16

млъквай,мръснико

преди 4 години

Законите на Китай за корупция трябва да има у нас.

15

Джедай Мастър

преди 4 години

И какви са тези особено тежки престъпления? Тежко престъпление е това, което се наказва с лишаване от свобода повече от 5 години или по-тежко наказание. Т.е. наказанието е критерият, който определя дали престъплението е тежко или не. Обаче видиш ли за особено тежки престъпления трябва да има смъртно наказание.

14

Анонимен

преди 4 години

до 13 За 8 тенекии Ф-16 и две военни корита ще дадем 4 милиарда лева. Ще цъфнем и вържем с тях и ще станем мега военна сила на Балканите.Честито!Тоя не за затвора, а за въжето.

13

Ю кортес

преди 4 години

А за продавачите на бг гражданство какво да е наказанието

12

Щази

преди 4 години

По еразийските закони ,по законите на Китай,корумпираните,двойните агенти,обвинените във държавна измяна за продаване на българско гражданство,присъдата е само една-разстрел на стадиона.

11

Анонимен

преди 4 години

Та ние раждайки се в тази корумпирана държава сме осъдени на геноцид и смърт, особено по селата таме страшно.

10

Анонимен

преди 4 години

Каракачанска массстийо, първо въведи задължителната военна служба, влез да си отслужиш дълга към Родината като наборен войник за година, а може и година и половина, щото не си ходил в казарма ***, а след това се изказвай за смъртното наказание....

9

Анонимен

преди 4 години

Съгласен съм с Каракачанов. За национално предателство - смърт. В този смисъл Каракачанов е първият, който трябва да увисне на въжето.

8

Анонимен

преди 4 години

Каракачанов, какво сторихте по въпроса като част от управляващата коалиция или само дрънкате?

7

Анонимен

преди 4 години

Празни приказки.Повече държава трябва, да има на територията, с всичките мероприятия по превенция. Като изпуснем коня, няма значение какво ще е наказанието.Карата не е дорасъл до държавник. Нивото му е на среден ченгесар.

6

ДЖИ ПИ ГРУП

преди 4 години

То и сега си има смъртно наказание бе,наказани чрез разстрел бяха Петър Христов,Георги Стоев,Боби Цанков,Емил Кюлев,Йордан Динов

5

ай сиктир

преди 4 години

Като си помисля, че гласувах за тоя празнодумец ме хваща все повече яд.

4

Край

преди 4 години

Не си мъчете главите с въпроса за смъртното наказание. Това е въпрос за народи които имат суверенни държави и могат да си стоят сами на краката.Ние сме социално слабия на ЕС - ако слуша има помощи ако не - няма.Вече не знам дали може да бъде иначе.

3

Анонимен

преди 4 години

Да, трябва да има такова наказание, даже и за такива които без да ни питат купуват свръхскъпи ретро самолети с нашите пари.

2

Анонимен

преди 4 години

Доказано е, че престъпника в момент на извършване на престъплението не се замисля какво наказание го грози. Така че смъртното наказание няма да е голяма превенция.

1

Анонимен

преди 4 години

Абе Шкембе Воеводо.Само празни приказки дрънкаш.Целта ти е да се харесаш на широките маси,друго нищо.Гледай да вземеш комисионните докато си на власт за изтребителите.Друго всичко е вятър и мъгла.