34

Анонимен

преди 4 години

*** узурпирали властта!

33

Анонимен

преди 4 години

Българския народ е малоброен, но изключително *** и малодушен.

32

zeus

преди 4 години

На други места пише, че кортежа на пекинската пaтица е изпреварвал камион, има и снимки как това е станало на завой, тоест изпреварването там е забранено. НСО са застрашили живота на невинни хора, а сега нагло лъжат за причините за катастрофата. Само да попитам къде е тръгнала Караянчева в почивен ден с цял кортеж?

31

Ха-ха

преди 4 години

На кой му пука за Пекинската патица?

30

Анонимен

преди 4 години

Виждал съм как карат коли на НСО.Правилата мало не важат за богопомазаните.

29

Анонимен

преди 4 години

Природно глупавата и грозновата *** Караянчева не заслужава да е депутат.

28

бг

преди 4 години

Разбирам Путин, който го мрази половината свят и Тръмп, който го мрази другата половина да имат тежки кортежи. А на тези нашите "големци" кортежите им трябват единствено да предават фасони и да депресират електората. Повечето им колеги от другите страни в ЕС ходят на работа с обществен транспорт. И е крайно време да се обясни на шофЕрчетата на НСО, че не сме във война и подобно каране е в разрез със закон и морал !

27

СС

преди 4 години

Вчера беше празника на Силистра и тя беше тук мина с охраната си десетина човека катили с черни костюми и слушалки в ушите разтикваха хората по площада и викаха направете път. ако беше да мине сама никой нямаше да разбере, чудно ми е от кого я пазят? първоначално си помислих че минава Маджо и това са неговите хора ама после видях че липсват автоматите и разбрах че не са.

26

кара.канчева

преди 4 години

ХИТРИНО започва да си отмъщава на ГЕРБИТЕ .

25

Анонимен

преди 4 години

Мафия, лъжи, продажници .. те никога не са виновни. Само се замислете че нито веднъж не са казали да вината е наша ... няма и да чуете. Вие сте роби за тях и те са правите.Спете добре овце.

24

Анонимен

преди 4 години

Хунтата ни унищожава бавно и системно!Оттърване няма от тая напаст!

23

Анонимен

преди 4 години

Стига! Всички ви знаем, но за щастие не всички сме ви срещали на пътя! И при Тато беше така, но нали вече не е комунизъм?

22

Анонимен

преди 4 години

Стига плюхте НСО. Тъпата се.лянка и линейка да беше пак щеше да се удари. На пътя трябва да се следи какво се случва, а не да блеем и да говорим по телефона. Какво означава неопитен водач. Щом има книжка трябва да знае какво се прави когато забележи автомобил със специален режим. Мой съсед работи шофьор в НСО и ми е разказвал за абсурдни ситуации по магистрали и прави участъци от пътя. Колко катастрофи са избегнати само НСО си знаят. Момчетата от НСО си вършат работата.

21

Има си хас

преди 4 години

Версията на управляващите винаги е правата.Да му мисли потърпевшата женица, която хем я е помел кортежът, хем ще я изкарат виновна, а и никой не знае в какво здравословно състояние е, защото не е от богопомазаните.

20

123

преди 4 години

Горката жена" причинител" на катастрофата,сега ще изкарат ,че едва ли не е застрашила световния мир и ще я размотават докато не си признае... смешна държава,ако не беше трагично.щеше да е смешно

19

Анонимен

преди 4 години

Мутрите както обикновено от черното правят бяло!Кой ви вярва бе ей,смешници!

18

Анонимен

преди 4 години

В Силистрa имa месoкoмбинaт зa сужуци.

17

...

преди 4 години

Някой да е очаквал НСО да е виновно? То беше ясно, че ще изкарат виновен другия водач...

16

1

преди 4 години

Да не се е връщала от резерват "ПАЛАМАРА"бейзи добре, посреща гостите си,а слънцето,нямало ли го там,и той често се отбива на кьор софрата там.

15

Анонимен

преди 4 години

Преднaтa aгресия нa пътя ! Aз им прaвя мaгистрaли пък те се убивaт тaм.