53

Щерю

преди 4 години

Всички медии упорито мълчат, че ВИНОВНИКЪТ за войните и човешките жертви през ХХ век Е ИЗРАЕЛ (чрез съюзници от Запад), заради национализма на евреите да си върнат земите, обещани на Авраам. Но ето, че самите евреи си признават, че именно те убиват хора от тези народи, които са в територии, към които Израел неистово се стреми...

52

Анонимен

преди 4 години

Ако израелците убиват иранци, не е ли логично иранците да избиват евреи? Или само на евреите е позволено да убиват безнаказано. Защото както се разбра те не убиват престъпници, не убиват терористи, а убиват иранци. Т. е. признакът е принадлежност към иранската нация. Това си има име - расизъм като философия и геноцид като действие. Същите евреи, които продължават да се жалят, че са жертва на холокоста.

51

Той беше прав

преди 4 години

Разликата между християнството и другите религи е, че християнството проповядва любов и уважение към отделния индивидид(поне според думите на Христос в "Новия завет"), а при другите религии няма подобно нещо.

50

SS

преди 4 години

"убиваме иранци вече от две години" - и така до 'окончателното решение на въпроса'. Само че съвсем не я ясно кой кого...и кога... и откъде

49

Антон

преди 4 години

Юдейчетата са най-големия съюзник на американците в Близкия Изток. Следователно са неприкосновени. Даже иПутя не смее да ги закача.

48

Антон

преди 4 години

Повечето умни израелски бомби използвани в момента са техни собствени разработки. Даже електрониката на техните Ф-35 е тяхна. Мошетата много напреднаха даже вече продават оръжейни компоненти и даже цели системи на американците.

47

Анонимен

преди 4 години

До Fenasi Kerim 57Всъщност евреите и арабите са братовчеди. Пиша за истинските евреи, а има и много който са станали юдей и така са ги броят и за евреи. Повечето евреи приемат з фалилия мястото на което живеят или са живели предците им.

46

Fenasi Kerim

преди 4 години

Радикалните ислямисти са много вярващи но ***. Евреите са като тях. Радикални като тях но много умни. Имат ядрено оръжие, имат Вяра че те са най великите, богоизбраните. Имат мощно лоби по света и управляват най мощната страна на света: САЩ. Управляват и Ес, Русия, Турция и останалите. Само в Китай не могат засега. Очичките ги издават.

45

нн

преди 4 години

Израел се ерчи, защото САЩ са зад него. В най-скоро време това ще се промени и тогава ги чака як бой. Русия мълчи, не иска да има нищо общо с тях.Много надменни и много устати. Ще си намерят майстора.

44

Анонимен

преди 4 години

На 25 декември празнуваме раждането на Йешуа - Христос.На 1 януари празнуваме нова година - новото начало. А то представлява обрязването на Йешуа - Христос на 7-мия ден от раждането и приемането на юдейството, а обрязването символизира свързването му с бог Яхве - Йехова. След това Йешуа - Христос създава сектата Християнство сектата е кръстена на новото му име. Или казано иначе християните са йешуаци последователи на Йешуа.

43

Анонимен

преди 4 години

А щоа християни избиха евреите ,ум да ти зайде ? МОШЕнници !

42

Анонимен

преди 4 години

Живеех някога в Испания и помня как бяха организирали хуманитарна акция - искаха да изведат от окупираните от Израел територии тежко болни палестински деца, за да бъдат лекувани в Европа. Израел не позволи на тези деца да бъде оказана помощ и повечето от тях умряха. Израел прави днес това, което правеше гестапо през Втората световна война.

41

Анонимен

преди 4 години

Хвалят се как избиват иранци както Хитлер се е хвалил как избива евреи. Жалко е, че точно евреите възпроизвеждат манталитета и поведението на нацистите.

40

Пука ми!

преди 4 години

Абе да се избиват там евреи, араби, перси! Хич ме ми и дреме. Като

39

Анонимен

преди 4 години

До ТHE ПатриотБили са изритвани само защото те самите не са можели да ритат. Детските жертвоприношения са правени от всички, но не и в мащабите достигнати от християните особено по време на инквизицията.

38

ТHE Патриот

преди 4 години

Еврейският Бог е Баал или познат още ,като Сатаната !Били са изритвани навсякъде още от дълбока древност заради детски жертвоприношения!

37

Анонимен

преди 4 години

До Рад--Религията може и да няма логика, но има история и няма никакво съмнение, че "християнството" е просто една от многото "юдейски" секти и споделят общи корени, както и "ислямът" впрочем.

36

Анонимен

преди 4 години

До Fenasi KerimЕдин човек да знае истината. Мохамед е взимал акъл от евреите как да съсзаде исляма, след това чак са станали врагове. А след това идва и разделението м/у шиити и сунити. В християнството сценария е същия. Библията няма нищо общо с първоначалното християнство. Римляните наемат евреи да я напишат в сегашния и вид, за контрол над Европа, в последствие и на Америка. Относно религия, само далечния изток не се контролира от тях.

35

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 30Родители на Йешуа - Иисус са Йосиф и Мириам известна като Мария. Която разбира се не е заченала непорочно, а точно обратното порочно правила е секс с Йосиф.

34

Fenasi Kerim

преди 4 години

Християнство и Ислям са тяхно творение. Понеже арабите са прекалили със свинското и виното там в пустинята температурите са 50 и забранили алкохол и свинско. Религиите са бич за Човечеството. Аз съм турчин. Не вярвам в брадати без значение дали са Ходжи, Попове и т.нт. Вярвам само в Бог който е Разум и Създателя на Вселената.