197

Анонимен

преди 4 години

До Гост"В интерес на истината Турция е благоприятна за инвестиции страна."Турция е УЖАСНА страна! Да не ти се случи да имаш някакъв проблем като турист в Турция. Хората са нечестни, лъжливи, алчни, безотговорни и мързеливи. И злобни, както се вижда и от долните коментари

196

Анонимен

преди 4 години

рея патреоти много *** парчета се оказаха

195

Анонимен

преди 4 години

Прочетете писаното от турците в последните страници на тези коментари и ще разберете що за хора са и какво им е отношението към България и българите!

194

Анонимен

преди 4 години

Турските *** са се активизирали...

193

Анонимен

преди 4 години

момченце Карлос прибирай се в Чили там ти е Родината не се занимавай с Теторизъм в ЕвропаЩе те пуснем в Интерпол за издирване

192

Анонимен

преди 4 години

Обяснимо е, че турците злобеят тук, но ВМРО са абсолютно прави.Турция винаги е била във вреда на България!Турците да си ходят в Турция. Нямат работа нито в България, нито в български форум.

191

Гост

преди 4 години

В интерес на истината Турция е благоприятна за инвестиции страна. Въпреки медийните атаки срещу президента им, приказки за свобода на словото и др. Автомобилните заводи на известни световни марки имат заводи и продължават да работят въпреки атаките срещу Турция. Само ***, който не познава ситуацията в южната ни съседка, може да си позволи да бръщолеви глупости, че Турция ще ни открадне 15000 раб.места.А може би тези псевдопатриоти се опитват да спечелят някой друг глас на предстоящите избори

190

Жоро

преди 4 години

абе, ние нек'ви китайски кошници не можахме да сглобим, соцвагени сме тръгнали да правим :-)

189

Анонимен

преди 4 години

Аз пък в държава, дето на почит са хора на важни позиции с големи, незаконни тераси с барбекюта и хора с по 10 апартамента, дето ги закриля прокуратурата, не бих инвестирал. В Турция германците ще са по-добре.

188

Смях в залата

преди 4 години

Турция краде от София.На крив..космите пречели :) :)

187

Анонимен

преди 4 години

Много са ми смешни. "Турция краде от София" . София е столица, но не е България. Не се краде, а нашите управляващи са алчни и не на последно място - защо г-н Плевнелиев не ни обясни отново, как работи на тихия фронт и урежда нещата ?

186

Анонимен

преди 4 години

Прав е човекът!

185

Анонимен

преди 4 години

Един и същи вманиачен турчин пише поредица от злобни коментариИ това ако не е доказателство колко злобни и нечестни са турците!

184

Радослав

преди 4 години

То малкото останали нормални местни се изнасят с 300 км/ч, тия за някои от чужбина да дойде, хахаха. Абе те няма да дойдат заради такива като теб! Които не гледат на тях като на стратегически инвеститор, а на поредната каца с мед която да се краде! Те само като си кажат 2 приказки с Баце и си правят извода колко е мозъчния капацитет на цялата нация и им става ясно, че тук умни хора не са останали или са малцинство!

183

Радослав

преди 4 години

Кои нормален европеец ще дойде да инвестира в България където всеки месец "наши" хора ще минават да искат рушвет? Място където един и същи закон се мени през седмица за да е по удобен за "някои" си? Където скоро основната работна ръка ще е от "братята" и те на тръгване от работното място ще изнесат половината завод, че и накрая ще трябва да им платиш за това ,че ги обвиняваш в кражба? Кои ще дойде на място където "магистралата" е вълнообразна и с ограничение 90 км/ч и където мостовете падат?

182

Анонимен

преди 4 години

Не ни стигат Каракачани и Джамбази, ами и Кастеловци са се появили, някаква латино ориентация ли има в редиците на тези пишмани

181

зелник

преди 4 години

Северният поток идва да помага на турския. Явно не може да арестуваш руски шпиони и после да чакаш голяма инвестиция.

180

Анонимен

преди 4 години

Ами, като сме прости ще ни крадат от всякъде бе. Ние сме вече държава не от 3-я, а направо от 6-я свят!

179

джо

преди 4 години

Погледнал се Илия.. пак в тия. По жалко положението не може да бъде. Според тези хора, досега ни бяха виновни Руснаците , сега пак почват да са виновни Турците.Докога ще търпим Хора с подобен манталитет? Сутринта на Джамбазки му пречи Макрон, все някой ни е виновен. Иначе да правят тераси и барбекюта никой не им пречи.Аман от жалки хленчове. Затова няма да дойде при нас никой, хората гледат всичко, трудов пазар,развитие,работна ръка ,бъдещо развитие, специалисти и т.н. А не пършивец с претенции

178

Анонимен

преди 4 години

Пастело, докат такива като тебе бръщолевят глупости не че няма да има VW ами и някой друг турски инвеститор може да се разкара. И защо пак в столицата а не някъде другаде? И сменете това заглавие, излагате се."...тя засяга пряко живота на над 15 хиляди българи и косвено на много повече..."Аха, къде бяхте докато крадяхте и засягахте живота на 2 милиона българи които надали ще се върнат? Не ми дреме за 15-те хил. емигранти които бихте искали да докарате да работят във въображемия завод.