111

Не помнят

преди 4 години

Турция сама няма да излезне от НАТО,но ще прави това което отговря на интересите и. В НАТО и от страна на ЕС Турция е унижавана и подритвана. Русия се отася много по-нормално и човешки с турците,без да ги унижава. В най-опосния момент през 1922г. Съветска Русия ги спасявя от окончателен разпад - оръжие,снаряжение,боеприпаси,изкопаеми,военни съветници. Западняците явно не помнят историята.

110

Анонимен

преди 4 години

Я направете интервю с Пацо Терасоконсула - да видиме колко разбира от политика или е назначен заради МИНАЛИ ЗАСЛУГИ...

109

Анонимен

преди 4 години

Турчетата дето пл ю ете Русия: Вие сте доказателството, че османските ор ди прости са си дошли на Балканите и прости са си отишли, макар и отлично въоръжени от Германия и Наглия. Бити от юначните български опълченци и руски войни с допотопните им оръжия. А днес Русия е военна сила номер едно и продава на Турция отпадъците на военната си промишленост.

108

Анонимен

преди 4 години

Ето това е типичният пример за това че не бива да се гледа много назад в историята. Защото сега вече се пишат новите истории. Най - големите врагове в продължение на векове сега си станаха първи дружки по стечение на новите обстоятелства.И какъв е изводът - историята се движи единствено и само от икономическа и политическа изгода, особено сега, на днешното време. И никога не се знае кога като се мъчиш да изпишеш вежди всъщност вадиш очи. Намеквам за Запада и неговите тъпизми.

107

Пян_Гъ

преди 4 години

С руска военна техника, която е с класи над американската, Турция ще бъде още по-надежден член на НАТО, така че за какво е този вой? Нали свободна конкуренция, нали нали оптимално ценово позициониране, нали свободен свят и свободен избор, - това ни учеха за капитализма. Що сега реват???

106

Анонимен

преди 4 години

ако Ердоган е хитър, първият турски космонавт може да е той :)))

105

Анонимен

преди 4 години

Тия облизаха ли си сладоледите

104

Анонимен

преди 4 години

Путин разпродава Koчинaтa си и Ще приема Исляма

103

запознат

преди 4 години

До Анонимен116Ганю се загрижил за 83 милионна Tурция със 17 икономика в света,която произвежда части от корпуса,двигателя и авиониката на Ф-35 !!!! Голям смях !!!!!!!!

102

запознат

преди 4 години

Този *** не може да коментира Турция,защото за него кюрдските терористи са другари !!!! Те и за това го изритаха от посланическия му пост !!!

101

запознат

преди 4 години

Този *** преди време твърдеше,че Турция блъфира със С-400 !!! В момента запозна доставката на втората батарея С-400 !!!

100

Анонимен

преди 4 години

До ДиспансеризиранСтерилизиран. Откъм мисловна дейност.

99

Thomas Linke

преди 4 години

ГРЪЦКАТА АРМИЯ ЖЕЛАЕ ТУРЦИТЕ ДА НАПУСНАТ НАТО ЗА ДА ВИ ПРЕМАЖЕМ , И ДА ИМА ОТНОВО ДЕСАНТ В СМИРНА...ЩЕ ВИ ПОВАЛИМ И ПРАТИМ КЪМ СРЕДНА АЗИЯ И КАЗАСТАН. ОТКЪДЕТО ДОЙДОХТЕ ПРЕДИ 952 ГОДИНИ !МОЛЯ ВИ -- ТУРЧЕЕЩИ СЕ ''ТЮРКИ'', НАПУСНЕТЕ ВЕДНАГА НАТО !

98

Тези се ебът

преди 4 години

Лошо няма - щом се обичат

97

Анонимен

преди 4 години

Ердо-***, си има свои, много по-сериозни вътрешни проблеми в Туркието!!!Цените растът, инфлацията също, народа недоволен....Война в Сирия, бежанци над Три милиона, а местното население вече негодува от тях!Санкции от Тромпета и ЕС...Турция Никога няма да напусне НАТО, иначе ще се разпадне и Ердо-*** го знае....

96

Диспансеризиран

преди 4 години

Немците и руснаците като довършат северен и южен поток и руснаците спрат газта на украинците ще настъпи нов гладомор за крадливите украинци....

95

САЩ окупатори

преди 4 години

NATO е американска терористична организация която основно се грижи за окупираните от САЩ територии и се занимава с рекет на същите. Не е по различна от другите маерикаски изро-чета Ислямска Държава и Ал Кайда. И НАТО и ИД и Ал Кайда ги храни едан ръка.За да има независимост една държава първото нещо е да се освободи от окупацията на САЩ и НАТО

94

Анонимен

преди 4 години

Какво ще прави Турция извън НАТО много ми е интересно.Следва тотален срив на турската икономика дето и сега вече куца на един крак,какво ще продават баклава и раатлокум ли,те дори нефт нямат като ония ками/ларите в пустинята!Ако не беше колкото-толкова светска ислямска държава подкрепена от запада Турция щеше да е по-зле от Албания на Енвер Ходжа защото са много а половината Турция е безплодна пустош.

93

Пепа

преди 4 години

*** тва сериозно ли?

92

РУССКИИ ОККУПАНТ

преди 4 години

Ами Ердоган направи зявка да закупо 50 бр Су-35 ( защо не купи Ф-16 блок 70 се пита в задачката) и с Путин се договориха да се почне съвместно производство на СУ-57.Защо ли ми се струва, че НАТО се превзема от Русия ?