55

Анонимен

преди 4 години

Тази година чума по свинете , миналата година по овцете , по-миналата по пилетата ... НЯМА НИКАКВИ ТАКИВА ЗАРАЗИ !!! Щелта е да се прикрият чудовищните измами в сектор земеделие . Някои хора имат по 50- 100 хил. животни само на хартия и подобна "чума" е благословия за тях защото така ще прикрият следите си и край - никой никога вече не може да им потърси отговорност .

54

Анонимен

преди 4 години

Чумата не преминава политическите граници на България...нито влиза нито излиза през митниците...

53

Анонимен

преди 4 години

Е като ги дадат, кой ще ги вземе ..Няма да са хората на които им избиват животните, това е ясно

52

Щирлиц

преди 4 години

А лошия мат`рял кога ще го започнете,или за него няма отпуснати средства?Уточнявайте ги тези неща,важно е за правилния растеж на електоралните единици,иначе току виж,полегнали след някой дъждец.

51

Анонимен

преди 4 години

Отпускат на чумата пари да се бори себе си. След чумата зетко ще ви даде помощ 120к тона месо от резерва на САЩ, брак. На Коледа ще ядете каквото американеца хвърля в контейнера за 12лв кг. Това са фактите. Аз досега не съм видял документ, черно на бяло, че има чума в някоя проба. Идват няколко балами с найлони, казват има чума и трябва да убием животните. АКО имаше чума зоните щяха да са под максимална карантина, нищо живо да не преминава през нея, с надежда, че птиците няма да я пренесат далеч

50

:))

преди 4 години

А ако не бяхте ги разболели / което е все още съмнително дали са болни действително/ дохода / цената и общата им стойност щеше да е многократно по висока!пп сега всите да ви благодарим за стотинките! :))

49

пипи дългото чорапче

преди 4 години

Парите за нашите избори,народа ще духа супата.Пак.И пак си ги изберете,да работите като роби за 600-700лева

48

Брей

преди 4 години

2 милиона евро е 0.5 процента от 4 милиарда за самолетите

47

Брей

преди 4 години

демек по 50ст. на ***...на гърците дават по 50

46

Бойко М. Борисов

преди 4 години

Кога казахтИ че ще пристигнат парите??Питам за един приятел с магнолии в двора.

45

Анонимен

преди 4 години

Брей,брей ,брей - каква огромна помощ ! Сега ЕС ще продължи с помощта като ни внесе тук чудесно отлежало месо от Германия ,Франция ,Испания и другите ,,братски ''държави ! ЕС се грижи за нас ,защо ние трябва нещо да произвеждаме след като можем всичко да внесем и да се наслаждаваме на великолепния демократичен европейски живот !

44

: )))

преди 4 години

С коя ч.***? Онази от Африка или тази от "Позитано" 20, дето кавалеристката от Крушовица е неин пророк?

43

Анонимен

преди 4 години

Бойко е велик.Винету, и той.

42

Анонимен

преди 4 години

Орешарски е винвен

41

Анонимен

преди 4 години

Станишев е виновен.

40

Анонимен

преди 4 години

"Кой не скача е червен"

39

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 34Не си прав/а че народа е бездеен.Напротив, дейно отидоха 2009та и гласуваха.Докараха на власт един *** селянин който им стъжнява живота всеки ден но те ДЕЙНО си го преизбират.Други пък не гкасуват щото "Много сме,силни сме".ЕдиотЕ всякакви но всички АКТИВНО подкрепят хайдука от Банкя.Това обаче не е лесно да се разбере от посредствена нация.

38

Анонимен

преди 4 години

охооооооо, каква била работата. Някои хора, ще гушнат едни пари. До преди тази новина, само се чудех кой, сега вече знам....

37

Ф.С.В.

преди 4 години

България ще получи 2,9 милиона евро от Европейския съюз като финансова помощ--ХаххХХ ) ЩЕТИТЕ са НАД 1 МИЛИРАД ЛЕВА !!! ТОВА Е ИСТИНАТА!!

36

Ега ти парите!

преди 4 години

Че за какво ще стигнат тези пари?! Та само тези от ДФЗ и ветеринарите ще ги лапнат за лични нужди! Тези от обкръжението на Витянис Андрюкайтис се подиграват с нас! Г-жо министър, върнете им тези пари, за компенсиране на 120 хил. *** и прасета струват минимум 52 млн.лв. Та те само за вас от МЗХГ няма да стигнат за 3 месеца!