73

Анонимен

преди 4 години

Браво на Израел :) бой по исляма!

72

Гoшу

преди 4 години

До Дай им да убив атГрабят чужди територии? Хм?!? Интересно, като го прочетох това и се сетих за едно джудже....

71

Анонимен

преди 4 години

Да се подмажеш на силния не е грешка. Такъв е живота. Лошото е, че силния граби от слабия- откъде другаде?

70

Путин...

преди 4 години

...да зареди овреме с ц500 и там! Има ц500 няма проблем.

69

Анонимен

преди 4 години

Гледам ,че има минуси за част от коментарите и те са дадени от бъдещите концлагеристи евреите или дадени от феновете на Сорос които ще бъдат бесени по площадите !

68

гг

преди 4 години

Напълно разбираемо е Иран да работи за унищожаването на Изреал - изкуствена държава, създадена с единствената цел да всява раздор в региона.

67

Анонимен

преди 4 години

и сатанинските рисунки по новите стенописи в църквите с пирамидката и окото (примерче созопол стария град ако стигнете до там това лято загледайте се).

66

Анонимен

преди 4 години

чел съм повечко от теб. прочети малко за гражданската война в ислямския халифат между дамск и ирак\саудитска арапия около стотина години след мохамед и какво прави шейхчето дето почва да управлява след това. пише си и за мека, пише си и за библиотеката и за кораните. после потърси малко информация защо от първите джамии дето са построени всичките са обърнати към петра. не защитавам католическата църква нито нашите попове с мерджаните и сатанинските рисунки по новите стенописи в църквите с пирами

65

Анонимен

преди 4 години

Ако беше чело повечко щеше да знаеш, че библиотеката е разрушена окончателно през 391г. По заповед на християнският патриарх Теофилакт чрез декрет за борба с езичеството. Поредното християнско варварство.

64

do 72

преди 4 години

да не забравяме и мюслитата които две години са нагрйвали водата във всички бани в египет със свитъците от александрийската библиотека и са унищожили всички корани в които е било оригиналното послание на мохамед и местоположението на кабаата и другите им идоли - петра.

63

Анонимен

преди 4 години

90 процента от израелците са юдеохазари с произход украйна и от едно време са ни от най големите врагове. за това и геноцида който извършват над нас откритите и крипто евреите - от бкп до сега сме управлявани от скрити *** и мангущанци. доста истински евре живеят в иран и други мюсулмански държави в близкия изток и северна африка. това което правят израелците в сирия, ливан и палестина са военни престъпления. турците и саудитска арапия също се управлйват от домнета.

62

Хххх

преди 4 години

До Анонимен 73Само дето иранците не са араби а перси и не говорят арабски а фарси...ама карай изглежда че историята не ти е силната страна...

61

Анонимен

преди 4 години

Евреите и арабите всъщност са една раса и етнически имат общ произход. Разделя ги само различната религия.

60

Анонимен

преди 4 години

Преди повече от 2000 г. човечеството е стигнало до важни открития и големи постижения в естествените науки. Ако не беше християнството, което да потопи за 1500 г. света в безпростветността и мрака на религиозния фанатизъм, сега щяхме да сме стигнали звездите.

59

Хахахахахаха

преди 4 години

Даже електрониката на техните Ф-35 е тяхна. Превели са двеста команди за дисплея на пилота от английски на иврит и електрониката вече била тяхна, хахахахаха, как ли пък не :)

58

Мда

преди 4 години

От цялата работа най-важното е ние да не се месим по какъвто и да е начин!Тия ако щат да се избият взаимно!

57

Анонимен

преди 4 години

Ще си намерят майстора един ден тези хевреи ..... Няма вечно да са недосегаеми .

56

Анонимен

преди 4 години

Най-големите зверства в историята на човечеството са религиозно мотивирани. Дори когато върши най-големи жестокости, човек се нуждае от някакво вътрешно оправдание като психологическа опора за това, което прави. А религията дава такова оправдание - вършиш всичко в името на Бог и в името на вярата, т. е. в мислите дори убийството е в името на нещо свято, което го оправдава. Така вярата премахва моралните задръжки и прегради и отприщва всичко жестоко и лошо в човека.

55

Анонимен

преди 4 години

До Той беше правТова не е вярно. Всички религии проповядват любов и практикуват насилие над тези, които не споделят религията. От религиите може би най-неагресивната е будизма. Историята на християнството, въпреки проповядването на любов, е поредица от насилие, зверства, геноцид - като се започне от унищожаването на всички достижения на науката от древните и горенето на библиотеки и убиването на учени с камъни и се мине през инквизицията, кръстоносните походи, лов на вещици, клади, лов на роби

54

А бе

преди 4 години

"Светите" земи просто си плачат за заличаване...Като се замисли човек-всички злини тръгват от там!А за Иран к'во ни пука-и те са мю*слита.