61

Bg

преди 4 години

*** охранител.

60

ммк

преди 4 години

Нещастните охранителчета са абсолютни палячовци, това явно е било проява на комплексарщината им.

59

Шоп

преди 4 години

Простащината е характерна за българите, особено за мутраланите.

58

Анонимен

преди 4 години

Когато един мъж не се чувства мъж, търси най-демонстративния начин за да докаже обратното и пощурява при най-малкия повод, който противоречи на фантазирата от него роля на голям мъж.Нормалните мъже, които осигуряват и се грижат за семейство, не страдат от подобни изблици.

57

Лао Дзън Ич Ни Санши

преди 4 години

Едно Маваши-Гери и няма да бърза толкова

56

Анонимен

преди 4 години

Няма човек който да ти откаже да си премести колата,ако те е запушил...НЯМА. Но зависи как му влезнеш разбирасе, с ''Шъъъ бегай колата чи бръзам'' не само че няма да да я премести , ами и някой лакет в зъбите може да вземеш

55

Запознат

преди 4 години

Тия "Делта Гард" не са ли онези прасета, дето пребиха хората на околовръстното?! Тва са охранители на някви софийски престъпници и дерибействат тука в града и си правят квото искат....ДО КОГА БЕ БОЙКО? ДО КОГА??????

54

Бак

преди 4 години

Пффф делта гард кви са мишки прости

53

кърлеж

преди 4 години

какво да очакваш от опростени механизми с повишена мощност...

52

Разумен

преди 4 години

И аз не бих си поместил колата за тоя... костюмарчо... чак вика журналята да им циври

51

Анонимен

преди 4 години

До Трезвомислещ"Ние, техните деца се изродихме в *** без морал"това си ти, не аз. Аз съм перфектен. ;)

50

Анонимен

преди 4 години

Потърсете Делта Гард в Гугъл и им вижте снимките. Това е достатъчно доказателство.А и нали знаете - от стероидите растат мускулите, но омекват пишоците, което води до агресия.

49

До Трезвомислещ

преди 4 години

Не е вярно. От това "преди едно поколение" съм и бяхме същите лоши, мързеливи и прости хора. Макар и хитри и лукави, бяхме образовани, но профани. Преди се биехме в пети клас в дворовете на училищата, течеше кръв от носовете, учителите не правеха нищо. Сваляха се маратонки от малолетни банди, съученичките пак се плющяха в шести-седми клас. Нямаше камери...Не ни е проблемът новият строй, проблемът ни е, че и при стария почти никой не спазваше християнските ценности. Тогава обяснимо, вече не.

48

Трезвомислещ

преди 4 години

Колкото и да ви е странно, до преди едно поколение българите се славеха като добри, работливи и умни хора. Ние, техните деца се изродихме в *** без морал. Факт е, че агресивното поведение е присъщо вече за всеки от нас. Хора, бъдете ХОРА! Няма смисъл от фалшиво его. Всички сме на един хал. Не е нужно да се убиваме психически и физически за безсмислици. Бъдете живи и здрави!

47

България

преди 4 години

Затова читавите българи си изучиха децата, инвестираха в образованието им, английска, немска, математическа и : "бЕгай Чедо, за да оцелееш".В БГ остават само мутрите и обслужващият ги персонал - силиконки, любовници, вресливи отрочета с купени дипломи, корпоративни слуги, и перачите на пари.Бягайте и не се връщайте.В БГ останаха възрастни хора - които гаснат като свещички, те си отиват, клоаката остава, докато не се самозатрие, клоаката не произвежда нищо смислено, тя вирее само в БГ.

46

До абе??

преди 4 години

Нов съм в сайта, ама...Ако не си купувал дрога от тях, не си им конкурент или не си полицай, който ги разследва, откъде точно можеш да го знаеш? И в трите хипотези си за прокурор. По три различни параграфа на НК.

45

Тоя

преди 4 години

Не ми се види много честен

44

Гост

преди 4 години

Когато няма наказания е така.Държавата го позволява и никой друг не е виновен.А тази държава си я избираме ние и толерираме всичко това.Няма гражданско общество.Всеки си мълчи за да не се изправя пред проблемите.

43

Имам късмет значи

преди 4 години

До до 32Ако ме беше срещнал щях да съм със зачервени бузки и напикан.Лично аз такива изказвания за хора, които не познавам не изхождам, не е възпитано.А и не знаеш с кой говориш. Което си е рисково. Можеш да се изложиш.

42

Цвента Ц

преди 4 години

Управляващите са МУТРИ, какво очаквате.