188

идиЙОД

преди 4 години

Явно требе да се закрие съда и да се узакони виртуален съд,така и иначе файда ниама от съд,така и иначе прокуратурата ТУК вади и показва доказателствата. Закона е,,, виртуален свят е видно.

187

Анонимен

преди 4 години

вместо "файловете" прочетох "фейковете", не знам защо....грешката май е вярна

186

tralala

преди 4 години

единственото, което ме гризе колко пари ще плати българската държава на "подсъдимите" след заведеното от тях дело в Страсбург и платено от нашите данъци.

185

///

преди 4 години

Трима драскачи, написали по 30 коментара за да защитават Тодоров. Срам бе, мишки. Ходете и викайте пред съда, какво се криете тука.

184

шоп

преди 4 години

Това е тероризъм, трябва да изгният по затворите. Този прилича на престъпник, а не на ИТ специалист.

183

Анонимен

преди 4 години

Малко смeшно ми се вижда да xаквaш сайта на НАП и да пишеш в някакви чатове с истинските си имена

182

Анонимен

преди 4 години

Общо взето виновен преди да е осъден.

181

Анонимен

преди 4 години

Аз имам един въпрос. Може ли човек, който нарушава Конституцията да е единствен кандидат за главен прокурор?

180

niki

преди 4 години

Явно прокуратурата смята, че трябва да обяви присъдата по медиите?!?! Може ли такова нещо, що за простотия? А ако този е просто натопен с някакви измислени чатове?! За колко ще ни осъди в Страсбург??? Презумцията за невинност е нарушена още преди да има образувано дело?

179

:))

преди 4 години

До АнонименЕ как да няма !? Държавата БГ си е най- уникалното чудо на планетата! Държи се на /вълшебници/ магия, т.с внушения!

178

Анонимен

преди 4 години

Хубава работа ама гepбepacтко-пeдepacткa!

177

:))

преди 4 години

Аха! Сига разбрахме кои / не кой/ са вълшеббниците! Не, не е хакера, а прокоратурата! :)) Скоропостижно се намери виновника, токо кокто и при смърта на журналистката! Успокой се народе имаме работещи институции - вълшебници - не са последователни и методични, а вадят зайци от ръкавите - фокусници-вълшебници-илюзионисти! ГЕРБ продължавайте шумно и показно да се обяснявате! : ))

176

Срам

преди 4 години

компютър! Така че, всеки от нас е обречен, нарочи ли го прасето пеевски, примата *** борисов или бясното-куче-въшка доган. ИЗХОДА Е САМО EДИН!!!!

175

Срам

преди 4 години

Това е пълна ИЗМАМА И ФАЛШИФИКАЦИЯ! Всеки специалист със елементарни Ай-Ти познания, ще се изсмее на аматьорските доказателства и съда трябва да е пълен с тотални *** да се вържат на кретенски подхвърлените "доказателтва" от набедените *** от поръчкоратурата! Всеки в 21 век, знае , че за всеки цифров файл е възможно пълно преконфигуриране и фалшифициране, като това може да бъде направено , без да остави никакви, ама никакви следи! МОже да се направи така да изглежда, че файла да е създаден на която си искаш дата и да му сложиш електронна валидатура от който си искаш, клониран и зомбирам

174

Анонимен

преди 4 години

При доказана вина на обвиняемите, в момента, може ли да се заведе граждански иск, за неправомерно и без съгласие разпространение на лични данни придобите чрез измама или по незаконен начин.

173

Анонимен

преди 4 години

Няма такава държава

172

!

преди 4 години

Ех, само оная тиква Висшата, да вземе да се спомине...Къв Рай ще настъпи...Като го гледам къв е тюлен не му остава много...

171

Анонимен

преди 4 години

Няма преки доказателства за престъпление,да чати може всеки,обаче да влиза в мрежи и да точи данни не.Това не означава,че щом е вълшебник значи го е направил.Не е като да откраднеш зарзават и да те видят двама свидетели.Не става с показания на враждебни колеги.Повече ме интересува кой го е поръчал и с каква цел това деяние.

170

Анонимен

преди 4 години

Ами то и Иванчева е вече една година в затвора и чака присъда, а уж безпорни доказателства, които падат едно по едно.Прекалено много съвпадения във воденето на разследването и ваденето на доказателства между двата случаи, .... ама няма как, едни и същи са разследващите.

169

Анонимен

преди 4 години

Това се нарича кибертероризъм и предатество към държавата и населението.Ако няма наказание,пак ще се повтори,не трябва да се допуска да се случи отново!