147

Анонимен

преди 4 години

Точно той спря "Южен поток"

146

ха ха

преди 4 години

Кой търгува с нефта на Саудитск АрабияЗначи черпихме американците отново с милиард и нещо,та да мирясат.Временно...

145

Анонимен

преди 4 години

Как може да е такъв проззтак тоя Тикварев! Цялата му евроатлантическа пасмина са за доживотен затвор, а имуществото им за конфискация в полза на обеднелите българи!

144

Анонимен

преди 4 години

Тъй де, да не сме "зависими" от Русия, да с е зависими от мюсюлмани с териториални претенции

143

mdaaa

преди 4 години

заема не случайно е от саудитска Арабия, политически ход независимо че не е изгодно за нас, така както безумно скъпите самолети, така както спирането на козлодуй, на белене, на "български поток" и прочие ,все неща от които губим но пък печелят други и наш боко просто си работи за чуждите интереси, защото така е намерил и разбира се че ще си векува, ще надмине бай тошо по стаж с това одобрение от матр'яла...

142

psccccc

преди 4 години

да вземеш заем точно от саудито по-голямо предателство няма как да има. И каза ли този продажник и дума при какви условия, лихви го дават и да назначим само т'урци с повече от добри заплати, а цената на метър смее ли да каже. Ама в БГ и без това са само малцинства и пенсионери и администрация, така че останалите *** да им е честито новия заем с всичките условия. Няма да видите и стотинка печалба не 50г а никога, сега само ще плащате вие. А след 50г -100г ще се даде на частници араби и българите ще работят като рая за жълти стотинки, толкова безгръбначни на едно място че чак не е за в

141

u4en

преди 4 години

До Никк ...цената сега на руската газ за БГ е около 250 $ ....НАЙ - ВИСОКА.....а беше 380 $ преди по предложение на ЕС да ги съдиме ....договорени са с Азърбайджан 1 милиард / под 200$.....договорена е доставка от холандска фирма . КОЯТО ПРЕДСТАВЛЯВА САЩ за втечнен газ на терминала в Александруполис / ГЪРЦИЯ / . САЩ доставят ВТЕЧНЕНА газ на Полша - цена 115 $ ...а за нас ще бъде малко по-висока - 120 $...заради посредническата фирма . БГ ползва около 3 мил. на год.

140

Никк

преди 4 години

Мен не ме интересува дали ще сме на газовата карта. Не ме интересува ВАС, арабели и други. Това е работа на правителството ни, за това сме го избрали.Нас като потребители ни интересува каква е цената на газта сега, каква ще бъде след като с нашите пари инвестираме 1.2млрд лева в това начинание.Това мисля че всеки от нас трябвя да иска да научи - защо се прави тази инвестиция

139

ПроСоТо

преди 4 години

До u4enама какви ги дрънкаш?!КАКЪВ ГАЗ ОСНОВНО ПОЛЗВА СЕГА ЕС?!?!..КАКЪВ?..-РУСКИ!..ОСНОВНО!нещо "правилото за трите тръби" май са го пренебрегнали.."Правилата" са за "периферията"..Ако Германия,примерно,закъса за газ,не "три тръби",не "две тръби",но на само една ще се закачи,за да не угасне!..наивно същество ли си,или просто нвеориентирано?плюс това сега НЕ говорим за "Южен поток",а за ОТСЕЧКАТА,която ще снабдява Сърбия с руски газ през "Турски поток".

138

дп 139

преди 4 години

Браво ли? За това,че сега ще дължим пари и на саудитци,само от тях не бяхме вземали заем. На Бойко все някой друг му е крив. Дори калинките от партията му са все криви. Затова ги сменя като носни кърпички.

137

ПроСоТо

преди 4 години

не знам къде отиде една забележка,но ще отговоря:-"В конце января 2019 года оператор газотранспортной системы Болгарии Булгартрансгаз официально объявил, что потратит около $1,6 млрд на расширение газопроводов для подачи российского газа по Турецкому потоку из Турции в Сербию"ЦИТИРАМ "Уики"-то.Четеш ли?..-"Подаване на на РУСКИ ГАЗ ПО "Турски поток" ЗА СЪРБИЯ!!!ТОВА е предназначението на тая отсечка,никакви "алтернативи".Докато ТАНАП имаше ДРУГО предназначение и ДРУГО ТРАСЕ в България.

