32

Сата НАТО

преди 4 години

Най-глупашките катастрофи са дело на руснаци. Това е факт.

31

Анонимен

преди 4 години

Образувано е наказателно дело за нарушаване на правилата за сигурност при полети - и кого ще съдят? Роднините на патиците, може би?

30

Анонимен

преди 4 години

Винаги се отварят колесници, дори при кацане в нива. Приводняването е по-сложно. Най-лесно е в царевичак.

29

шматка

преди 4 години

Туй без колесници ми прилича по скоро на падане а не на кацане ама хайде.

28

Q

преди 4 години

Браво за пилотите! Професионалист с голяма буква е капитана.

27

Анонимен

преди 4 години

Кога ще монтират парашут за салона на всеки самолет?Има го изобретено,ама било скъпо.Е в 21 век да падат самолети защото било скъпо?!Тоя е имал късмет просто.

26

Отличен за пилота

преди 4 години

А само някой, който не лети, може да политизира темата и да дрънка глупости. Да си карат каруците на село и да коментират само в селската кръчма.

25

До 34

преди 4 години

По-добре страхливец... Отколкото балък

24

Най-добрите!

преди 4 години

Най-добрите пилоти в света винаги са били и винаги ще бъдат - руснаците и българите!Няма друга толкова добра школа, случилото се го доказва - ето това са пилоти!

23

Авиатор

преди 4 години

Велики пилоти!Браво!Взели са най-правилното решение и са го изпълнили блестящо!И си оправете статията - само един от пътниците е в болница, всички други са здрави!Който разбира от авиация схваща какво велико нещо са направили тези пилоти. И няма наказателно дело, а нормалното за такъв случай следствие. На всички, работещи в авиацията е ясно, че тези пилоти са действали повече от отлично!

22

До 30

преди 4 години

Не... Но за разлика от теб - правя разлика между "смелост", и инстинкт за самосъхранениеРазбра ли балък?

21

западняк европеец

преди 4 години

Безаналогово приземяване. А какво стана с радиационния фон, съобщават ли нещо ***?

20

Анонимен

преди 4 години

"15 мин след излитането" "кацнал на километър след пистата".-------------------Допусната е неточност. Пътувал в самолета свидетел на аварията казва, че буквално 5 секунди след излитането инцидентът е бил на лице - самолетът е започнал да се тресе и е започнало да мирише на изгоряло.

19

Анонимен

преди 4 години

Така е, това е дело само на американски шпиони, някаква диверсия.

18

До 19

преди 4 години

Смели са пилотите... И те са в самолета.. Ако не се справят... И те са "пътници"Те толкова са смели

17

Гешо

преди 4 години

Руски самолет кацна в царевицата без жертви - за мен това е новината не виждам нищо лошо в това , напротив тези пилоти са герои . Но тази новина не ме кара да харесвам правителството им .

16

Гледна точка

преди 4 години

Грипените могат да кацат в нива с "Зелени пъпеши" подбран сорт от Дондуков 2 и Позитано 20. Каца при това със спуснати кошесници.

15

Свирчо

преди 4 години

До редакторския екип:Хора: "15 мин след излитането" "кацнал на километър след пистата". Вие някога жиздалили сте с каква скорост самолет излита от писта? Дори човек ходейки за 15 мин изминава повече от километър.

14

Аеропланов

преди 4 години

Това са най-големите пилоти, Руснаците и Българите, с тях винаги пътувам.

13

14, същото е

преди 4 години

Това е същината, за която вие толкова старателно си затваряте очите. Путин ви се привижда като нов "царь-батюшка", спасяващ света, но представите ви имат толкова общо с реалността, колкото митът за "дядо Иван" преди век и половина е имал нещо общо със замислите на реалния цар Александър III. Отговорете си на въпроса "Къде са парите, именията и децата на руския т.нар. елит? В Русия ли са или в гнилия толерастко-либерастки Запад?" И всякакви спорове приключват.