37

Пламен

преди 4 години

Българинът живее с 400$.

36

избирател

преди 4 години

Все се чудех,какво аджеба означава тая модерна дума "популизъм"....РАЗБРАХ!

35

Анонимен

преди 4 години

Марешки беден съм . Подари ми една бензиностанция моля.

34

Анонимен

преди 4 години

А Марешки си купи централната поща във Варна.

33

Анонимен

преди 4 години

Точни думи!!! ......но е ПиАр

32

Анонимен

преди 4 години

Къде си ве човеко с 100 милиона капитал. На твоите бензиностанции, що не дават 2к заплата след като вече имаш пари? Ти ли точно говориш за бедни хахахахха популист.

31

Анонимен

преди 4 години

Борисов за Кристиян: Нека да отвори сървърите, да докаже че е невинен и ще му се извинят! В режимите диктатури от латиноамерикански тип с губернатор американския посланик е така: виновен си до доказване на противното!

30

Анонимен

преди 4 години

Али Джи е бледо копие на Боци във филма си "Диктатора". Взаймствал е от арабелите, но ако беше гледал от източна европа, щеше да е много по-трагикомично

29

Зозо

преди 4 години

Марешкия изобщо не гласува, както и Волен-кримския. Така свалиха кворума и улесниха приемането на сделката. Що не гласуваха против, а? Щото и на двамата са им *** дупетата.:))))))))))))))))))))))) и Боко ги държи за тотките!

28

Лалала

преди 4 години

Съвестта на Тръмп?? А?

27

Анонимен

преди 4 години

Не е будала който яде баницата а който му я дава. Така че по добре да си мълчим и да не се излагаме с такива като тоя. Не искаш самолети - не купувай. Но да искаш да ти ги подарят защото си беден е вече нахалство

26

Анонимен

преди 4 години

Глупава работа, безобразие!

25

123456

преди 4 години

Тръмп на дали ще се трогне от написаната истина .Аз само се питам дали някога премиера на страната които и да е той ще се изправи пред ЕП. И да прочете статистиката изредена от Марешки в статията- ей така просто да запозне европейската обшност каква държава членка сме Гордо сме стъпили на последното място и лапаме еврофондове най-успешният бизнес за последнните 2 петилеткиНо в крайна сметка ГЛАС НАРОДЕН ГЛАС БОЖИЙ.НИЕ СИ ГИ ИЗБИРАМЕ -*** НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА Съединението прави силата ???

24

избирател

преди 4 години

"Добър" човек....просълзих се!А казват че съм бил студен човек....

23

Анонимен

преди 4 години

Марешки не е гласувал "за"!Напротив, от самото начало е против това национално предателство!

22

Глупци и слепци

преди 4 години

Нито на господарите, нито на слугите им, не им пука с какво живеел българският народ. Ако сами не унищожим раковото образувание ГЕРБ, то ще унищожи държавата, но преди това гражданите ѝ.

21

Анонимен

преди 4 години

Трябва да си абсолютен национален предател, за да не си съгласен с тази позиция на Марешки!

20

Анонимен

преди 4 години

Пак се почна с популизна. Оня си замълча за Йемен и Кашоги, защото една държава им купува оръжие, а този ще го разчувства с писма. Политиката е притурка на търговията. Всичките "приятели" на България подкрепят, когато имат финансова полза от това.Защо ли са започвали световните войни?

19

Стою

преди 4 години

Истината за България, казана от милионер. Каква ирония в български щрихи.Дано Тръмп чуе апела, в което много се съмнявам , защото интересът е движещата сила .

18

ПроСоТо

преди 4 години

е,за много тарикат напиня да са праи тоя!1.-Той много добре знае ,че продажбата..ПРОБУТВАНЕТО на въпросните таралясници е резултат от интрига,в която участва и Белия Дом!2.-Както отбеляза колегата:-Като е бил "против",защо е гласувал "за"?!3.-Също така много добре знае,че Тръмпи ще обърне повече внимание на комара в кабинета си,отколкото на тоя..."...".4.-За едно си заравя главата в пясъка:-Ако хората виждат че продава евтино НЕ означава че НЕ виждат,че той самия се продава..На Шайката..