102

Анонимен

преди 4 години

106 -- един безмoзъчен българин (от герп).

101

Анонимен

преди 4 години

То лирата и без това вече лирата е 18 стотинки още малко и ще забие като рублата на 2

100

Реалноста

преди 4 години

Казали не казали но русия се ще е на колене в стойка Г

99

Анонимен

преди 4 години

Ердоган удари ядосано по масата и изкрещя на Тръмп:"Спираме износа на баклава и тулумбички за САЩ!" Тръмп потрепери от заплахата и тихо изрече: "Ей, сега го закъсахме..."

98

Анонимен

преди 4 години

Ще спрат износа на баклава и имамбаялдъ за САЩ.

97

Лошо Нема

преди 4 години

Ще падне още лиратаЩе е още по ЯкУ да се ходи в Одрин на пазар Удри, бай Тръмпе!

96

Хан Тервел

преди 4 години

Турция уверено върви към Венецуела и Иран. Що им трябваше на тия хора, такъв завой въобще не разбрах.Сега след Кипър, ще ги ударят със санкции и от ЕС.

95

Настрадин ходжа

преди 4 години

На фона на мощта на САЩ, Туркия изглежда като бананова република! Само военният бюджет на САЩ е колкото БВП на гъската

94

Осман, Ванго и Манго

преди 4 години

Видело се е,че се оди на турското море без паре. 100000 лири=1$

93

42

преди 4 години

И след ответните мерки на Турция една лира ще струва едно бобено зърно от килограма с боб.

92

Няма пари за цигари

преди 4 години

Тия ф35 не чак толкова невидими май

91

един българин

преди 4 години

Дълги години САЩ субсидираше Турция и Гърция в съотношение 10:7.И затова и двете се забравиха. България никога не е била субсидирана. Напротив Нефта който руснаците ни "даваха" още по татово време беше 40% по-скъп от световните пазари. И сега газта идва по същата тарифа. Всъщност нас ни източваха, източват и сега. Ама турците си изядоха майната. Могат да описват комплексите си тука, но това е положението. Скоро ще разберат горчивата истина.

90

999

преди 4 години

До 1919 пкТи вярваш ли си на писаното ?А ти на кво имаш право - да козируваш ?Понеже и и ти си в Нато - ми не се сърди тогава , когато батити Бойко казва "Мерхаба Аскер" !Хора Вие тоя сайт или бутате масло , или бутате колички с конец?!Интересно е че си вярвате !Плашещо е, показателят на душевното Ви състояние!!!

89

Анонимен

преди 4 години

Ердоган в момента е в позиция на разкрачена пикаеща крава.....

88

1919 пк

преди 4 години

Турция няма право като Държава член на Нато да купува Руско оръжие. Веднъж трябва да разберете тази тема това е край Basta, Fini. Те сами ще се вкарат в рецесия икономическа скоро и глупавите WV ще загубят доста пари там но това е тяхна работа държава където има две паралелни платежни средства, долара и златото а официалната валута девалвира и инфлацията е над 15 процента няма как да свърши добре. Лошото е, че нямаме Бг Тръмп да им покаже изхода на разни измислени родолюбци и борци за свобода.

87

смях

преди 4 години

Рашките пущат димки като се надяват УСАто като направят нови разработки да ги откраднат. Също както със безаналоговите свръхзвукови ракети.

86

До 105

преди 4 години

Не се прави на разбирач след като нямаш мозък. Су57 е най модерния самолет и още няма аналог за сега в света и е много по евтин от американските самолети . Цената му е около 38 милиона аколко струва един стар таралясник ф16 дето нашите комисионери ще взимат ?

85

Анонимен

преди 4 години

До 105 Су-35 е отличен самолет и е по-добър от Ф-16!А що се отнася до Т-50 ПАКФА ,пълна издънка ,дори е по-лошо от супер маневрения Су-35,не е с двигатели 5поколение !Самият факт ,че Индия и Китай се отказаха от него доказва ,че не е добър самолет!Дори руското ВВС след дълги преговори се съгласиха при отстъпка от 20% да закупят 40-50самолета!

84

Bozkurt

преди 4 години

Ответните реакции ще са покупка на су35-57 и тогава янките съвсем газ ще пикат

83

TURKISH POWER

преди 4 години

TURCITE SHTE PRIPOMNYAT NA KRADLIVITE AGRESORI OT USA UROKA PRI GALYPOLY/CANAK KALE!!....TURKEY&IRAN&PAKISTAN & RUSSIA&CHINE.....OSTA NA DOBROTO!