136

до 145

преди 4 години

Като се мислиш за много акънлия защитавайки Бойко кажи защо тръбите за Южен Поток щяха да са безплатни? Ама Бойко отказа тогава? Сега и на саудитци ще дължим пари. Тия тръби не са дарение от арабите? И на турци ще плащаме и на саудитци, браво вожде!

135

ПроСоТо

преди 4 години

До u4enабе малограмотнико,"Южен поток" щеше да е 2.5 пъти по-дълъг от тая отсечка сега!Щеше да направи НАС "важните" в транзита.Сега "важната" е Турция,ние можем само да подсмърчаме,ако Ердо реши да изнудва с връткане на кранчето...А за пенсиите?..Майтапиш са,нали?..Познай къде ще отидат те сега!..-Ще ти подскажа:-При СЕГАШНИЯ инвеститор-Саудите....изобщо,..защо ли ти обърнах внимание..

134

Накратко

преди 4 години

До казано накраткоНякои тъпун...ри така и не разбраха че няма нищо безплатно.

133

u4en

преди 4 години

" ДНЕС "......трябва да почнете коментара така - "СЛЕД решение на ВАС...Бг подписа със Суадитската компания ...зе.а 1.1 МИЛИАРДА ?....ВАС отхвърли спечелилата ПРЕДИ ТОВА ..РУСКА КОМПАНИЯ ...с предложение близо 2 МИЛИАРДА ? ! ВАС спаси едни 1 МИЛИАРД ? да ни ОТКРАДНЕ РАША....по братски ! БРАВО на ВАС....БРАВО на Б.Б. ! ...Ще има увеличение на ПЕНСИЙТЕ. вместо да ги ОТКРАДНЕ РАША - за Джуджи и олигарсите му !

132

ПроСоТо

преди 4 години

що се отнася до селските му изхвърляния за "личното му влияние",само изпадналите в кома не си спомнят как Тиквата влачи с него Царя да го пробутва пред арабите и да му осигури рандеву с престолонаследника.Е ,а ако е открил и собствена сметка от няколко милиарда в саудитска банка,тогава най-вероятно са го и погалили по кратуната..

131

ПроСоТо

преди 4 години

друго:-"Концепцията за газов хъб "Балкан" предвижда в него да постъпват количества природен газ от различни източници, включително от Руската Федерация."а по-горе четем:-"Тръбопроводът ще получава газ от "Турски поток""А "турски поток" получава газ ЕДИНСТВЕНО от Русия!!!!та къде ги видя тия "различни източници" бухалкаджията?...тоя вече май не смята българите за прости,има ги за мало умни..ЦЕЛИЯ ЗОР БЕШЕ ГАЗЪТ ДА МИНЕ ПРЕЗ Турция!!!..Нашите национални предатели свършиха добре пъкленото

130

ПроСоТо

преди 4 години

тоя път нещо много "на ангро" са нищословията на боко..Просто намеци и подмятания...напр.:-Саудитците щяли да финансират обекта,но тръбите щяли да са наши..?!?!Как става тая работа?-Саудите ДАРЕНИЕ ли ни правят?Няколко подхвърлени думи хвърлят яснота донякъде:-"Тръбопровода ЩЕ ОСТАНЕ български""ЩЕ ОСТАНЕ"!!...Но КОГА?..-След 50 години,през което време всичките приходи ще отиват за инвеститора-саудитската компания...друго:

129

Анонимен

преди 4 години

До къде пропадна българия та други да строят газопроводи на нейна територия ! И какеи печслби ще има ? Арсбите да не би безплатно да го стрият ! Е така заради Боци гербривта ?

128

Анонимен

преди 4 години

Браво на премиера! Наистина заслужава похвала. Лошото е че в собствената му партия има много които го злепоставят и му копаят гроба. Един от тях е Цвъ Цвъ.