8

ГОЛАТА ИСТИНА

преди 4 години

Фарс... прах в очите на хората и отвличане на вниманието от наистина нетърпящи отлагане проблеми.Фиаско, а хората мизерстват. Нима заплата 1000 или пенсия 300 лв. са по-малък проблем ?Не се учудвам, че хората бягат. Както мъдро е казал древният философ : "зрелище дай на хората и ще забравят глада".

7

Анонимен

преди 4 години

Кого е хакнал тоз, цялото му задържане е незаконно дори да е принуждавал някой той е трябвало да съобщи в полицията. Значи ако имаш ИТ фирма идва един кeлеш отнякъде хаква нещо и казва той ме накара и ти съсипва бизнеса Дано разбирате защо не идват инвеститори в тая територия. Няма такава държава.

6

Анонимен

преди 4 години

Дали едно обстоятелство, факт или предмет представлява доказателство, решава съдът. Прокуратурата само ги представя пред съда. Само че българската прокуратура представя разни неща пред медиите и ги нарича "доказателства". Не знам дали работещите в Тад-груп са виновни или не, но със сигурност знам, че този начин на действие на прокуратурата опорочава делото. Предприели са пропагандна кампания за натиск върху съда при решаване на делото. Цветанов ги правеше тия работи и обявяваше виновни преди съд

5

Анонимен

преди 4 години

Щом всички дето коментират тука само повтарят ГЕРБ ГЕРБ ГЕРБ, си вони на Позитански ръце тая история

4

Анонимен

преди 4 години

Прокуратурата е орган на държавата за репресии над обикновения човек няма за цел да бори престъпността. Обраха ме майсторите на покриви а прокурора каза, че те си искали Аз съм давал нямало престъпление!

3

Анонимен

преди 4 години

Не знаех,че в милиционерското ги учат на компютърни науки.Боже,какви вълшебнии.Затова са на такива постове.

2

Анонимен

преди 4 години

Никой не вярва на тези. Сами си пускат разни изявления и си мислят че някой им вярва. Раздават си бонуси и медали на бостаня и сами се кефят на себе си. Тези линкове от сайта на гешетурата ме е страх да ги отварям ей така. Много знам колко пъти са им ханали сървърите до сега и какво може да пипна. Най-много да ми източат банковата карта, ще го преживея но защо да го правя.

1

Бау

преди 4 години

Еми никъде Тодоров не казва на Кристиян да хакне НАП. Другите хакове са си там де ... Престъпления има. Според мен Кристиян хаква НАП сам, хвали се и после всички се чудят как да изкарат пари от цялата работа. Сигурно 20 годишния се е мислил за герой, че ще свали правителството сам ... Защо той е на свобода е въпроса...