174

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е тези милиционери да бъдат научени, че пътят не е техен. Колко катастрофи предизвикаха и колко хора нараниха?! Време е милицията да се озапти малко, не сме 1989 г.

173

Анонимен

преди 4 години

НЕ ТИ КОМУТО СЕ КЛАНЯТ РУСОФИЛСКИТЕ СКОТОВЕ, А ТИ БОЖЕ НА БЪЛГАРИЯ

172

Анонимен

преди 4 години

До ДАНЪКОПЛАТЕЦДОКАЗАНИЯ ДОНОСНИК НА РУСКОТО ПОСОЛСТВО МАЛИНОВ БЕ ЗАЛОВЕН! РУМЕН РАДЕВ СЪЩО ЩЕ БЪДЕ АРЕСТУВАН ЗА ШПИОНАЖ.

171

Анонимен

преди 4 години

Колата на нсо била ударена , винаги става така тия мутри от нсо никога не са виновни

170

ДАНЪКОПЛАТЕЦ

преди 4 години

ДОКАЗАНИЯТ ЗА ДОНИСНИК НА ИЗРАЕЛСКОТО ПОСОЛСТВО, ДРУГАРЯТ СУЛЮМОН ПАСИ ПЛАЩАЛ ЛИ Е ДАНЪЦИ? ЗА ДА МОЖЕ ДРУГАРКАТА КАРАЯНЧЕВА ДА БЪДЕ ИЗВОЗЕНА С ХЕЛИКОПТЕР, ЗА РАЗЛИКА ОТ ЖЕРТВИТЕ НА НСО???

169

Анонимен

преди 4 години

До Анонименточно така, а за руските шпиони веднага ще бъде пратен военен хеликоптер за да ги разстреля

168

Анонимен

преди 4 години

НСО и другите агенциики, които хвърлят милиони левове да пазят дупетатите и политиците от народната любов са анти-народни образувания и като такива трябва да бъдат закрити, както и депутатския имунитет да бъде отнет на всички народни представители

167

Анонимен

преди 4 години

Веднага бил пратен хеликоптер. За данъкоплатците които и плащат заплата на тая пекинска патица и обикновена линейка няма. ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТЕЗИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ИЗЕДНИЦИ?

166

Анонимен

преди 4 години

ЗАЛАВЯНЕТО НА РУСКИТЕ ШПИОНИ Е ЧАСТ ОТ ПО-ГОЛЯМА ПРОГРАМА ЗА ПРЕЧУПВАНЕ НА РУСКАТА АГРЕСИЯ И ЕКСТРЕМИЗЪМ В ИЗТОЧНА ЕВРОПА. АКО ГЕРБ НЕ СЕ БОРИ С РУСКАТА АГРЕСИЯ ЩЕ СИ ОТИДЕ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ. НИКОЙ НЕ СЕ НУЖДАЕ ОТ РУСОФИЛСКИ ЕЛЕМЕНТИ.

165

Анонимен

преди 4 години

Дори и по времето на Тодор Живков от УБО не караха така. Тия мутри заграбиха държавата и правят каквото си искат. България заприлича на Русия: уволнени журналисти, арестувани фоторепортери, кортежи газят хората...

164

Анонимен

преди 4 години

Тъкмо се прибирам от разходка.Насреща ми цивилен Ушев заедно с дебелата си жена.Пристъпят важно оглеждат се господарски.Тротоарът бе широк 5 метра.Е,успяха да направят така че трябваше да ги чакам за да минат или да се блъсна в тях.На разминаване боклучарът на държавна хранилка ме изгледа предизвикателно с една дума "хайде кажи ми нещо,да стане въргала"Мъж голем.Особено като се е облякъл във власт. Мислех да го поканя на двубой със самурайски мечове.Само аз и той.Без мъжки мажоретки-колеги.

163

Анонимен

преди 4 години

Има си хас убо да са виновни. А от убо ще обяснят ли защо другарката е била без колан.

162

знам

преди 4 години

това е червен атентат. Да разследват Нинова дали е подбудител.

161

Анонимен

преди 4 години

Другарката ще остане в историята с това че прати Пекин във Виетнам. Заради нея прекроиха световната карта. Пекин вече нее в Китай а във Виетнам. А катастрофата е знак от Бога другарко, самозабравихте се с шефа ти и Господ иска да ви подскаже чее време да си одите на село да си пасете кравите и офцете. В противен случай ще ви прати в принудителна почивка при едни Рогати и опашати които вкарват едни такива като вас в един казан и ги варят.

160

Слава Україні

преди 4 години

Героям Слава!

159

Да се знае и помни!

преди 4 години

До kOKOДругарьо, с другарката с навехнатата ключица сте от една Партия, мой човек!Да знаеш!

158

Легендата

преди 4 години

Мен на входа на Евксиноградщеше да ме отнесе един подобен кортеж много бързащ. Има го и другият вариант госпожата да е срещнала народната любов. Има много отчаяни хора на които ако им се отдаде шанса ще се забият като торпили в първия срещнат политик.

157

Кратун

преди 4 години

По каква работа е пътувала тази през уикенда със служебен транспорт? На запад подават оставки за злоупотреба със служебни средства. Един министър на Норвегия трябваше да подаде оставка, защото завел детето си до училище със служебна кола!

156

Елена Ефремова

преди 4 години

Немските мъже на брусарския затворник Даниел Василев и дружбенската одисея 47429

155

Факт

преди 4 години

Да срещнеш кортеж на НСО е по-лошо от среща с кортежа на Ощьо Митите! Нямаш полезен ход! Плътно вдясно,в пясъка или в канавката. И господ да те пази. Пилотиращата кола кара 50 см в лентата за насрещно движение! По стандарт!