157

Магарешки е

преди 4 години

Рушка шлюхаСъщо като РижавияМоже да си паснат...

156

МАГАРЕШКИ

преди 4 години

ТИ СИ МАЙСТОРА НА БЬЛГАРИТЕ.САМО ТИ ЩЕ ГИ ОПРАВИШ...НАСОЧИШ..ПРАВИЛНИЯ ВРЕМЕН ПЬТ.

155

Анонимен

преди 4 години

Че марешки можели да пише ...

154

Анонимен

преди 4 години

Бай Дончо баш пък с Магарешки ще се занимава...

153

Ник

преди 4 години

И да не разбираш от бизнес, можеш да сметнеш 2,5 мрд., разделено на 3 мил. работещи българи прави - около 800лв на човек плащащ данъци у нас. Болен здрав носи.

152

Анонимен

преди 4 години

В САЩ знаят всички тези неща, които е написал и ни се смеят заради тази т.нар "сделка", а когато прочетат писмото ще ни се смеят още повече. Все едно жертвата да се оплаква на хищника, че иска да я изяде... Ужас

151

Зозо

преди 4 години

Лично ли го е писал писмото, че се съмнявам да може да напише две изречения без правописни грешки :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

150

Скептик

преди 4 години

Ха, Ха, Ха. Нали като дойде ще му покажат Небостъргача на Цецо и ще вдигне цената двойно. Тук не става с молби. Трябва платените агенти да ги изринем от управлението. Сегашните са също като Комунистите едно време. Никаква разлика. Защо си отиде Социализма? Заради раздути разходи, присвояване на средства, неправилно направени инвестиции в бетон. Сега е същото. 6 месеца данъчна ваканция и са аут със мезонетите, къщите за гости, теслите и изтребителите си.

149

Анонимен

преди 4 години

Хахаха....уникален е

148

Мл.

преди 4 години

Ами раздай милионите си на бедните- аз ли да те уча?

147

Мл.

преди 4 години

Абре Магрешки,само кютуците на Бузлуджа и на Суецката армия струват повече от 20 броя F-16: какво си тръгнал да плачеш за фалшив проблем а премълчаваш истинския??!!

146

Mitko USA

преди 4 години

Mareshki. Mareshkiiii..Ti si edin Magareshki !...

145

Анонимен

преди 4 години

До Един от Дивия ЗападМарешки от дълги години се опитваше да влезе в парламента като раздаваше пари на "избиратели".Повярвай ми, няма нормален човек да го хареса този.

144

ти си обречен

преди 4 години

Българските работи трябва да си ги решаваме сами!Всъщност българския народ възнаненавиди социалистите защото действаха като се осланяха или поне плашеха хората че извършват престъпленията си под закрилата на Червената Армия. Затова социалистите разрушиха българските паметници и на тяхно място построиха "руски" за да плашат хората.

143

Един от Дивия Запад

преди 4 години

Аз пак да напиша ясно и точно!Г-н Марешки е депутат от Народното събрание, който след решение на същото търси друго решение навън.Във всяка нормална страна колегите му с поне малко чест биха му потърсили отговорност, председателя на Народното събрание е длъжен.Но туй е в нормалните държави...А гласувалите за него са явно като него и си го хресват. А и тук има много, които го лайкват.

142

Fenasi Kerim

преди 4 години

Марешки е написал верни неща към едно същество което трудно може да бъде наречено "човек". Гледайте това видео ако знаете английски. Вижте го Тръмп. Гледайте как се държи. Ще разберете. Ако и у вас има малко човечност, ако владеете английски трудно ще гледате докрай:Линк:***/2JGF8vN

141

Щирлиц

преди 4 години

Добре другарю Марешки,благодарим ти,че ни отвори очите.Какви кадри е създала Партията,каква ...мм"дейност" развиваха в началото на прехода,ц,...

140

Един от Дивия Запад

преди 4 години

Който не храни своята армия, храни чужда такава.Подофицерска мъдрост

139

Христо

преди 4 години

Марешки пиши на Путин да намали цента на газта за България. И с Америка не се занимавай, това надвишава умствените ти възможности. Ще ти прегреят реотаниъе.

138

Юрий

преди 4 години

Защо над 2 милиона са извън България,реално в момента няма и 5 милиона българи. Да работят 2 и половина милиона. Това е факт. А пишат как сме 7 милиона. Но никъде не казват колко са с двойно гражданство. Затова всичко читаво е навън и в България правят каквото поискат с вас. Никой не ви е виновен , купувате 7 ковчега ,или учебни самолети , защото за друго не стават.Амин