Снимка: БТА

И от НСО излязоха с официална позиция по повод катастрофата с кортежа на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева. Както е известно шефката на парламента е със счупена ключица и ще бъде преместена в София за лечение.

Още по темата
"На 15 септември 2019 г. около 10.30 часа на главен път Шумен-Силистра, след разклона за с. Върбак, автомобил на Националната служба за охрана е ударен от лек автомобил, управляван от 31-годишен водач. Благодарение на бързата и точна реакция на водача на НСО са ограничени щетите от удара. Мястото на произшествието е било незабавно обезопасено", посочват от НСО.

От там допълват, че при инцидента Цвета Караянчева е получила нараняване и незабавно е транспортирана в болнично заведение. Национална служба за охрана не разполага с информация за други пострадали от инцидента.

Причина за пътния инцидент и вината за причиняването му ще бъдат установени в рамките на текущото разследване, се чете в позицията за инцидента на НСО.

Самата Цвета Караянчева написа в социалната мрежа Facebook, че е добре, но има счупена раменна става. Тя благодари за загрижеността на хората и грижите на лекарите на болницата в Шумен.

"Доколкото съм информирана и останалите участници в катастрофата са добре", написа още Караянчева.

По-рано днес колата на председателя на парламента претърпя инцидент на пътя Шумен - Силистра, на около 150 м след разклона за село Върбак.

Коментари Напиши коментар

280

Анонимен

преди 2 години

Друг път пак избирайте Лумен Ладев за президент!

279

Анонимен

преди 2 години

Била е ударена от друга защото? От НСО се мислят за господ на пътя и не се съобразяват с никого от останалите участници в движението?

278

ЦЦ

преди 2 години

За нея разбрахме и вече ми писна. А за жената и хората в другата кола някой спомена ли ? Те не са ли граждани на България ? Ей, медиите, всички ли сте едностранчиви ?