337

от сидниАав$тралия

преди 4 години

До Анонимен 370и кво...? Аз пък съм работил за конкурент на САП и какво ся общо има това? На мен визи не ми трябват защото имам австралийски паспорт и ходя навсякъде. А на теб ти пожелавам поне наполовина да ме стигнеш в объркания ти живот пак ще е нещо за теб.

336

Луд е

преди 4 години

В държава в която спец частите изнасят 3 компютъра от сграда за 7 часа, в която всички партии крадат, в която глобите за шарене по руски паметници скоро ще е 80 хил., няма смисъл да се хаква. Тя е хакната коренно. Ако е той, е луд. Да беше избягал в чужбина, да не е сред българи. Самия Ботев го казва "Тежко се живее...

335

dyush

преди 4 години

дайте линк да видя за какви данни става въпрос...всички говорите, а в интернет никъде не видях какви данни са излязли...от 4 дена търся някаква информация, никъде по форумите няма линкове за сваляне....нали щяха да ги качват в замунда

334

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 365 Губиш си времето с тоя , дори и да живее в Австралия е 100 процентов *** . Отговор на един елементарен въпрос не може да даде , но седнал да поучава.

333

от сидниАав$тралия

преди 4 години

Ако си много способен няма да си на държавна служба.. Там работиш системен администратор , а това е работа за хора със средно образование..Държавите не разработват софтуер - те ползват външни фирми , държавни частни е все тая , фирмите са външни-----Лелеее пич май нищо не си вденал, каде ме прати системен администратор бе! Аз разработвам софтуер и го правя точно в ЧАСТНА фирма подчинена на Канбера. Софтуера е за АТО, това е австралийския НАП. И да, частна фирма е но работеща за говърмента

332

от сидниАав$тралия

преди 4 години

До Sicht Punktправ си в тоя сайт пълно с лузари оскотяли от злоба, вместо да видят какво да се подобрят да са по напред, първото което им идва е да пуснат ла.номета.Инъче аз винаги се радвам като идват българи в Сидни, на новодошлите помагам да се ориентират и да започнат живота си тука. Напоследък почти никой не идва защото вече е невъзможно да се дойде тука от както въведоха непосилни изисквания, и гражданство вече трудно дават. Аз съм 7 години тука и се чувствам щаслив като на 17

331

IT-спец

преди 4 години

сигурен съм че не е това момче, ама от ГДБОП и като цяло спец прокуратурата са толкова зле и корумпирани а и няколко примера последните 2 години мога да дам колко невинни хора са държали в ареста и съдени.. които сега започват дела срешу държавата а компенсацията която ще получат ще я платят данъкоплатците тоест от вашите джобове (не от моите понеже не съм в БГ).

330

бай Миле

преди 4 години

До МдаАбе, кога за последно си излизал да видиш какво точно искат младежите???? Всеки иска да е дилър, тарикат, мутричка.. а девойките искат да са чалга певачки, държанки, манекенки ( *** ), моделки, плейметки... и да не забравяме че.. колко бяха.. 20%-30% от младежите нито учат, нито работят... демек искат по цел ден да маат злобарки, жулят кафенца и търкат талончета! Може само да се радваш ако искат да са като въпросния Кристиян!!!

329

от сидниАав$тралия

преди 4 години

До Sicht Punktевала на братчетка ти. Аз имам колеги кивита от Окланд, винаги разказват много интересни неща за нова зеландия. Инъче аз винаги им казвам че съм от България и винаги им обеснявам къде е и всички ме знаят и я споменават покрай мен. Инъче съм австралиец по паспорт за да мога да работя за говърмента в КанбераПоздрави и само напред

328

.

преди 4 години

Няма нужда да си профайлър, за да разбереш че лъже! Просто се уплаши, а и ще потопи цялата си фирма.

327

bg

преди 4 години

До АнонименДа отключва, но заповедта идва когато са налице някой неща. Тук звъни премиера слънце и се намира виновен...после държавата плаща.

326

бай Миле

преди 4 години

До Анонимен 357Хвани поне се ограмоти... ако не друго поне за случая с "терориста" и епъл би трябвало да си чувал. Епъл така и не отключи телефона въпреки исканията и прокурорските заповеди, та ония трябваше да прибягват да услугите на хакери.

325

от сидниАав$тралия

преди 4 години

До До сиднитокакто всеки австралиец (според австралийския паспорт които имам) обичам да майсторя по колата ми, единия гараж е box а колата паркирам в другия гараж. Като ми дойде вдъхновение вкарвам я в box-а, сега работя над трейлар платформа която ще се закача и ще носи електро-байкове за офроад. С тези електрически байкове скитам оффроад десетки километри из джунглите, често до някоя река или кристално чист водопад. Също така правя и подводни приспособления за снимане на подводния свят

324

Sicht Punkt

преди 4 години

Живея до центъра на 2км от Операта, под верандата ми има 2 гаража където обичам да майсторя ъпгрейди по колата и да ходя на оффроуд, ако водата е студена за гмуркане в рифа както е сегаИскрено ти желая още по-добър живот и да ги разбиеш тези австралийци. Братовчедка ми е в Нова Зеландия (Auckland) и работи като счетоводител и казва, че е много доволна от живота там.БРАВО!! САМО НАПРЕД И НАГОРЕ!!

323

Анонимен

преди 4 години

В САЩ със съдебна заповед се отключват всякакви тайни на които уж имаш право!Там щом човек е разследван за престъпление животът му излиза на показ и няма скрито покрито.Тук сме криворазбрана демокрация!

322

Анонимен

преди 4 години

До от сидниАав$тралияПич не ми отговори , да ти дам ли SHA-1 хеш , а ти да ми кажеш какво пише ? А за какво ми е си е моя работа .Ясен си ми ,големия експерт седнал да ме поучавз , стига се излага .

321

АСДТГ

преди 4 години

Не знам от къде си останал с впечатлението, че цяла България е срещу теб?!? В грешка си, във фейса, а и като цяло във нета почти никой не повярва, че гологлавия бопадджииски гении, и неговите бобчета, за един ден и половина разкриха кой какво и как! А след като излазаха по тв адвоката и колегата ти и обясниха някой неща, мисля не остана никакво съмнение, че играта е друга! Успех ти желая!

320

от сидниАав$тралия

преди 4 години

До Анонимени защо ще ползваш стари счупени хеш алгота като мд5 и ша1. По добре земи sha256по добре *** да си пишеш домашните и не пиши в теми които не са от тоя бит и култураАко дойдеш някой ден до Сидни с удоволствие ще ти покажа много нещата, може и до Канбера да те заведа. Тука има неща които дори не подозираш че може да съществуват

319

До сиднито

преди 4 години

Сигурно са верни повечето неща за които тръбиш. Обаче си такъв *** и ***, висящ в Днеса, че няма на къде повече. Ъпгрейди по колата правел моля ти се:)) Аре.

318

Анонимен

преди 4 години

До от сидниАав$тралия6 цифрена заплата казваш , е тогава няма да ти е проблем да ме открехнеш , как да обърна един много стар SHA-1 хеш ,обратно в текста от който е получен :)