127

u4en

преди 4 години

До Анонимен 127......САМО ТИ ЛИ НЕ ЗНАЕШ ??? ЧЕТИ и запаметявай ...ТЪПЧО ! ....." ЮЖЕН ПОТОК " беше замислен като ПОЛИТИЧЕСКИ ! Путин НИКОГА НЕ Е ИСКАЛ да прекарва газ през него ! Искаха да подпишат договор с БСП- ДПС и Орешарски...да заровят едни тръби .ЗЕМЯТА ОКОЛО тръбите да е тяхна...да си докарат " ЗЕЛЕНИ ЧОВЕЧЕТА с С -400 да ги пазят...а това АВТОМАТИЧНО ни вадеше от ЕС и НАТО .ТОЛКОВА беше сериозно .че САЩ изпратиха 3 сенатори от външ.комисия да СПРАТ ОРЕХА ! ..СЛАВА на сен МАККЕИН

126

Анонимен

преди 4 години

обаче тук такива плоски мозъци, просто не съм предполагал! тъпотия на квадрат! Селски коментаари да тип падне шапката - *** за турция щяло да е безплатно, *** ние какви такси ще взимаме на сърбите, *** с. арабия стъпвала на нашия газов пазар... то бива да падаш от Марс...

125

ууу

преди 4 години

продажник! предател! уууу сибирска ***!

124

възможно е и

преди 4 години

,,Ще печелим от транзитни такси, газопроводът ще остане български и нашите съседи от Северна Македония, Сърбия, Унгария ще имат алтернативен газ..."****Баце,ами ако тия държави откажат да внасят газ от нас,защото ще искаш много голяма транзитна такса(от сега потъркваш ръце май за далаверата),какво ще спечелиш?

123

казано накратко

преди 4 години

България ще плаща за тръбите( парите дето ще дадат саудитците ще трябва да се върнат някой ден), а за Турция този поток ще е безплатен и нищо няма да плаща. На това ли да кажа браво?

122

само питам 2

преди 4 години

Тръбата по колко пъти ще я санираш,ако намериш пукнатина после, Баце?

121

само питам

преди 4 години

Баце,а асфалт не смяташ ли да налееш в тръбите? Нали всичко асфалтираш?

120

Умната Б Б

преди 4 години

До К ! С А убиват но и разчленяват и помен не оставят бъди коректен с ТЯХ

119

до 130

преди 4 години

Прав си! Допълвам само,че българите нямаме нищо против Гойко Митич,актьорът в ролята на истинския Винету,ако нещо прочетат сърбите и не разберат за какво сме ядосани на Винету толкова.

118

Анонимен

преди 4 години

Казваш "Винету" и спираш да обиждаш

117

Анонимен

преди 4 години

"Южен поток беше спрян заради корупция на предишното правителство"? Че те предишните 3 правителства бяха все негови, служебните не са вършили нищо смислено, освен да си изработят консулски позиции. Как не го е срам, просто не ми е ясно. Ако България я няма на газо-преносната карта, то е само и единствено ЗАРАДИ НЕГО!

116

до я па тти

преди 4 години

ама доволен от изборите да сега. А ти..?Беснееш от злоба.------------Спокойно, бе, момче!!!!-))))))Аз не гласувам от 2002 год. защото оттогава не живея в Бг!Според мен, само хората които живеят в Бг би трябвало да гласуват на избори, защото живота им пряко зависи от резултата на изборът който са направили!

115

Путин се шегува с Б

преди 4 години

Бойко голям шегаджия си! Казваш,че по тръбите искаш да пуснеш бензин. А какво ще кажеш за втечнен новичок? Имам и няколко останали вирусни образувания от ЕБОЛА и СПИН след експлозията на руската лаборатория.Руски учени казват,че вирусите са най-устойчиви и най-добре се развиват в газопроводи. Ха-ха как посърна Бойко,недей че ще правят снимка тъкмо сега.Само ти ли ще се шегуваш с Путин? Аз Путин, НЕ забравям,ама Новичока,няма да си го хабя и вируси до България няма да пращам! Усмихни се де!

114

Я па ти..

преди 4 години

До до я па ти... 122 *** , ама доволен от изборите да сега. А ти..?Беснееш от злоба.

113

до 117 до я па ти

преди 4 години

Шегата на Бойко е ***. Истинските политици се шегуват диполоматично.Бензинът(дори да можеше да върви по тръбите) нима е безплатен,че може да се налива без мярка? Все едно целият бензин на тоя свят го държи Бацето

112

К

преди 4 години

Освен транзитните такси е плюс и това е че на българския газов пазар идва нов играч - Саудитска Арабия. Конкуренцията повишава качеството.

111

Анонимен

преди 4 години

Гласувай срещу ГРОБ и Трифонов. Само така ще победим ТУРЦИЯ-ПЕЕВСКИ.Дори Борисоф е под властта на Пеевски.Гласувайте, ако искате България да остане страна на българите. Иначе турци и р..о..ми ни превземат. Вече това е факт и само няколко големи градове се държат все още.Дигай се народе да гласуваш като дойде време за избори.

110

Waffen SS

преди 4 години

Да не следва пак посещение на американски сенатори,този път без участието на Макейн,по обясними причини.Да няма пак кратка,но изключително съдържателна строева подготовка,след която участниците от българска страна ще отскачат до персоналните си тоалетни за експресна смяна на гащичките.Ще гледаме нещо като кавър версия на ЮП.Тогава вместо 4 тръби до българският бряг,сега една през Турция с 4 пътипо.малък капацитет.Руснаците да се разберат с нашият колониален господар-САЩ,от нас нищо не зави

109

Я па я..!

преди 4 години

Трасето уточнено ли е , платено ли е на собствениците , ЕС казал ли е ДА ?Работата по газопровода започва от утре....!

108

Анонимен

преди 4 години

Толкова зающен и злобен народ се изказва тук че няма на къде!?!Разбира се че новината е много добра ,добра е и шегата защото така се разчупват граници между държави и хора и тъкмо заради такива шеги и откритост се е стигнало и до сегашното споразумение!За не харесващите добрите новини ,факаите се!