си искат под претекст , че те представляват. И на всичко отгоре са достатъчно глупави да им личи това качество.

90

д-р Дрее

преди 4 години

А ЩОМ Е ИМАЛО КОРУПЦИОННИ СХЕМИ ЗА ЮЖЕН ПОТОК, КЪДЕ СА ОБВИНЯЕМИТЕ В КОРУПЦИЯ? А ТРЪБИТЕ, КОИТО ОТЛЕЖАВАТ С ГОДИНИ НА ПРИСТАНИЩАТА НИ ОТ ВРЕМЕТО НА ЮЖЕН ПОТОК, ТЕ ЧИИ СА?

89

Анонимен

преди 4 години

С тръбите за Южен поток ще прави помен наш Боко. Руснаците пак ще си вземат парите. Сега чaлмите и Ердоганя ще държат кранчето.

88

между редовете 2

преди 4 години

Оставаме за газоразпределението иначе просто изчезваме,коментира Б.Б***Бацето не е от най-умните и от казаното се издава,че не плати ли на руснаците,няма да видим хъб. Другото дето се хвали за шейха,не мисля че дори е истина. В подобни инвестиции няма лични отношения, а има интереси.Сигурно арабите са го почерпили с кафе и той си мисли,че за голямата работа го смятат. Дали изобщо някога ще разберем какви пари са му поискали от разоренеата ни без друго държава и каква е лихвата да се върнат.