14

Nona

преди 4 години

Дааам,"загрижена " съм точно толква за нея,колкото тя за мен! Който разбрал,разбрал!

13

Барселона

преди 4 години

Пилотната кола на Големците застава над осовата линия,отделно карат като луди,все едно ще спасяват човешки живот.И някой по неопитен шофьор като нищо може да се панира да обърка ръцете и да влезне в насрещното...Такива им са правилата...като за Недосегаеми...

12

Анонимен

преди 4 години

Елита са така карат конвои с 200 км/ч после ги карат с хеликоптери в правителствени болници. Простолюдието мре, но така е при режима Борисов!

11

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Ама, разбира се, че пазвантите от НСО са невинни. Друго не сме и очаквали.Пожелавам бързо оздравяване на другарката Караянчева !

10

Анонимен

преди 4 години

Пореден инцидент с кола на НСО. Нали возят богоизбрани карат като безсмъртни. Жалко само за обикновенния човечец който е пострадал. Ако тая беше пукнала вместо счупеното рамо - щях банкет да вдигна.

9

бай Спиро

преди 4 години

Какво действително представлява НСО се видя преди години на конференцията на ДПС, когато едно момче от Бургас - Октай Енимехмедов ги направи смешни. Нищо старо не е забравено и нищо ново не е научено.НСО е фисилити държавна фирма за обслужване на ВИП не само държавни служители, а и изключително важни за държавата "обикновени" с наднормено тегло депутати, както и почетни председатели.Да не забравяме, че към момента НСО се ръководи на практика от Деса.

8

Анонимен

преди 4 години

Одържавени мутри, но лошото е че ние им плащаме заплатите!

7

Анонимен

преди 4 години

Всички знаем как се движат колите на НСО. Едната задължително кара по средата и избутва другите автомобили. Това само по себе си води до стрес при другите водачи. За капак и високата скорост, с която се движат е причина за доста катастрофи. Много често коли падат в канафките, но случаите се потулват, щото има само огъната ламарина, без пострадали хора. Просто му се плаща на човека обезщетение и толкова.

6

Шопо

преди 4 години

Е на тия шофери и гавази нали им плащате да пазят големците ,а не да *** Деса от Дулово...

5

ай сиктир

преди 4 години

Каквото и да се случи полицията им козирува и винаги другия е виновен.

4

Гербераст - комунист

преди 4 години

Национална служба за охрана не разполага с информация за други пострадали от инцидента. Че защо трябва да имат информация за другите участници в инцидента, при положение, че не са пекински патици с мозък на колибри, но много овластени от мафията?

3

jdksll

преди 4 години

Дааа има Господ и е време да започне да ги наказва наглите крадци и унищожители на България.

2

Анонимен

преди 4 години

Един пo-здрaв oт с. Върбaк.

1

Анонимен

преди 4 години

Kade e original raporta na mvr patrulkata?