81

Анонимен

преди 4 години

Видиш ли охранител - първо стреляй, после говори

80

дон

преди 4 години

А бе хора,направо ме хвана срам!Чета тука,МУСКУЛИ,МОЗЪК.Такъв въпрос или спор за това кой е прав на някакъв паркинг,това може да се случи само на такава територия и с такова племе.Запушил си колата,като дойде човека и иска да заминава,правиш му място да излезе и не мислиш магарии.Всеки *** важничи.Били охранители,ами те ако имаха нещо в главите,нямаше да са охранители.

79

Анонимен

преди 4 години

Браво на младежа! Повече като него да има!!!

78

Анонимен

преди 4 години

направили са се на големи не на когото трябва,човека има сиво вещество а не мускули като тях,глупаво позьорско поведение на непълно развити умствено индивиди

77

Анонимен

преди 4 години

Не са попаднали на точният човек. Такива ги лекувам на момента с риск да ме съдят за нанесени тежки телесни повреди. Ще им завра главите там дето слънце не огрява. Дано следващата цигара да я пушат пред моята кола.

76

Анонимен

преди 4 години

Знаете ли кои са адвокатите на Делта Гард? Няма страшно, и той не знае, но ще разбере. Е, кои пък са адвокатите на делта гард, че ми е много интересно? Как ще защитават хора, които са му блокирали излаза с нахалното обяснение, че трябва да си допушат цигарите? Кое е това провокативно поведение, което може да предизвика подобна реакция и какъв е психопрофилът на човек, който реагира така, знаейки, че ограничава правата на друг член на обществото? Пак ли травми в детството ще търсим?

75

Христов

преди 4 години

Бижев е една пионка в ръцете на собствениците на тази охранителна фирма.И 90% от "охранителите" в тази фирма са супер големи комплексари изживяващи се като богопомазани защото и от полицията не смеят да им кажат нищо. Лично съм виждал служители на тази фирма да продават дрога в една дискотека докато са на работа. АМА НЯМА ПОЛИЦИЯ. НЯМА ДЪРЖАВА !!!!!

74

Мутра

преди 4 години

До До 60И как да не е и той виновен? Ми нали той и аверите му направиха охранител ния бизнес, мутренски.Истинските охранители предотвратяват мелета с хората. А не да ги създават.

73

ШибиРиби

преди 4 години

Ако бях аз щяха да си допълват цигарите качени на паяка ама то май в София дигат само на мадамите колите

72

До 60

преди 4 години

Айде пак Бойко виновен.

71

Mутра

преди 4 години

До хххХич не си наясно какво означава охранител. Нито пък шефа им.По цивилизования свят охранителите освен яки, им провждат курсове за това как да избягват конфликти дори да разговарят учиво с нервлеците и ако успеят предотвратят бой, по това ги оценяват и пвишават заплатите им. А в мутренските държави охранители които чакат и търсят само да стане патаклама. И тава ги избират и уважават.

70

Среща след месец

преди 4 години

Това ще се е `асрал от страх. На тях няма да им дреме.Млад юрист-онанист, без хал-хабер къде се намира.

69

бай ганю

преди 4 години

те заради това са охранители защото за друго не ставати са най силни когато са няколко а иначе по единично са мишоци

68

ххх

преди 4 години

Тука като четох коментари, май не само охранителите са простаци. Голяма част от хората са комплексари и само лакати в зъбите и мавашита знаят. Знаят ама само като пишат коментари или на масата с ракията, точно както разбират от политика и футбол. Пичове най-важно е как се чувстваш, сила ти трябва за да може да се защитаваш в гадни ситуации, а ако може да се разбереш човешки, дори може да изчакаш някой да си допуши фаса.

67

Щом не знае кои са

преди 4 години

Делта Гард и им се прави на интересен значи не става и за авдокат.Не бих го наел. Знаете ли кои са адвокатите на Делта Гард? Няма страшно, и той не знае, но ще разбере.Тоя е пълен некадърник. Първо да иде да стажува в някоя нормална кантора две-три години, да стане юрист като хората, да си вземе адвокатския изпит, после да се прави на интересен.

66

Анонимен

преди 4 години

До хакерГрешиш. Собственитице са други, но за Велико Търново си прав. Може би този Бижев е техен съдружник. От друга медия:Собственици в охранителната фирма са 35-годишният Димитър Спасов и 44-годишният Марин Русев. Димитър Спасов е известен с прякора си Каратиста. Той е десеткратен републикански шампион по карате. За Марин Русев се знае малко. Родом е от Дебелец, работил е в системата на МВР

65

Ludoto Lenche

преди 4 години

До Лао Дзън Ич Ни Санши...tipichen niskochel *** !!! Takiva sa ot elektorata na tikvenia premier ! Bravo iunak ! Imash danni za darjavnik !!! V dneshno vreme takiva se tarsiat !!!

64

...

преди 4 години

Трябва да внимават ММА охранителчетата, че в Перник не се знае на кой ще попаднат. А за Казанлък...няма к'во да говорим...и бронирани жилетки не помагат.

63

Анонимен

преди 4 години

До 68 забрави да споменеш бивш военен или ченге *** то все тая

62

Христо

преди 4 години

Определение за "охранител" - Недоеволюирало,полуграмотно,силно комплексирано и безполезно същество на два крака.Какво да очакваш от нещо такова...???Дано да ги осъди младежа....