41

Анонимен

преди 4 години

Мутри, вагабонти...това е Новата България. И една мутра най-отгоре, да "пази"

40

Ами виж ги...

преди 4 години

До odpoНапиши в гугъл "Делта гард", дай на изображения и сам прецени - стават ли, не стават ли?И най-вече от колко метра ще минеш на другия тротоар ако ги видиш срещу теб. По 190 см., по 120-140 кг., въоръжени, трениращи по шест часа на ден бойни изкуства, силов петобой и динамична стрелба...Всичкото българин сме много отворени в интернет, на живо - тишина и спокойствие...

39

абе??

преди 4 години

Цяла София знае ,че делта гард охраняват редица заведения в които самите те продават дрога.

38

Анонимен

преди 4 години

Така е в помийната яма- пушенето е важно за остатъка.

37

Анонимен

преди 4 години

Да ви кажа как се прави в нормална държава ама няма само да ви уча. Става все по зле и по зле, промяна няма дори обратното .... по нанадолнището. Над 2 млн напуснаха тази дупка, 25% он населението му писна и иска нормален живот. Уви, няма такъв в БГ блатото.Как така ти ще притесняваш митрите, с по 3 видящи дела, средно завършено може би ... те пишат, разбираш ли пишат а ти ги оритесняваш робе.

36

До 33

преди 4 години

До АнонименАми минал съм четиридесетте, с три висши и пет специалности съм. Не мисля, че ми е време да работя за някого. Работодател съм. Имам договори за охрана с две други фирми, защото не ми се налага да се разправям с неправилно паркирали всеки ден или да вардя бар или дискотека от пияници.Но ако Ви трябва охранителна фирма, която да респектира нахалници или престъпници - това са хората. Дали Делта Гард, дали други подобни - на зла круша зъл прът.Бай *** не разбира от учтиви молби.

35

odpo

преди 4 години

Псевдо "мутри"... От некадърниците които дори не стават за Полицаи, стават СОТ-аджии хахаха

34

Анонимен

преди 4 години

Колкото повече полиция и охрана, толкова повече престъпници и мафия. БГ е номер едно и в двете категории.

33

обективен

преди 4 години

Делта Гард са си гламави и понеже са по 2-3 *** , се правят на мутри.Читав човек няма да стои по 12 часа в служебна кола за 600лв.А обясненията на шефа им са жалки и некомпетентни.Пушели си гардовете и не можели да преместят колата си.Ами ако тяхната кола беше запушена и трябва да чакат някой да си допуши цигарата?Гурльовци и мушмороци са делтагардаджиите.

32

Анонимен

преди 4 години

Евала на пича аман от дрошльовци в униформа.

31

Делта Гард охрана

преди 4 години

Охрана тип 90те години дебели в черно и гледат лошо

30

Може ли?

преди 4 години

До Анонимен1. Те са двама и охранителите са двама - тяхната дума срещу неговата и на дружката.2. Ограничаване на свободата на придвижване? - не, няма как, можел е да си ходи където иска, нарушение на правилата за движение по пътищата. Софийска вода в момента ми копат пред гаража и не мога да си извадя колата, например.3. Заплахата трябва да е документирана. Не е. Пак двама на двама свидетели.А като няма престъпления няма и ОПГ.

29

Анонимен

преди 4 години

До Да не стане рекламаАма ако работиш с Делта Гард, поне в България, не виждам с кой техен конкурент към момента можеш да имаш проблем..................................................... защото работите за Митко Каратиста, нали? Може би затова няма проблеми. И каква изненада, че измислени каратисчета го защитават

28

Да не стане реклама

преди 4 години

Ама ако работиш с Делта Гард, поне в България, не виждам с кой техен конкурент към момента можеш да имаш проблем. Хората са сериозни, казвам го като каратист "шотокан" кафяв пояс. Клуба си няма да казвам.:)))))))В България вече от Мол-охранители с ризки и панталончета никой не се впечатлява и не могат да накарат някой да си махне колата дори ако е запушил цял МОЛ. С точно тази фирма няма такива проблеми. *** не ще да слуша охранителите, ама и те не му отстъпват...

27

Анонимен

преди 4 години

Някои хора трябва да бъдат научени принудително на елементарно възпитание. Да ги съди! После да осъди и фирмата!

26

Анонимен

преди 4 години

Този едва ли може да си върже обувке...остана и да стане нещо което изискква повече от 1 клетка.

25

Анонимен

преди 4 години

Мутристан нищо повече.

24

Анонимен

преди 4 години

Ограничаване свободата на придвижване , дребно хулиганство , заплаха , за такива работи може да ги съди Още повече че са '' организирана група ''

23

Анонимен

преди 4 години

Не разбрах какво престъпление смята, че са извършили. Нали е юрист, трябваше да уточни. Запушването на автомобил не е престъпление до колкото знам, нито плюенето.

22

Те имат по-хубави

преди 4 години

До АнонименИ съответната боева подготовка. Ще те надупчат преди да си се сетил, че имаш пистолет. Делта Гард не са ти льольовците, които бачкат за по 500-600 лв.Като напердашиха оня отворко на Околовръсното, какво стана?