17

Анонимен

преди 4 години

Този на снимката е останал някъде по средата в еволюцията на човека като вид, така че да не се изказва.Какво изобщо прави в парламента това мутре?

16

Анонимен

преди 4 години

100% е прав!

15

Анонимен

преди 4 години

Магарешки , ти май не разбираш как работи живота. Не приличаш на малко дете а говориш такива глу.пости.

14

Прав е

преди 4 години

Руснаците подариха 8 МиГ 29 на сърбитеЗащо ли ми е позната бройката

13

ужас

преди 4 години

До ЗозоТи си лъжец,виж картите и не лъжи хората....

12

Анонимен

преди 4 години

Циркът е фееричен. Що се обръща към бай Дончо? Няма ли правителство и парламент? Или по този начин иска недвусмислено да покаже на матряла, че Боко нищо не решава и може само васално да пълзи, да хленчи и безпрекословно да изпълнява заповеди.

11

Правилно е

преди 4 години

До АнонименТака е Харчат 600 но получават 300Това е проблема

10

до кога

преди 4 години

Защо сащ не плаща за своите военни бази у нас?!каква е сделката,подкрепа за бандитската власт ли?

9

Зозо

преди 4 години

Прехвалените "Бази" и руските-атакистки лъжи:1. Учебен полигон "Ново Село" - много опасна база;2. Складови помещения в Айтос - много опасна база;3. Графигнатиево - американска база та дрънка, пълна с МиГ29 :))))))))4. Безмер - хептен американска база - 1 самолетна писта :)))))))))))))))))))))

8

Анонимен

преди 4 години

Чичка, не са 600. 400-500 са макс. За мнозинството говорим. Ама як PR, чичка. Евала. Сети се да се включиш и ти ;)А, дано има още ***ци да ти се фанат и да гласуват са теб. Че и ти душа (и най-вече стомах) носиш, че и семейство имаш. Трудна работа, нали? Особено в БеГе? Хехе. Айде, сполай ти. И.....ъъъм, успех? Да речем.

7

Анонимен

преди 4 години

НАПРАУ СА РАЗПЛАКАХ- МИЛИОНЕРИТЕ ПЛАЧАТ ЗА БЕДНИТЕ- СИГУРНУ СМЕ ЕДИНСТВЕНИ В СВЕТА- А ДАЛИ ЩЕ ПОПИТАТ МИЛИОНЕРИТЕ КАК СТАНА ТАКА, ЧЕ ЕДНИТЕ ПОЛУЧАВАХА ЗАПЛАТА 2500ЛВ- 1 ДЛ 3000ЛВ, А ДРУГИ СТАНАХА МИЛИОНЕРИ БЕЗ ДА НИ СТАНА ЯСНО КАТО КАК ТАКА СА СЛУЧИ ТУЙ НЕЩО- ИЗМИСЛИХА МУТРИТЕ- КОИТО СЕ СЪБУДИХА МИЛИАРДЕРИ, А ПОСЛЕ ГИ ОТСТРЕЛЯХА ДО ЕДИН.

6

Anonimen

преди 4 години

Незнам за какво приемат неизгодни за държавата неща? И те се възползват чужденците.

5

Зозо

преди 4 години

Хахаахахахааа, абрей Марешкия ти днес що не гласува бря? Нали си много против бря, шут на шутовете. Що не гласува против бря:))))))))))))))))))

4

Гост

преди 4 години

Тръмп го боли "фара" за България.

3

Anonimna

преди 4 години

Евала! Най-накрая някои да мисли и за хората в България рационално. Естествено че е по добре тези пари да отидат другаде. В здравеопазването например.

2

марионетки ли сме

преди 4 години

Три бази без пари са дадени на САЩ,което ни прави мишени при евентуален конфликт,защо нашите управници не поискат самолетите да са подарък както ни я сме им подарили земята си?

1

Анонимен

преди 4 години

защо не спряхте сделката в Народното Събрание? Сега чакайте от Тръмп келепир... Че и още 8 самолета сме щели да купуваме?!? Шкембе войвода е за съд!