52

До №66

преди 4 години

До До 62 героиОбиждаш непознат, а това говори освен за лошо възпитание (за което българската словесна традиция винаги споменава майката) и за отсъствие на мисловни способности. Ако случайно двигател е отказал над Атлантика е едно, а ако и ДВАТА двигателя са се задръстили при излитане, единият се е запалил - съвсем друго.Но трябва да имаш няколко читави неврона в ганглия, който самотно се плицика в черепчето ти!

51

Анонимен

преди 4 години

До До Най-добрите!@Дори самата Русия след последните няколко инцидента призна, че пилотите им са зле обучени.Даже и този случай се дължи единствено на некадърността на руските пилоти.@Изрично думите на този руски пилот - Демир Юсупов - в интервюто са, че той се е справил със ситуацията, защото е имал много такива симулации при обучението и е бил подготвен. Руските пилоти са изключително добре подготвени

50

Анонимен

преди 4 години

И двата двигателя са спрели. Когато самолетът излита и набира височина това е критично и ще доведе бързо до аеродинамичен срив. Браво на пилотите.

49

платен руски ибрик

преди 4 години

До ГероиАйде,ама найстина ли ? Образовай се малко и тогава пиши глупости,защото иначе просто показваш,че си слабоумен.Затова има минимум 2 двигателя гомнъо.Ако единия замине,,другия да работи.През 1983г. Бойнг в Канада си прави целия полет без един двигател.В Агнлия през 1982г. самолет отново довършва полета с един двигател,без допълнителни проблеми.Има и още много случай.Ако при полет останете само с един двигател,дори няма да разберете разликата.Самолета може да си лети без никакви проблеми.

48

До 62 герои

преди 4 години

Не само,че си ***,ами и мозъка ти е с големина на орех! Не само,че самолетите могат да летят с един двигател,ами могат дори да излитат с един двигател! Историята познава доста такива случаи с продължил полет с един двигател бе,нeгрaмoтен ***.Всеки самолет има рейтинг за полет само с един двигател.Обикновенно те са повече от 6 часа или над 4 хиляди километра.Недей да коментираш с това пилешко мозъче,че май ти служи само колкото да не се блъскаш в стените!

47

Анонимен

преди 4 години

Още няколко такива майсторски приземявания в кукуруза и авиокомпанията ще обяви фалит

46

наблюдаващ

преди 4 години

Спомнете си за оня артист-приложник(художник),който изобрази картата на България.Той е чех.Та, каква беше"творбата"-система от отводни тръби и клекала от най-приметивен тип.Демек,скачен нужник разположен на Балканският полуостров.Този чех,доколко е творец само критиците могат да кажат.Но,що се отнася до останалото описано още от Алеко Константинов за всеобща трагедия е прав! Пилотите са спасили пътниците ама...са руснаци.

45

Боби

преди 4 години

До До Най-добрите!"Дори самата Русия след последните няколко инцидента призна, че пилотите им са зле обучени.Даже и този случай се дължи единствено на некадърността на руските пилоти"Даже интервюто не си гледал а го коментираш - Оплакват се летци изпитатели че на Аеробъсите и Боингите учат пилотите да настройват компютъра и той кара самолета. Не ги обучават в директно управление на самолета без корекция от компютър.ПП на руския самолет и ДВАТА двигатели са спрели а десния се е и запалил

44

Герои

преди 4 години

Тук някакъв неандерталец ни обяснява по-долу, че самолетът можело да си продължи да лети с един работещ двигател. Тоя специалист в кавички не е ли чул, че ако остане с един двигател, единственото нещо е да се опитат да приземят самолета аварийно. Няма такъв случай в историята, когато самолетът да е продължил до крайната си дестинация с един работещ двигател. Аман от некакви разбирачи.БРАВО НА ПИЛОТИТЕ. ТЕ НАИСТИНА СА ГЕРОИ!

43

Анонимен

преди 4 години

15 мин , умножено по 290 км/ч прави 1 км :-)Води се Наказателно...Кой ще наказват - патоците ли? Като при приводнилия се в реката в една друга страна?Напишете, че благодарение на професионализма си, пилотите са спасили ВСИЧКИ пътници...И са герои.

42

Анонимен

преди 4 години

Нищо не разбирате вие,в невероятния сайт блиц,пише,че са стадо птици?!

41

Анонимен

преди 4 години

Ха, а пък самолет на САЩ се бил запалил на летище в Ирландия...Хайде направете анализ ...Едните са поли баярищник, а другите - Джак Даниълс...

40

Анонимен

преди 4 години

Браво на пилотите!

39

Анонимен

преди 4 години

Руснаците и с каца от зеле могат да хвърчат, след еато и залепят крилете с тиксо.

38

До Най-добрите!

преди 4 години

Къде я прочете тая глупост ? Руснаците са едни от най-некадърните пилоти.Дори самата Русия след последните няколко инцидента призна, че пилотите им са зле обучени.Даже и този случай се дължи единствено на некадърността на руските пилоти.Самолетите могат да летят без проблем и с един двигател ,а тея го приземили на полето..Боже.Най-добрите пилоти са американските.Имат най-голям опит и най-добрите тренировъчни съоръжения в света.Не случайно САЩ обучат пилотите и на много други държави.

37

Анонимен

преди 4 години

На мене ми се струва странно и двата двигателя да излязат от строя, така че да няма време да се върне на летището.

36

Сата НАТО

преди 4 години

Не че руснаците не са добри, просто системата им беше такава. По принцип тези неща не зависят от националността.

35

Сата НАТО

преди 4 години

Няма да ми стигне един пост да изброя руските глупащини. Седнете и четете причините за руските инциденти.

34

Анонимен

преди 4 години

До Бай дончоСкапани евро самолети падат като крушими като ги управляват руснаци така ще е.

33

Сата НАТО

преди 4 години

Ако някой си мисли, че с 280 км/ч е по-лесно да кацнеш на вода, отколкото в царевичак, значи няма връзка с главния мозък.