357

Ewe

преди 4 години

Щом нова тв е пуснала линка да го свалят свободно хората, значи има нещо мръсно в цялата тая работа...нова и бнт са гербаджийски, несвободни медии

356

Анонимен

преди 4 години

Горанов нали беше казал, че всички свалили файла ще бъдат арестувани. Да не се отворят вратите на затвора в Белене, че няма да стигне за всички и ще трябва да бутнат АЕЦ-а и да достроят още декари за да поберат всички "нарушители".

355

до 393

преди 4 години

До АнонименИ аз това питам вече няколко дни. Кой ще глоби НОВА за разпространяването на мейла в който ясно се вижда и линка и паролата.

354

Анонимен

преди 4 години

А така-а-а, значи телевизията, дето не е закрила линка, е чиста като сълза? Така става и във вица дето клоуна излиза целия в облечен бяло, докато публиката вече хубаво е омазана с мармалад.

353

Анонимен

преди 4 години

И все пак това е дете все още нищо, че изглежда по-голям. Не си изливайте гнусотията върху него.

352

A

преди 4 години

Viva вълшебниците като Костов, Пеевски, Цецо, Цецка и др., които източиха и продължават да източват държавата, чрез банките или др. п.

351

И тоя като Иванчева.

преди 4 години

.....невинен,си е .. майката.....и велик борец с системата....Може да се пробие НАП не може ли ,не е законно да го правиш,а ако пък едновременно с това работиш и те баш за фирма по киберсигурност то тогава си д.е.бил на квадрат.

350

Анонимен

преди 4 години

Кристиян ако ънлокне лаптопа, цял живот трябва да работи за неустойките, които Тад Груп ще трябва да плаща на клиентите си. Вероятно и в следващия.

349

Ченге

преди 4 години

Ако не е той хакерчето начи са приятелите му! Тьй че, там да дирят такива като тоя хитренко дяволенко.

348

Роди

преди 4 години

... и още нещо. Ако погледнете ФБ-ка на младежа (не знам дали още се вижда, но го открих при задържането му) ще видите, че точно в деня преди атаката си беше пуснал "Обратното броене започна". СлОчаеност? Не мисля.

347

Роди

преди 4 години

Моите разсъждения по темата: На пръв поглед изглежда доста логично да е натопен. Но от друга страна, ако е така - значи истинските хакери в момента стоят безмълвни, което е доста странно. Видимо е, че тази атака е направена показно с цел демонстрация на сила и способности. Едва ли, ако тези, които наистина са я извършили, гледат как друг обира лаврите (защото на практика става точно така) ще си замълчат. По-скоро демонстративно щяха да напишат някакви писма до медиите, както 1вия път.

346

Анонимен

преди 4 години

Не,не е цяла България срещу теб.Цяла България е срещу некадърното управление и пробитите му структури,които всеки може да превземе,когато си поиска.Т.е.няма държава,а само едни надути пауни,които се мислят за управляващи.

345

tonygl

преди 4 години

Цяла България е с теб, не е срещу теб !

344

трайчо

преди 4 години

не Кристияне на всеки мислещ българин е ясно, че си невинен и че обираш пешкира на мутро-олигархията, която ни управлява

343

до австралиеца

преди 4 години

Вие в Австралия с главата надолу ли ходите?

342

байо

преди 4 години

ако те успокоява, аз съм с теб!цялата история е скалъпена, за една душевна *** на божеството!същото като с акушерите от горна оряховица, за мъртвото бебе!

341

от сидниАав$тралия

преди 4 години

До АнонименПриятелю, не си го разбрал аз направих кариера в Западна Европа ПРЕДИ тези "много хора" да ги пуснат ВЪОБЩЕ! Говоря преди 2007 година. Какво ще ми сравняваш Западна европа тогава с това което е СЕГА! И да, преди 2007 отидох с виза, живях направих кариера и опит който ТУКА още се цениТи там където можеш да отидеш ДНЕС аз там отдавна съм играл и съм си тръгнал... Затова ти казвам защото аз го видях какво беше ТОГАВА преди 2007! НЕ сега! Аз сега съм тук в Австралия. Оставям ЕС на теб!

340

БРАВО НА ИНДИЯ!

преди 4 години

Днес бг-пишете за индийската мисия до Луната отпреди 3 часа. Със сигурност ще има и интересни коментари, ако не друго. Има и видеота от ютюб от индийския космически център и екипът, извършил постижението...

339

Анонимен

преди 4 години

Всъщност важните въпроси са два - кой изпрати на онези редакции файла с данните и писмото (от заврения зет руснак), и после как тези данни се оказаха тутакси в интернета. Защото истинското изтичане на информация за всеки един от петте милиона българи започва едва тогава.

338

ogin

преди 4 години

Нито един свестен коментар,само шлака