38

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"На Шанз-Елизе било 19000 евро на квадратен метър, а в София на бул. Витоша е 52 евро на квадратен метър, но по ръст сме били задминали Шанз-Елизе."?!? Уау ...

37

Анонимен

преди 4 години

До До 27Ела да оправиш моя град и да застенш, срещу силните на деня. Може би, след седмица, ще те намерят обесен на някое дърво, но по-верояно не ...

36

Пълни глупости

преди 4 години

До Един от СеверозападаНа тебе Бойко ти е виновен, че имаш 1.20 лв. в джоба?Ти не си достоен и за повече имайки пред вид, че работа има за всеки който търси. Безотговорни хора, които имат и семейства...не знам..не ви съжалявам.

35

любовчията

преди 4 години

Мен наемите по Витоша и мола не ме интересуват. На тези места ходя да зяпам и да забивам яки мадами. Рядко си купувам нещо.

34

Иванов

преди 4 години

На Шанз-Елизе е 13 000 евро, но не на месец, а на година. Това го прочетох.

33

Анонимен

преди 4 години

Магазините на бул. Витоша са перачници на пари. Всички го знаят, но никой не ги закача. - все пак властта е в ръцете на мафията.

32

Анонимен

преди 4 години

Ръст при ниска база - естествено, че ще е голям ръста, но сумите, които се плащат за квадратен метър си остават доста малки. На Шанз-Елизе било 19000 евро на квадратен метър, а в София на бул. Витоша е 52 евро на квадратен метър, но по ръст сме били задминали Шанз-Елизе.

31

Иванов

преди 4 години

Навсякъде се перат пари. Пък от какво са тия пари, явно живеем в дървата на престъпници.

30

До 27

преди 4 години

Кой ви е крив, че в провинцията кметовете ви не стават и бизнесмените ви не стават. Или искате софиянци да дойдем да дигаме нивото и на вашите градове ли заспало племе такова стегайте се и си оправете градовете.

29

Анонимен

преди 4 години

Витошка е центъра на земното кълбо, изяжте си ушите хора от страната !!!!!

28

шщщ

преди 4 години

До Селянинащо щеш тука бе пич и аз да няма къде да паркирам.стой си на село.

27

Анонимен

преди 4 години

Фандъкова доста вдигна заплатите даа бе точно Фъндък ханъм

26

Рентиер

преди 4 години

От както дойде демокрацията и си върнах имотите от дядо ми, не съм пипал работа и си живея като цар.Издържам се от наеми.2 апартамента, 1 къща, 2 магазина и 1 ресторант.

25

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - Фандъкова доста вдигна заплатите на софиянци. А в провинцията блъскаме за по 600 лв.Изводът: изберете си наесен кметове като Фандъкова!

24

:):)

преди 4 години

Витошка е нсй голвмата пералня за пари, на пъпа на София, но понеже се перат и пари на властаа никой не пипа никого.....е Ветко и Маринела нещо сгафиха

23

Анонимен

преди 4 години

Фандъкова доста вдигна заплатите на софиянци.А в провинцията блъскаме за по 600 лв

22

Анонимен

преди 4 години

Лошото е че не всички софиянци сме така богати.Аз например не давам нищо под наем. Сами на една заплата съм и то не много голяма - 820лв чисто.

21

Кореняк софиянец

преди 4 години

Всяка събота и неделя съм на море в Гърция.А два пъти в годината на Бали и на Пукет.Зимата по една седмица на ски в Гармиш.Да му мислят провансалците, които блъскат по цял месец за 1000 лв заплата.

20

Анонимен

преди 4 години

Ако е 19 хил евро кв метър наема, то колко трябва да струва едно кафе или една тениска?! Там е само за парадиращи червиви с пари, на които им харесва да плащат хиляда пъти повече себестойността на всичко, за да поддържат заблудата в себе си, че това което носят и консумират е по специарно от това на простосмъртните.

19

Уреден софиянец

преди 4 години

Взимам 3200 лв заплата.Жена ми 2400 лв.От наеми си докарваме още около 5-6 хилки.Не се оплаквам от живота.Човек не трябва да бъде алчен.Все пак не всичко е пари.