13

Анонимен

преди 4 години

Доста скандално изказване. Да заявяваш, че извършваш продължително систематично изтребване по даден признак май се водеше геноцид. Ще го имам предвид на следващата годишнина от холокоста.

12

знаехме

преди 4 години

Принципно си знаем вече - има ли голямо зло, значи е намесена Синагогата на Сатаната. Това е откакто свят светува. После що ви гонят отвсякъде.

11

Ами

преди 4 години

Това са поводите за гордост на евpeите - къде и кога кого са убили/обрали/заклали ритуално, за да му изпият кръвта и да омесят пепелта от изгорените му останки с брашно за да я изядат.Изобщо не съм учуден :-/

10

Анонимен

преди 4 години

Евреите са в основата на всички проблеми по земята! И да, знам ... аз съм антисемит ... бла бла бла бла ... като че ли има нещо грешно в това да съм антисемит, анти-евреин. За начало прочетете сборника с "Протоколите на мъдреците от Цион"

9

Анонимен

преди 4 години

Какъв повод за гордост- да се хвалиш, че убиваш хора от дадена националност. Дори по време на война това се води престъпление, а както знаем Израел не е обявил война на Иран. Това са си серийни убийства.

8

Бени Израел

преди 4 години

Ционизмът е много по-опасен от нацизма. Човечеството тепърва ще го разбира. Някои хора са наясно, но не са в състояние да предприемат нищо. Израел стои в дъното на повечето конфликти по света, заедно с ционисткото куче САЩ. Познавам ционисти и съм работил с тях. Неевреите са обект на манипулации, обир и брутална сеч. Гоите за тях са по-низши от свинете. Да знаете и да се пазите, хора.

7

ТHE Патриот

преди 4 години

ФАЩ и Израел световни терористи!

6

Анонимен

преди 4 години

И от кога "убиването на ИРАНЦИ" (а и не само )се води задължително? Изобщо, от кога УБИЙСТВОТО се води задължително?Юдеите се мислят за ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ и това без да гледаме тяхата теория, че са "богоизбрани".

5

ПроСоТо

преди 4 години

и защо гнусните избиват иранци?!и защо СЕ ХВАЛЯТ с това,че избиват ХОРА?!...знам,че знаете отговора!!!!!!!!НЯМА ЗЛО на планетата,което да не е тръгнало от Авраамовото котило!!!!

4

Анонимен

преди 4 години

Toва се нарича геноцид. Или както те му викат - холокост.

3

Анонимен

преди 4 години

А ако yбиваш еврейци Е :расизъм, ксенофобия, холокост, дискриминация и т. н. И т. н.......

2

Анонимен

преди 4 години

Абе добре ги убивате Иранците ама когато си направят атомното оръжие тогава ще ви питам кой кого убива. Лошото е че няма да има кой да ми отговори щото ще сте се изпарили. Бог когото предадохте мислите ли че не вие подготвил изненада.Времето ви наближава края вие зад ъгъла.

1

Анонимен

преди 4 години

Докато не се намери окончателно решение на еврейския проблем, светът има още много да се избива помежду си! Ключовата дума е "окончателно"! Веднъж завинаги!