76

Човек

преди 4 години

Бездействието е на управляващите но и на хората. Какво още ги търпите тия мафиоти крадци? Сами сме си виновни. Аз не мога да ги понасям. Но май съм сам. Все още. Затова тази идея трябва да се разпространи към повече българи - бездействието е престъпление. НИЕ трябва да си оправим държавата, не можем вечно да чакаме някой да ни свърши работата. Трябва всички да се обединим и да поемем малко отговорност за държавата ни. Какво още чакаме, да изчезне ли? Да не стане накрая след дъжд качулка.

75

Анонимен

преди 4 години

Ко? Не!

74

Анонимен

преди 4 години

Съгласен съм, да се въведе за измяна към родината и за търгуване с български паспорти! По тези два параграфа агент Иван ще получи двойна смъртна присъда.

73

Анонимен

преди 4 години

Карашкембанов патерицата, се оказа и руска фурнаджийска лопата. Цвъки е минал на страната на руснаците и събира у родите срещу бившия си господар Буда.

72

1

преди 4 години

До 63198ewalla ve brat nay nakraq edin na4eten i umen 4ovek.evala

71

63198

преди 4 години

Тази съдебна система, тази прокуратура, това следствие, тази полиция правят невъзможно връщането на смъртното наказание, докато науката изнамери надеждно средство за съживяване след разкриване на съдебна грешка.

70

Волен С

преди 4 години

И аз съм "за" 500 лв. минимална пенсия и 1000 лв. минимална заплата, ама се оказа, че не може. Но важното е, че съм "за". Така че, гласувайте за мене!

69

До 71

преди 4 години

Така е кратуно! Докато си толкова неграмотен, че да пишеш евреЙте, ще трепериш и благоговееш пред мутро-комунистите, които те владеят и дресират в пълно невежество и профанщина, така че да злобееш целия си мизерен живот по евреЙте...

68

И този е министър :(

преди 4 години

Ти за Бог ли се имаш бе свин.чо? Само Той може да даде и отнеме живот

67

1

преди 4 години

mar6 u Google neuki bulgare

66

1

преди 4 години

ni6to ne znaete qzik

65

1

преди 4 години

nikoy li ne znae be umnici? qzik.

64

Ха-ха

преди 4 години

Тоя освен агент работил ли е друго през живота си?

63

Анонимен

преди 4 години

ТРА ЛАЛА ЛОКУМИ ЗА ТОЯ ПОПУЛИСТ КОЙ ЩЕ ГЛАСУВА ВЕЧЕ БЕ? КВО СТАНА С 300 ЛВ ПЕНСИЯ, КОНЦЕСИИТЕ НА МИНИТЕ И Т.Н. ПО- ЛЕСНО Е ДА ЛАНКАМЕ ЗА НЕРЕАЛНИ НЕЩА КАТО ВКАРВАНЕ НА СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ В УСЛОВИЯ НА ЕС..

62

До 64

преди 4 години

Не, "еврогейтаците" няма да се съгласят, защото са изградили този Евросъюз с хуманни принципи и либерални идеи. На присламчилите се, които само искат да черпят от материалните облаги и права на либерализма, но манталитетно са на равнището на талибани и уахабити, може да им се инициира едно референдумче, и както Норвегия навремето, а сега и Великобритания, да излязат от ЕС и да започнат с публични екзекуции, ако щете! Тогава ганьовистан ще требва да моли за хуманитарна помощ от ООН.

61

1

преди 4 години

za6to smartnoto nakazanie ne e prieto v evropeyskiq sayuz nqkoy znae li?

60

Анонимен

преди 4 години

Националистите си заслужават Кюфтак Воевода, да ви е честит.

59

Справедливост

преди 4 години

Е как хем всички им искат да има смъртна присъда за тежки убийства,хем на този етап е невъзможно.А на кой етап е възможно,когато изчезне държавата ли?Каракачанов,ако си мъж и войвода за какъвто се представяш- инициирай референдум,защити бъдещите убити деца,жени,пенсионери.Ние сме граница на Ервосъюза с Близкия изток и тероризма - ще се съгласят с нашите условия Еврогейтаците

58

Пустиняк

преди 4 години

А смъртна присъда за държавна измяна, като продаване на български паспорти, предвижда ли се?

57

Анонимен

преди 4 години

Идолът на глу пците.