257

Някой

преди 4 години

Егати тъпия пич те инвеститорите сами си решават къде да инвестират и тези хора ще представят България пред света.

256

Шаоо лин

преди 4 години

Фирмата си е направил сметката къде ще е по добре ние и един болт вече не можем да произвеждаме.софиянците имат пари за по малките градове какво да кажем за 350 лв за 500лв работят хората за каква икономика ми говорите даже вече и работна ръка нямаме всичко живо избяга за чужбина заради немотията

255

gumbol and darvin

преди 4 години

Карлос, Карлос...остави я ти Турция....вие политиците да не бяхте крали и да не бяхте я разсипали тази страна до степен на унищожение...другото са бели кахъри!

254

Mister Cro

преди 4 години

България вече 30 години се управлява от умствено и_м_по_тент_ни крадливи и некадърни политикани, такива като този карлос мадейра... Докто няма идеи за развитието на България, законност, ред и справедливост, а също и професионален капацитет и дори иновативност в управниците ни, или поне като минимум да не са крадливи, управия няма да има и никоя друга държава не ни е виновна за жалкото ни дередже!!!!!

253

262

преди 4 години

Е к'во искате??? Нашата сила са магистралите и отглеждане на тикви!За друго....Не ставаме!

252

Mister Cro

преди 4 години

Кой го интересуват смехориите, разправяни от този пореден пишманполитик и измислен патреот? Турция нищо не краде, просто се бори да привлече инвестицията на Фолксваген на своя територия! Автомобилния гигант, от своя страна, ще избере тази страна, където ще му е най-изгодно според множество критерии предимства и недостатъци, разбира се...

251

Анонимен

преди 4 години

Един българизиран/побългарен Чилийски талибан с български документи небългарски гражданинИмтересно е защо е записан като Контрера а не Контрерас ''с'' едно с накрая , нека той сам да отговори , крие ли се от някой у нас

250

Лора

преди 4 години

Нищо не краде Турция. Те предлагат много по-добри условия от България а и с амного по-голям пазар. Имат работна ръка, която не е скъпа, префернции за инвеститорите, пазар за потребление на стоките. Няма как България да се състезава с Турция в това отношение.

249

РУМЕО се завръща

преди 4 години

Този завод е важен за икономиката на Р. България.....Икономическия портрет на тази статия е много правилен, но с тези си действия Турция за пореден път ни показва колко иска в българите да са бедни и да се продават за жълти ктотинки. Турция няма сметка от силна българска държава защото иска да си възроди отново Османската империя и първите крачки за това са направени с Турски поток, силна икономика и вмешателство във вътрешните работи на малката територия Р. България.

248

Анонимен

преди 4 години

До VИ какво искаш България е бедна страна

247

хахахахааааа.....

преди 4 години

Най-важното е България в ЕС и НАТО...

246

Анонимен

преди 4 години

До вижда сеДобре си го казал!

245

Анонимен

преди 4 години

Добре си го казал!

244

Анонимен

преди 4 години

Ако Фолксваген иде в анадола, това може да последната му инвестиция....

243

вижда се

преди 4 години

....ясно,некои си карлос контрера е по българин и патриот от целата мършаво платена тролеща умна и красива гмеж,иснеща по цел ден по саитовете за соростинки.

242

ERDOGAN

преди 4 години

До АнонименGANYO UMIRA OT YAD

241

Анонимен

преди 4 години

Прав е човекът!

240

Работодател

преди 4 години

Ако сте работодател, коя държава ще изберете ?-----България.

239

V

преди 4 години

На флоксваген им трябва много повече от 15 000 човека. Там има проблеми с мениджмънта и има позиции с огромен оборот на хора .Има и леки позиции . На тях им трябват няй малко три Българии да си намерят хора. Най голяма файда бг би имала от създаването на фирми под изпълнителки защото точно те правят колата. Тука са и страховете на под изпълнителите на фолксваген.Боят се от не лоялна конкуренция по гербераския модел заради който направиха пакта Макрон ;) Подбиване на цените чрез кражба на труд ;)

238

Анонимен

преди 4 години

Измир- 4 милиона. София- 1,2 милиона или Пловдив-350 000.Турция, държавата с най висок процент население под 30 г. България -най застаряващото население. Заплатите извън Истанбул са 300-400 евро. В България- 1 000 лв по фиш и още толкова в плик.Ако сте работодател, коя държава ще изберете ?