42

Милен

преди 4 години

Ако слушаме мнението на нашите "честни частници" за тях е най добре да им се работи 7 дни по 24 часа и да им се плаща на тях че им работиш !Нямало кадри, ми направете си ги финансирайте обучението им и после с договор си ги приберете от институтите *** трабва да се плащааа а те така не им се дава *** хич !

41

Опааа

преди 4 години

Аз тая система отдавна съм я въвел.Работим 4 дена по 4 часа,пак нямам пари,но пък се чувствам свободен и щастлив.Има време и за спорт и за четене,за разходки сред природата и все такива неща.

40

Етваняма да стане

преди 4 години

Ще вземете да ми четете книги , да ходите на театър.Да философствате по разни теми за смисъла на живота и неговата несправедливост. Или да се радвате на живота и да правите любов и деца.Да мислите за глупости . Не ми трябват такива умници.

39

Анонимен

преди 4 години

Невъзможно, защото ще му паднат с 6-8% печлабите. А това, че хората ще са по-щастливи, по-спокойни и ще имат повече време, да преследват истински важните неща, да творят, да се развиват ... това не е от значение.

38

Bulgaria uber Alles

преди 4 години

Няма нужда от толкова голямо население защото според сценаристите територията българска може да изхранва около 4 млн. Следователно работещите няма нужда да са толкова много - в Лихтенщайн да не са много, а имат висок стандарт ? Важно е качеството. Безусловен базов доход ще бъде въведен след някоя година, та за какво работно време говорим ?

37

Гост

преди 4 години

Като за начало нека постигнем 5 дневна 8 часова работна седмица, реално, а не на хартия, пък после ще помислим и за 4 дневна.

36

Анонимен

преди 4 години

Мрачно бъдеще, не знам, може би имат вярата сънародниците.По някакво чудо ще се оправим, но няма да стане при постоянно намаляне на населението.Съотношението м/у млади и стари(работещи и неработещи), също е важно.Да не говорим че нямаме някакво значимо производство, което да изнасяме в ЕС.

35

Анонимен

преди 4 години

До Анонименникой не иска да живее в държава с политици лъжливи ченгета е мръсни старшини

34

Анонимен

преди 4 години

Отдавна избягаха кадрите. Никой няма да ви работи за жълти стотинки. Българските бизнесмени са престъпници и некадърници и заслужават фалит.

33

Анонимен

преди 4 години

КАДРИ НЯМА И ДА ИМА, НИКОЙ НЕ ИСКА ДА СЕДИ В ДЪРЖАВА НА СОЦИАЛИСТИ И ФЕОДАЛИ

32

Анонимен

преди 4 години

Всичко може ама няма за вас

31

Анонимен

преди 4 години

Може може. Събирате си 100 р0м4, пенсионера *** и политици, някой друг "успял" от обръчите фирми и си спретвате 4 дневни сватби и рожденни дни. Всяка седмица. Докато търсите после кой да ви плаща сметката, пенсионерите ще бъдат в отвъдното, а електората ви ще погне вас.

30

Анонимен

преди 4 години

Ха,невъзможно било!А да им работиш 5 за 4 платени може?

29

някой

преди 4 години

Не липсват кадри,а нормални работодатели.

28

Човек

преди 4 години

Той Велев е на двудневна работна седмица и доходите му са доста добри?Има седмици и с две три изяви в медиите и после почивка??Но роби му трябват на човека иначе и той ще го закъса и ще му отрежат тв изявите!!!

27

Анонимен

преди 4 години

Другаря Велев..то за другарЕте е присъщо да унижават работниците наричайки ги с какви ли не имена,както той го направи,а за другарЕте от синдикатите не ми се говори.Все едно гледам физиономиите на ЦК на БКП

26

Анонимен

преди 4 години

ХА,ХА,ХА ИМАХ УДОВОЛСТВИЕТО ДА БЪДА НАЗНАЧЕН НА 4 ДНЕВНА РАБОТНА СЕДМИЦА В АДМИНИСТРАЦИЯТА НА ЕДНА ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ДЪРЖАВНИ КЛИНИКИ В ГЕРМАНИЯЗАПЛАТА-2000?!!!!!В БЪЛГАРИЯ ТОВА ЩЕ Е ТЕНДЕНЦИЯ С ЦЕЛ ДА НЕ СЕ УВЕЛИЧАВАТ ЗАПЛАТИТЕ,ПО ТОЗИ НАЧИН ЗАОБИКАЛЯТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ИЗРАВНЯВАНЕ НА ЕВРОЗАПЛАТИТЕКАТО С ХЛЯБА,ЗА ДА НЕ ВДИГАТ ЦЕНАТА,НАМАЛЯВАТГРАМАЖА,ЗА СЪЩИТЕ ПАРИ АМА ЯДЕШ ПО-МАЛКО!ПО ТОЗИ НАЧИН БЪЛГАРИНА ЩЕ ИМА ПО МАЛКО ТРУД,НО ОСТАВА СЪС СЪЩИТЕ НИСКИ ЗАПЛАТИ.

25

Анонимен

преди 4 години

Тоя от снимката да каже как той и синдикатите помагат на работниците,когато са големите жеги?! Или то това само в белите страни се мисли

24

Анонимен

преди 4 години

След 4 месеца ще получа 42 ст. "надбавка" за "прослужено време" - 1 година.

23

Анонимен

преди 4 години

Взимам 442 лв. месечно и живея в кашони. Ей това е.