224

Сата НАТО

преди 4 години

Вижте, от години се занимавам с темата Просия (Фашиска Просия). Първо повтаряха мантрата, че стелт технологията е безсмислена. След 15 години мъчения скалъпиха някъф полу-стелт. После се подиграваха на Мъск, че ре-юзва първите степени - трябвало да си носят гориво за приземяване - сега и те се опитват да правят такава ракета.Това показва само едно - искат, но не могат. Гроздето е кисело.

223

Баба Ванда

преди 4 години

САЩ бяхаКитай ше бъдатМужиците ще викат : Ей тва не мое да бъде!

222

До Боби

преди 4 години

Уау преценка на технологиите по игри и по игрите и имал ДЕСЕТ годиешн компютър УАУ.А какво ще кажеш да играеш на Жабата на Праец 16 или тениса при който два праоъгълника удрят един кръг? Нали не трябва да се пипат старите неща щом работят. А специално игрите не са от нещата водещи до кой знае каквъ прогрес и може без тях. Или да те върнем 1967, когато компютри е имало само в изчислителните инсититути и ти е трябвало да имаш специална подготовка да работиш с тях.Персонални компютри лиготии

221

Анонимен

преди 4 години

1938-1944 г. човекът, създал почти всичко за ссср, лежал в затвора, пратен от ссср. ето това ви обяснява всичко. кавото сам си направиш, друг не може да ти го причини.

220

Ако беше баба мъжка

преди 4 години

Всичките работи на мужиците им са или в бъдеще или в минало бешаво време

219

Българин

преди 4 години

По-тенденционен материал едва ли може да се напише! Да се сравнява Корольов с Вернер фон Браун е лудост! Но Нелито трябва да си заслужи парите!

218

До Калеко Алеко

преди 4 години

Е като гледам ти добре си се подсилил, но вместо да изобретяваш ракети единственото което можеш е да сипеш ретардщини по един от титаните на космонавтиката.

217

Рукавишников

преди 4 години

До 276. Тази басня не се ли изтърка?

216

Mudyu

преди 4 години

Още може да е

215

Калеко Алеко

преди 4 години

Можеше ... ако предварително се беше подсилил с бояришник, след което можеше да се озове на Луната, Марс, Юпитер ... Можеше да отскочи даже и до Мъглявината Андромеда ... !!!

214

Боби

преди 4 години

До До Боби"Не се "пипа това което работи, а се подобрява и се съсдават нови технологии с по-добри възможности, по-евтини..."Човеко аз имам компютър на 10 години, обожавам новите технологи и джвъчки, играя на игри но отварям демото на последната супер дупер игра или опаковката на джвъчката и откривам че освен нещо по-красиво от естетическа гледна точка нищо друго не са подобрили - Прекрасна игра върху остарял 10-20 години сюжет. Нова джвъчка със все същия ДОСАДЕН интерфейсКачествен скок няма

213

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 269:Напълно вярно. Това, че изобщо са изпратили първи в космоса някой, преди да започне упадъка, е жив късмет.Впрочем, много се радвам, че има хора, които мислят извън догмите на пропагандата!

212

До размисли

преди 4 години

С това ти мислене, още щяхме да седим в пещерите, защото кръгозорът ти стига до следващото хапване. Всяко едно такова усилие води до цялостен технологичен скок. От който човечеството се ползва. Отделно, че познаването на велената може да не е от полза точно на теб или децата ти, но ще донесе по-добър живот на бъдещите поколения.

211

До Боби

преди 4 години

Предполагам вкъщи имаш чернобял телевизор караш ВАЗ 2101, ползваш компютър на дос и телефон с шайба.Не се "пипа това което работи, а се подобрява и се съсдават нови технологии с по-добри възможности, по-евтини и т.н. Иначе от технология от 1967 получаваш възможности като от 1967. Не повече от трима натъпкани като сардели космонавти. В това време Мъск преизползва степени. Самата Русия осъзнава това и има нови проекти за ракети и кораби. Просто не може да ги осъществи и затова ползва старите.

210

размисли

преди 4 години

Програмата "Аполо " е струвала над 260 млрд .долара днешни пари . И това всичко да се "наберат " 1-2 торби лунни камъка . Затова е мнооооооого по-лесно и евтино да се прати едно луноходче , роботче , сондичка. И ще съберат тонове информация . И могат да стоят месеци . КОлко страни могат да си позволят такова перо в бюджета , за да се тупат после в гърдите , че пратили някой на разходка на луната. Безсмислено е

209

Анонимен

преди 4 години

САЩ НИКОГА НЕ СА КАЦАЛИ НА лУНАТА!! Само ги вижте с какви комбинизони се подвизават там .Лъжа и измама е било вси4ко и филм4ета в студия ха,ха!!

208

Анонимен

преди 4 години

"Освен това, именно той би трябвало да мрази най-много американците заради успеха им."-------------------------------Нищо подобно. Алексей Леонов дейно участва в съвместната програма Союз - Аполон. Съвместни полети, скачвания м/у Союз и Аполон, космически ръкостискания. Той е в прекрасни приятелски връзки с пиндостанските си колеги. Може би и раницата му да натъпкана с $.

207

Анонимен

преди 4 години

Някой пак забравя, че има все още живи съвременници на събитията!Нищо не е победила САЩ на Луната!Не ни е уморила още демокрацита си!Разкекери се да разнася гнусната си демокрация, тероризирайки целия сваят, особено в частта, където има нефт, газ и всякакви ресурси.Лъжата не е ничий патент.

206

Анонимен

преди 4 години

***, САЩ не са стъпвали на луната. Твърдят, че снимали видео, но го няма това видео. Изчезнало. По тая логика и аз съм бил на Луната. Дори снимах видео, ако не вярваш. Ама го загубих някъде в мазата. Или пък на тавана беше...

205

Боби

преди 4 години

До До БобиЧовеко ако в една ракета смениш един модул 15 грама с друг модул 15 грама но ФИЗИЧЕСКИ РАЗЛИЧНА ФОРМА Вместо куб сложиш паралепипед това е достатъчно условие да се промени резонансната характеристика на тази част от ракетата. При определена височина скорост може да възникне резонанс който да разруши ракетата. За това всеки инженер ти казва Ако нещо работи НЕ ГО ПИПАЙ! Дори да е от 1967 година.