35

Gogo

преди 4 години

Това някакъв майтап ли е? 2,9 милиона са нищо за скапването на свиневъдството. Ако се беше случило в Италия или Испания или където и да е другаде в Европата щяха да поискат поне 290 милиона. Я проверете по добре да не сте забравили една нула по пътя?

34

Анонимен

преди 4 години

Евръта правят борбъта.

33

Анонимен

преди 4 години

България е най-голямата жертва на октопода в ЕС и на неговите пипала тук.Вижте само каква "мъгла"пускат около себе си за да "замъглят" и да изсмучат и последните силици на народа ни. 2.9 милиона евра.Само щети на хората не могат да платят с тия пари.Камо ли да ликвидират чумата с тях.Чумата ама не свинската да ги тръшне,дано.Грях ми на душата,ама това е геноцид бе хора.А за престъплението геноцид,давност нямаДа му мислят,когато властта бъде спечелена от новата партия а не пак открадната от тия

32

Анонимен

преди 4 години

До 26:За голямо съжаление,не "те" третират този *** народ по-зле от маймуните,А ТОЗИ ***, НАРОД САМ СЕ ТРЕТИРА ТАКА,ЧРЕЗ ТЯХ!!!Ама трябва поне малко акъл да се проумее това,ама де акъл у простия народ?!Продължава да мисли,че другите му правят всичко това,стои,хленчи,блеее ....и чака!!!Чака,"какво"?И той не знае,но знае,че чака някой от някъде да дойде и го оправи!А през това време толкова "оправячи" му се изредиха...даже сега се очаква поредния "оправяч"!!Чакане му е майката !

31

Анонимен

преди 4 години

Я чакайте малко.Че това е капка в морето,спрямо ликвидирането на един отрасъл от селското ни стопанство.Това първо.И второ.Само от високите цени от продажбата на вносното свинско месо ДДС-то ще надхвърли 100 милиона които ще бъдат откраднати и поделени от калинки,като тази на снимката.А българина ще нагъва кисело зеле без свинско и постни сърми.Искаме независим одит на управляващата шайка.Ако новата партия на Слави успее,жална им майка на тия и на всички управлявали БГ-тото до него момент.

30

И къде ще отидат

преди 4 години

Тези милиони....там къде и отидоха помощите за Хитрино. " Няма такава държава" има и още как...но май има още какво да се заграбва....

29

Анонимен

преди 4 години

Кървави пари за една добре свършена работа. Оня ден гледам в една от веригите свинско от Германия. За това беше цялата работа ми се струва. Но нека тая ухилената на снимката да знае, че всичко се връща на тоя свят, никой не си тръгва без да си плати...

28

Sicht Punkt

преди 4 години

ЕС да плати и за пропуснати ползи на свинекомплексите за години напред. Все пак заразата дойде от ЕС.Брех Брех Брех, че сте и големи тарикати без заплати.Впрочем кyxи лeйки,цял ден работят за копейки.

27

Анонимен

преди 4 години

2,9 млн. брюхселски алтъни отсега замирисаха на длибоки байхуйови джебове... А мат'ряла ще руча младо свинско месце от вехтите очукани фризери... Честно е... някак си.

26

Анонимен

преди 4 години

ЕС да плати и за пропуснати ползи на свинекомплексите за години напред. Все пак заразата дойде от ЕС.

25

Тролъ

преди 4 години

Брюксел дава на ГЕРБ и Бойко 2.9 млн. Не на страната !

24

Анонимен

преди 4 години

"Брюксел дава".....................ХА-ХА-ХАА защо не казвате какво ИСКА Брюксел срещу тези 3 милиона евро????????Избиване на 100% от прасешката популация на територията на НРБ (да, България си е още НРБ с прероден Тодош Живков в лицето на Тиквата от Банкя.)Третирате този *** народ по-зле от мймунитe в зоопарка.

23

Анонимен

преди 4 години

И Турция щеше да получи 6 милиарда за спиране на сирийците но все още ги не а нещо като енло много се говори за тях но все още никой не ги е видял!

22

Анонимен

преди 4 години

поне 1 милион за госпожа брадавица , а другите пак за наши хора , а други наши хора ще внесат свинско от цял свят , стари 20 годишни държавни и военни запаси и тн и Те Тека никой няма да гледа за прехрана - кокошки,кози,овци,прасета - Северна Корея пасти да яде !

21

Активист на БКП

преди 4 години

До тук само в Русенско са избити 80 000 прасета...

20

Анонимен

преди 4 години

Ще ни даде ?И на кой точно ще даде ?На хората или на крадливите гербери по места ?

19

Анонимен

преди 4 години

Това конвертирано в апартаменти на Артекс, колко прави?

18

Анонимен

преди 4 години

Нашите искаха да изцоцат 1 млрд лв, ама Брюксел не са ***. Знаят че истинската цена е 3-4 млн лв.

17

Анонимен

преди 4 години

Еха, герберастките крадци пак ще намажат, а тетката от снимката ще си купи няколко нови чанти и дебелогъZи поли.

16

Боко Тиквата

преди 4 години

Свеж кеш за изборите, а вие се оправяйте с чyмaтa, балъци!