168

Чиновник

преди 4 години

Простолюдието яко се кефите на всяко противозаконно действие. Толкова сте нискоинтелигентни, че изобщо не се усещате как тези неща рефлектират ОСНОВНО върху вас самите и всъщност радосста ви е от това, че вас са ви изтаковали. С такъв народ като вас, държавата няма как да бъде нормална.

167

Поговорка

преди 4 години

Покритото мляко котките не го лочат!Въпроса е КОЙ не е покрил млакото! Котки винаги е имало и ще има неможем да избесим всичките.

166

корумпирана власт

преди 4 години

прокуратурата обслужва управляващото корумпирано правителство.

165

Бай Ставри

преди 4 години

Айде по бързо идвайте, че съм взел вазелин от ония хубавия вносния

164

Анонимен

преди 4 години

Оставете всякакви партийни дразги и си защитете държавата,това е сериозно престъпление срещу държавата,това е държавна измяна в най-висока степен!Оставете прокуратурата да си свърши работата!

163

аз-ът

преди 4 години

Но *** не схващат, че утре ще страдат те или техни близки.----------Виж разбери нещо - както има професия платен протестиращ имаш и платен ***. Аз познавам хора, които се занимаваха преди с това. Поддържаха по 10-20 профила във фейсбук, задължително половината женски - имаха норма постове на ден. Защо мислиш, че тук в ДНЕС-а ще е по различно. Тва са хора завършили смешни неперспективни специалности, не могат си намерят работа, не им се лепят плочки и се хващат да пишат срещу пари. 60% от тука

162

Анонимен

преди 4 години

До аз-ътвъзможно е, лично съм подавал сигнали за изтекли мои лични данни и така и не си направиха труда държавните структури да проверят от край до край как са стигнали до тях. МОй роднина има дълг и с звънят на мен и знаят имена и на други мои роднини, той не е давал данни, не установиха и от полицията да ги е давал, така, че е такива търговци са ме въртяли. Но *** не схващат, че утре ще страдат те или техни близки.

161

ПРАСЧО С ЧУМА

преди 4 години

Не съм сигурен дали в другите уредени европейски д-ви прокуратурата вади показания и набеждава предварително някого за виновен.Сигурен съм,че пак ще платим доста пари като ни осъдят в Страсбург."Когато хората,обзети от популизъм и желание за разчистване,не вярват вече в демокрацията,нито в представителната система,нито в друга система те са готови на всичко".Тази мисъл на известен французин с пълна сила важи за нас.Мутрите успяха,докато градската десница си играе на опозиция.

160

аз-ът

преди 4 години

прекалено много ги защитавате тези хакери и прекалено укор към прокуратурата,---бъркаш. Според мен има яко ***,има начини за смяна на ай-питата и реално медията няма как да реагира. Спред мен някой яко плаща за атака срещу прокуратурата, някой който има кво да губи. А иначе имаш 20-30 пъпчасали двайсгодишни програмисчета дето защитават кристиянчу щот се идентифицират с него, същия безмозъчен профил са. Те са смешници, лесно се манипулират, не са интересни. Всички друго е платено...

159

Анонимен

преди 4 години

Руските *** защитават ТАД, защото са напълно наясно, че атаката е поръчана от Просията. А този с тьпата физиономия предпочита да седи в ареста, защото навънка поръчителите ще го похарчат. Иначе малкият Кристиянчо си е изпял всичко, даже и без шамари.

158

Анонимен

преди 4 години

Те са искали да съборят държавата,не някоя партия,а държавата,това е държавна измяна!Това е разголване и съсипване на държавата и населението,фирмите и т.н.!Ако има хора с малко съзнание,ще защитят държавата,а не хакерите!

157

аз-ът

преди 4 години

примката около умнокрасивите се затяга, умирам от кеф да ги гледам как се гърчат. Макар че съжалявам, че Кристиянчу ще му се размине, защото явно ще ги топи. Аз лично не бих му простил и го бих пратил да носи чорпогащници при бай Ставри. Ама кво да се прави живеем в либерални времена... Такива като малкото х*мненце рано или късно си намират майстора. Рано или късно ще влезе където не трябва и ще му начупят коленете.

156

избирател

преди 4 години

Приятели,защо определяте Гешев,като кандидат за главен прокурор?!Как си я представяте,да се състезава сам със себе си и да се класира 2-ри?!Там се чака дата просто,за назначение!!!Ето човека си е гола глава с тъмни очила,едър.....всичко си му е по ЕТАЛОН!

155

Анонимен

преди 4 години

прекалено много ги защитавате тези хакери и прекалено укор към прокуратурата, разбираемо е, по презумпция не харесваме държавните органи, а и не всички действия им са ОК. Обаче повечко обективизъм и ще видите, че хакерчетата не са се борели за толкова идеологически цели, ами целите са си им чисто комерсиални и след като ще ходят по медиите да обясняват колко са невинни, другата страна(прокуратура) да мълчи и да чака да се формира субективно мнение за невиновността им? заслужаваме си съдбата май.

154

Анонимен

преди 4 години

Кой е поръчителя бе г-н прокурор?КОЙ?!Ей тоя сигурно чете романи от Агата Кристи бате.Егати прокурора не казва кой поръча тази работа.

153

Анонимен

преди 4 години

Не е доказано, че са осъществили реални сделки с продажбата на информацията, но има доказателства, че са я предлагали за продажба - има ценоразпис във файловете. А пък доказателствата, че са я притежавали, са безспорни. Също, че са разпространили информацията от НАП. И така нататък. Доста неща им се събират, не са 1 и 2, не вярвам да се разминат с малки присъди, а и не трябва.

152

Млад

преди 4 години

Още една причина, да спя с новия си паспорт под възглавницата и да се чудя, дали има смисъл да имам двойно гражднство ...

151

Анонимен

преди 4 години

Русия рева, да се забрани Телеграма, тея наще го упрайха ... как тай бре ?!?

150

Анонимен

преди 4 години

Уличавт те,че си чатил някъде,премиера излиза и казва по телевизията,че си вълшебник,прокуратурата те арестува,после те пуска и решава,че ще и сътрудничиш да натопиш шефа.Кандидат за главен прокурор заявява по телевизора,че знае кой е поръчителя,но не казва кой е.Някакъв колега надълго и широко с големи подробности описва като в роман какво се е случвало в офиса.Камерите били насочени към компютрите и от там били взели паролите за разкриптиране.Абе това е пълна пародия!

149

Анонимен

преди 4 години

Ако са толкова ипасни хакери и тоооловоа не им пука, нямаше ли, да са "хакнали" полиция, съдилища и прочие, да имаха фалшиви самоличности ид а се бяха пресешели в Калифорния, къдеот такива като тях са с по четвърт милион годишна заплата?Питам само ...