96

човек

преди 4 години

След като знайни и незнайни наричащи себе си "патриоти" или "националисти" се снимат за спомен и удоволствие с изпъната в хитлеристки поздрав ръка, и това минава за нещо нормално (Е, майтапи са си правили, какво толкова!), то можем ли да наречем опасен прецедент призивите на този хубостник към действия според мен граничещи с национално предателство?Явно не. Смъртно наказание, излизане от Европейския Съюз (А влизане в кой? В Съветския? Или Турско-Азиатския?), ми да въведем гилотина и бесилка, а?

95

fff

преди 4 години

Аха, и като те осъдат и утрепат и после се докаже, че не си бил виновен?По-добре работете по прилагането на законите, а не по изменението им!!!!

94

Айнщайн

преди 4 години

Значи за изнасилване смъртно, така ли? Следващия изнасилвач тогава директно да я трепе жертвата. Ако така или иначе рискува смъртно, по-добре да няма свидетели.От патриотари с айкю на светулка - толкова.

93

Търпелив

преди 4 години

И Каракачанов ли стана от череп и кости,че си е сложил черепче на ревера?Но те се борят за доброто на България, вервайте им.

92

Анонимен

преди 4 години

Политиците са продажници, докато се не случи нещо подобно на тях или на техни близки няма да си размърдат мозъка да направят каквото трябва. Всеки казва, че не може, вярно ли? Проучихте ли добре нещата, щото може, но не ви стиска!

91

Я па я..!

преди 4 години

Каракачанов , като знаеш че няма как да стане , за какво повдигаш темата ? Малко популизъм , а ?

90

1234

преди 4 години

Което ни подсказва, че не ни е мястото в ес

89

мишо бирочето

преди 4 години

айде суджук патерица, давай пример - 3 деня гладна стачка докато не приемат смъртно наказание или докато не пукнеш. второто доста по вероятно с този огромен ненаяден търбух. ПС: скоро когато ножът опре съвсем до кокъла ще бъдеш хвърлен от буда на масите а той ще си гледа кефчето у барцилона с мис бистие и малкие копелко.

88

Waffen SS

преди 4 години

Преди години слушах едно интервю с главният инспектор по затворите във Великобритания,та той казваше,че откакто е отменено смъртното наказание са правени някъде към 15опита за неговото възстановяване.Така,че ние прибързано отменихме това наказание.Смъртното наказание демократизира и укрепва едно общество и е най-висшата форма на социално възмездие.Аз и съпругата ми сме горещи привърженици на смъртното наказание,но сме убедени,че областта на неговото прилагане трябва да се разшири

87

Анонимен

преди 4 години

на левия му ревер има украински нацистки череп

86

Анонимен

преди 4 години

интересно дали Каракчанов ще бъде в първата редица когато ще разстрелват осъдения

85

Киро Х

преди 4 години

Отмяната на смъртното наказание деморализира обществото и обезценява стойностната система.

84

с.Ешексики

преди 4 години

След 90-та !

83

Анонимен

преди 4 години

Трябва да има смъртно наказание, съгласен съм с болшевишката фъ шкия. Всички коимунодни предатели - на бесилото!

82

с.Ешексики

преди 4 години

Първо предателите на майка България да обесят!

81

Шнорхел

преди 4 години

Тоз сея точки ли събира, много добре знае че до като сме във ЕС няма как да стане.

80

Анонимен

преди 4 години

До Волен СМоже може. *** трябва износ. Не като тръгнеш да изнасяш нещо г-н митничар да ти каже "не може тоя бизнес е на лице Х". И както писа един човек по-долу сами да се стегнем, не да взимаш 2000лв а да те осигуряват на минимална а тия отгоре да крадат.Малко акъл,малко желание и в краен случай малко тояга и нещата ще си дойдат на мястото. Пример: ИТ компаниите. (скандала с НАП е опит да ги кокошкарят посредством закон,фирмата и да има вина всички ще гризнат дръвцето)

79

Анонимен

преди 4 години

Разстрел за всеки лев даден на алкашките ....за национално предателство

78

Анонимен

преди 4 години

Още известен като: Краси "Популиста"...

77

Анонимен

преди 4 години

Da triabva vsichki ot parlamenta i bivshi opravliavashti ot poslednite 30 godini da minat prez tazi prisada!!!