91

Моля за извинение!

преди 4 години

До Анонимен 107Моля ви, третото изречение на точка 3 не го разбрах. Може ли да ми го обясните като за по-глупав човек.

90

Анонимен

преди 4 години

"Още преди да пристигнат ракетите имаше позиция от страна на Турция, че ще бъдат пускани в действие само при необходимост".Че то бива ли така бре, комшу? Как само при необходимост? България ако си вземе такова нещо, ще си стреля всеки ден, ей така - за кеф.

89

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 107Глупости на търкалета. Къде ще тръгнат Сърбия, Гърция и Румъния да ни нападат. Те са лицемери и не са ни приятели. Обаче никой от тях няма да тръгне да ни напада с военна сила. И те нямат малцинства в България за разлика от Турция която има и Турция си развива малцинството активно чрез политика на ислямизация и на убеждаване, че всеки който е мюсюлманин значи е турчин. Русия също никой не би я оставил да достигне България. Единствената ни териториална заплаха е Турция.

88

Анонимен

преди 4 години

Точно по тази начин Турция продава България на Русия през 1878 г и тва го наричат после Освобождение за да не се нарича сега Продажба на едно Племе

87

Боби

преди 4 години

Няма такова нещо.Русия влиза в НАТО.

86

Анонимен

преди 4 години

106 А ти защо мразиш Щатите? Това, което си надраскал в отговор на онзи, дето мразел РУСИЯ, важи и за тебе по отношение на САЩ! РусОфилите сте хора неможещи смислено да обяснят омразата си към Америка, затова прибягвате до най- лесното ЛЪЖИ! За себе си мога да кажа, че НЕ мразя РУСИЯ, но искам Бг да е със Щатите! ( по ред причини)

85

Анонимен

преди 4 години

До ВЪПРОСЗНАЧИ ТОЧНО ТОВА, ЩЕ ГО РАЗБЕРЕШ КАТО ТРЯБВА ДА ХРАНИШ ДЕЦАТА, ЧЕ И ТЪЩАТА....

84

Анонимен

преди 4 години

Най безмислената и нищо не казваща статия за днес ...

83

ША НАПУСНЕ,,,

преди 4 години

ША ИМА ДА ЧАКАТЕ РУБЛАДЖИИТЕ ДА ПАДНАТ НА КОЧА М..ЕТЕ...

82

Бай Петко

преди 4 години

Ердоган много добре помни американските невидими самолети как сърбите ги сваляха със старите С-200 и даже Миле Китич изпя две три парчета на крилото му

81

Анонимен

преди 4 години

До ВЪПРОС: Ако отиваш за да му "оправиш" булката и се разчуе, може и това да стане. Но какво общо има това с темата?

80

ПроСоТо

преди 4 години

за НАТО не знам...Но съм сигурен,че ще си остане в Анадола..И защо не?..-Та търговията на Туркието е основно с"братските"й страни ОТ РЕГИОНА.Мъглата на исляма,която пречи на европейците да видят истинското лице на Турция ,явно няма скоро да се разсее...във всеки случай поне на мен ми е интересно ../НЕ ЧЕ МЕ ЗАСЯГА!!/ докога и как Ойропата ще продължава да загълфиква Ердо в неговите мераци..

79

Анонимен

преди 4 години

Ердоган е вече качен на ските , пътник! Щото в Турция има някаво гражданско общество. Вж, Путин е непоклатим - чугуитеси го харесват като Ким! Слава Росии хахахаДа им праи там паради, ракеди, да му се радват и да си мятат водката, нищо че са голи и боси - хванал им е чалъма!

78

ВЪПРОС

преди 4 години

АЗ КАТ ИДА НА ГОСТИ НА БАДЖАНАКА, ТОВА ОЗНАЧАВА ЛИ, ЧЕ ТОЙ СЕ РАЗВЕЖДА?

77

Нищо ново

преди 4 години

Турция има свои интереси в региона, които не съвпадат изцяло нито с интересите на САЩ, нито на Русия. Нормално е да търси баланс, защото, независимо дали на Запада му харесва, но Русия отново е фактор в Близкия Изток.

76

Анонимен

преди 4 години

До МишоТова навсякъде е така. Виж статистиката колко хора имат висше образование в Германия. Те там хората масово завършват 10-ти клас (Realschule) без право да следват висше.

75

Несъгласен

преди 4 години

До МишоТеб и такива като теб ги отглеждат на позитано.Аз сам се грижа за себе си, не слушам чалга и мразя руснаците и техните български слуги.

74

Анонимен

преди 4 години

Най-доброто което може да се случи за България е Турция да напусне НАТО. Сега ако ни нападнат, НАТО няма да ни защити (тоест в момента ние сме в безсмислен съюз където няма да ни защитят от единственият ни потенциален враг). Ако Турция напусне НАТО, тогава поне ще има файда от нашето членство. Да ни пазят от варварската ни съседка.

73

Анонимен

преди 4 години

ЕС не стои добре на сцената- ни план, ни нищо- само една екология си въртят на пръста и едни мигранти и то последните искат само Германия и нищо друго... Ама се видя, че бразилците ич не ги е еня за тия европейски уйдурми като екологията. Европейските оръжия- екология и права на каквото се сетите са силни само ако заинтересованите очакват я инвестиция, я развитие и ще слушат- инак си е една досада и бразилските псувни към французите го доказаха.

72

Мишо

преди 4 години

До Анонимен 89На никой не са му нужни интелигентни хора в България. Софийски университет - няма кой да учи, свободни места колкото искаш!!!!!Нас ни отглеждат за консуматори, кредити и чалга!