22

Анонимен

преди 4 години

Фолксваген ще ги компенсират- идват с милиард и половина завод! ЕС помага на султана, а Балканя кучета го яли

21

Анонимен

преди 4 години

И какви ще са ответните действия? Ще продават долари да спасят лирата?

20

Анонимен

преди 4 години

Хаха! "Бил предупредил.."То се видя кой предупреждава и наказва!Ами да си налягат парцалите, че иначе ще разберат нашата пословица - Нищо не бие така лошо,както собствената уста

19

Анонимен

преди 4 години

Той дори отиде по-далеч като не изключи в тази връзка Анкара да предприеме "определени мерки по темата за авиобазата Инджирлик". И правилно, около петдесет ядрени бойни глави се съхраняват там! По време на пуча срещу Ердо, турската армия блокира достъпа до базата. Не успяха американците да осъществят преврата, въпреки вдигнатите изтребители във въздуха, ама сега-руските зенитно-ракетни системи С-400 ще са в бойна готовност. Купи ги за да си пази властта и парите си.

18

Анонимен

преди 4 години

До ИванАз пък съм чел, че винаги, когато са били с Англия/Фанция са си патили жестоко. Както и всички останали държави. Да не четеш история от блога на Иво Инджев ??

17

Съотношение

преди 4 години

ние придобиваме 8 броя F -16, а те са се канили да купят 100 броя F -35!

16

Наблюдател

преди 4 години

Ще има много приказки и никакви действия. Театрото е за пред хората, а иначе Тръмп ще го докарва на речи както го прави по повод на Ким и Северна Корея, но на практика ще сложи наколенките защото е принуден да се съобразява с неизменния факт, че Ердоган държи всички стратегически позиции в близост до Сирия и Иран, както пък Ким си има ракети, които вече могат да достигнат до Вашингтон. Страх лозе пази.

15

БГ

преди 4 години

то има лесно ще фалират Турция и после ще и поемат контрола ;)

14

Фактите

преди 4 години

Турция не е нито Иран, нито Сирия. САЩ имат милиардни инвестиции във въоръжение, самолети и инфраструктура, което включва не само базата в Инджирлик. Турция е от огромно геостратегическо значение за САЩ и НАТО за всичко случващо се в Близкия Изток и едва ли някой в САЩ не си дава ясна сметка за това. Извън политически приказки има много здрава военна и икономическа логика, която по никакъв начин не предполага някакви особени противоречия между САЩ и Турция.

13

Анонимен

преди 4 години

Турците видяха как Израел и САЩ обикалят около Сирия и се овълчиха да придобият С400.

12

ИСТИНАТА БЪЛГАРИНО

преди 4 години

До Анонимен 11НОРМАЛНО Е РЕАКЦИЯТА НА ТУРЦИЯ ДА Е НЕРАЗБИРАЕМА ЗА ТЕБ !!! ТУРЦИТЕ НИКОГА ПРЕЗ ИСТОРИЯТА СИ НЕ СА БИЛИ ПОД ЧУЖДО УПРАВЛЕНИЕ !!! ТУРЧИНА МОЖЕ ДА ГЛАДУВА ,НО НИКОГА НЕ СЛУГУВА !!!

11

Анонимен

преди 4 години

Ха да видим сега Разочарованите кравари дали им стиска,Ердоганя показа че, има топки и отстоява своите решения!

10

Иван

преди 4 години

Колкото пъти Турция е била в съглашение с руската политика, толкова пъти е била губеща. Просто Ердоган трябва да чете история, а не да си мисли, че я създава! Твърде малък е!

9

БГ

преди 4 години

Някой май ще гризнат дървото то да се правиш ама да си им поне малко равностоен с 2 поста в туитър и лирата паднала с 10%

8

Анонимен

преди 4 години

САЩ ще клекнат връз Ердогановия.

7

Анонимен

преди 4 години

чакаме санкции на САЩ и на ЕС спрямо Турция. Султанът трябва да разбере, че света не се върти около него.

6

ПИСАТЕЛ

преди 4 години

До Анонимен 4ЦЪРВУЛ ТИ ЗА ТУРЦИЯ НЕ МИСЛИ А МИЛИАРДИТЕ ЗА 8 ЕФ-КИ СЪБЕРИ !!!!

5

Анонимен

преди 4 години

Откога граничим със супер сила?

4

K6

преди 4 години

Охо диктатора се прави на голям , по важно е какво мисли турският бизнес , тук мисля че диктатора прекали , опасно е ако се окаже психопат и да започне война с кипър

3

Анонимен

преди 4 години

Комшиите разбраха,по трудния начин,че САЩ приятели нямат а само интереси.И като това е вече всеизвестна истина,ги предупреждават,че и те имат интереси и ако и техния интерес не съвпадне с този на партньорите от НАТО ,ще има- сбогом Гергино,да ти *** панаира.