82

Анонимен

преди 4 години

До Турците са обкръженкТи се моли да няма война в Турция,че само това ни липсва и нови вълни бежанци.Ердоган и той трябва да смекчи тона,не е добре за страната му да провокира великите сили.

81

1

преди 4 години

До liliПич, тези българи в Германия тука се турчеят, а иначе са индийци!

80

Амуджа

преди 4 години

Чета ви коментарите и ви се чудя,аджеба онзи професор дали не грешеше за онези 80 %.То *** разбира от всичко е ясно-разбира от политика,от геополитика,разбира от всичко,но защо не рабере най-накрая,че турчинът не е като него.Не се снишава и не чака да отмине бурята.Стои изправен докато отмине.

79

питащ

преди 4 години

Мислите ли, че турците ще могат да правят с тези ракети каквото си искат? Руснаците ще им дадат ли последна разработка и софтуер, или ще могат да ги контролират от космоса? Е трябва да са н-е-н-о-р-м-а-л-н-и!

78

Анонимен

преди 4 години

А тя пак Турция хич не е точила ножа за Албания и подкрепа на *** там. Хората са казали, като копаеш гроб, сам ще паднеш в него. Отделно защо Турция подкрепя Палестина, а стреля по кюрди? :) Айде да не говорим само за САЩ.. Да поогледаме и другите?

77

Анонимен

преди 4 години

Племе което ползва изхода за вход не ми го хвалете

76

Пян_Гъ

преди 4 години

Хич не съм фен на Ердоган, но не бързайте да му предричате края. Да, уязвим е откъм кюрдите - могат да го разкъсат (с военна помощ и инструктори). Но, първо, САЩ не са това което бяха (те самите се давят), и второ, и при това положение могат да го сготвят, но това ЩЕ РАЗМЕСТИ ГЕОПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПЛАСТОВЕ. Край на конфронтацията с РФ, по-слаби карти в Близкия изток... Дали са готови за това? Ето същината на проблема. Прогнозата ми е, че засега АГОНИЯТА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ.

75

Анонимен

преди 4 години

Да се смееш ли да плачеш ли.......

74

До до 87

преди 4 години

Мисленето НЕ Е от силните ти страни!!!!!

73

Анонимен

преди 4 години

Ако чичо Сам обещае и за нас поне едни 100 км. да се включваме и ние в патакламата

72

Анонимен

преди 4 години

Смях, анадолските дивaци ще нападат САЩ ли???

71

Анонимен

преди 4 години

Да умира. Истанбул не го ще, а е 20 милиона.

70

Щерю

преди 4 години

Турция предупреди САЩ: При санкции - спираме ви баклавите и тулумбичките...

69

Осман

преди 4 години

Факт е турция е сбирщина от над 100 дивашки плeмeна

68

Анонимен

преди 4 години

До АнонименМой човек, има митахондриални групи и генетични маркери, които СЪВСЕМ ТОЧНО ПОКАЗВАТ КЪМ КОЯ ЕТНИЧЕСКА ГРЕПА ПРИНАДЛЕЖИШ.Няма как да се изкараш зулус, маор или грък - за последното ти трябва семитски маркери. Четете, бре! Безплатно е!

67

Анонимен

преди 4 години

Картината е ясна. Турците проспахаа, кога мустака стана диктатор и са ще слизат на долу. Докато дойде последната страница на всякаква диктатура - война. Жалко Турция вървеше в правилната посока.. Стана най богата държава наоколо, туризъм, събития... Бизнес... Сега година след година потъва. И всичко това заради един болен.

66

Анонимен

преди 4 години

Няма добра или лоша война

65

Осман

преди 4 години

На нас в турция ни викат rявypи колкото и да се пъне онова

64

Анонимен

преди 4 години

До 60 Не се заблуждавайте ,няма ДНК тест определящ към коя нация принадлежи човек!Българин съм ,но турчина за много неща е прав!Само трябва да знае ,че НАТО може и без Турция,докато Турция без НАТО я чака бедствие!

63

Пян_Гъ

преди 4 години

До етнически турчинТова е неолибералният фашизъм, който разкъсва нациите. Хайде *** в съда и се опитай да докажеш, че си син, примерно, на Бил Гейтс, за да наследиш милиардите му. Следва ДНК тест и пълен провал на исковата ти молба. Защо? АМИ ПРОСТО ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРАВИШ НА КАКЪВТО СИ ИСКАШ. Ти специално си БЪЛГАРИН и ние те обичаме. Ела при нас - след време ще излезнат много неща за нашата (моята и твоята!) история и много от "турците" ще си спомнят какви са.