174

:))

преди 4 години

До Терминал 2Абре *** може винаги да се изчисти и направи нещо прилично, но на първо място големото Прасе ББ ще трябва да го раз фас оваме!

173

Анонимен

преди 4 години

Ревете ли плъхове ткзсарскииии хахахаха

172

избирател

преди 4 години

От друга страна Другарю Борисов съм ЗАБЕЛЕЗАЛ,че зададат ли се избори,бързате да похарчите,колкото се може повече пари....Па било то и за ненужни нам самолети!!!Явно не вярвате,че ще ги нагодите пустите избори Другарю Борисов?

171

Зозо

преди 4 години

До Терминал 2Къде в Москва ли? Ми бегай още утре, аман от прости руски ***-атакисти!

170

избирател

преди 4 години

Нормално!Държава с добра социална политика,здравеопазване,пенсии, висок стандарт......Нормално е такава държава да похарчи минимален процент от бюджета си за въоръжаване.......Не говоря за България,някой да не се подведе!

169

Терминал 2

преди 4 години

ПРИЗОВАВАМ ВСЕКИ , КОЙТО УВАЖАВА СЕБЕ СИ И ЖИВОТА СИ - ДА БЯГА НАВЪН ОТ ТАЗИ *** , ТОЛКОВА Е ЗЛЕ БГ , ЧЕ ХОРАТА , НЕ САМО НЕ ЖИВЕЯТ , ТЕ НЕ СЪЩЕСТВУВАТ , ДУПКИ , МИЗЕРИЯ , МИЗЕРНИ ДОХОДИ , АБДИКИРАЛИ ИНСТИТУЦИИ И ПРОСТИ ХОРА .

168

Патриот не от ВМРО

преди 4 години

Народен съд за националните предатели.Да наливаш пари в икономиката на една държава,която ежедневно сее смърт нейде по света,е да си съучастник в тези престъпления.В същото време народа ти мизерства,децата ти умират,затова че няма пари за лечението им,просяците са на всяка крачка,включително и на пъпа на София.Всички ги виждат,включително и стотиците чуждестранни туристи,само управниците не ги виждат,независимо,че са под прозорците им.

167

Анонимен

преди 4 години

тиквата пак изпразва хазната, та ако не успее да фалшифицира изборите за пореден път - да се почне с старата песен на нов гласкойто и да бъде избран на мястото на пп гроб няма да има бюджет, с който да оперира.когато евентуално ново правителство поиска да изтегли на пример 1 милиард, пп гроб ще почнат да вият на умряло, ще има пак платени протести и т.н.после, като тиквата барабар с гроба се върнат на власт, ще могат да се теглят по 16, 20 или колкото си решат милиарди без проблем

166

ахахаха

преди 4 години

Мутрафоня бърза да се отчете на Хамериканците, да си приберат парите и те и той, че усещат вече как този мандат ще им е за последно и който дойде после на власт, ще развали сделката и няма да има пари за Мутро и САЩ, затова сега се прави всичко набърже!

165

М, да ...

преди 4 години

Тези от НС не ценят парите защо ли? Много ли лесно ги изкарват/печелят та така с лека ръка ги раздават, м? Явно Да! Мутри, мутри, мутри - рекетьори! "Холандия купува до 9 изтребителя Ф-35 за 700 млн.евро" - hotpoint news

164

Легендата

преди 4 години

Честито, поздравление за Ленче Кремче и останалите продажници.

163

Питащ

преди 4 години

Какво се случва с конкурса и претенциите на шведската страна за нарушени правила Кръчмарски номера на шведите не минават Ще ни съдят и осъдят. И познайте кой ще плаща? Докато делото върви ,обаче ще гледаме самолети на само картинка!

162

фх

преди 4 години

за здравна каса,за пенсионери замалки деца ,,,,, няма пари а даваме 2 милиарда и то 4 години напред без нищо!!!! 4е къде дават така без лихва??отивам на магазина дават ми сиренето и плащам!! как не ги завъртяхме тия пари 4 години !поне 3 милиарда щяха да станат!! на герб върхушката са ненормалници??

161

Анонимен

преди 4 години

F-16 е добър самолет.-------Никой не твърди, че F-16 е лош самолет!Но, F-16 блок 70 го няма наяве!!!!!Има F-16 блок 52 последният модел който реално съществува физически, а не виртуално.В това е разликата!псАз бих предпочел F-18 - самолет с два двигателя като Миг-29 - и с по големи функции и възможности, за розлика от виртуалния F-16 блок 70.

160

Питащ

преди 4 години

И кой ще ги пилотира?В туризма домъкнахме " спецлисти" от Молдова, Нагорни Карабах и пи*чка му майна, а сега?ДОЛНА МИТРОПОЛИЯ отдавна се превърна в почивна база. Шляпат картите, шляпат ...........

159

we

преди 4 години

Угодничество, подлизурство, подмазвачество, гъзолизане - това ги държи на власт.

158

Анонимен

преди 4 години

Тройната коалиция ГЕРБ+ДПС+ВМРО добре действат. Все в интерес на "хората"

157

Анонимен

преди 4 години

F-16 е добър самолет.

156

Зозо

преди 4 години

Абе къде е Волен? От Кремъл го търсят да го бият :)))))))))))))))))))))))))))))))))Пак се изниза по терлици. И той като Марешкия по този начин свали кворума :)))))))))А сутринта по ТВ хАтака пускаха ядрени бомби и руски анимации на ракети - голямо шоу!!!Надали някой може да им се върже на елементарните лъжи.

155

2

преди 4 години

Не ги винете ! Решението е взето на друго далечно място и само е съобщено на нашите хора !Няма мърдане !