154

Анонимен

преди 4 години

Санитарните да почнат да работят, като хората. Тогава обществото само, ще иска да им даде пари. С такова отношение на всякъде.. Не чакайте

153

Анонимен

преди 4 години

Пенсионери, сестри, учители и санитарки нека да си траят.За тях пари няма, за предплащане на самолети - има.Честито! Гарантирано от герп!

152

Анонимен

преди 4 години

САЩ да ни дадат и един кораб, като Доналд Кук :) С атомни глави на него.

151

Анонимен

преди 4 години

Браво. Ф16 b70 babyyyСлед време ф35

150

Анонимен

преди 4 години

Боже, колко още гадости ще извършат тия "управляващи" ле-ке-та, докато ги изнинем от власта??? Абе, тия да не си мислят, че не можем да се откажем от тия железа??? Нека да дойдем на власт, тогава тия, които сега ни ограбват, ЩЕ ПЛАЩАТ ОТ СОБСТВЕНИТЕ СИ ДЖОБОВЕ!!!

149

Ала-Бала

преди 4 години

Бати ви Бойко откупи властта си до края на този мандат и половината на слеващия. Все пак Господ решава...

148

Анонимен

преди 4 години

Предлагам на русофилите да купим и другите 8 самолета ,само че на изплащане,понеже парите ги похарчихме за гьола Белене и други нерентабилни проекти.Така или иначе парите ще излязат и от русофилите,та по-добре да се радват,че поне ще получим много добри самальоти.

147

Анонимен

преди 4 години

Как сте ***? Рахат ли сте..Еврейте от САЩ пак ви натаковаха - ама яко ви натаковаха!Нали сте ми едни умни,па много умни,па най- най- умните в галактиката.... начело с "оня" - знаете си го!Ама реалността е друга!Всичките сте ***, денонощно и усърдно изтребвани като вид и етнос ***, обитаващи една колониална територия - протекторат!Та за това ще плащате милиарди - заради чипа си!***!

146

фен

преди 4 години

*** за какво харчите парите ни за самолети? Да не дава господ ама ако стане нещо докато се изкашля Ердоган България ще е сравнена с земята....а ние ще купуваме 8 самолета да ни пазят !!!!!! държавата ни се стопява, имаме нужда от здравеопазване, лекарства, апаратура .....Н Е Г О Д Н И ЦИ и продажници!

145

Зозо

преди 4 години

Абе Марешки много рева, ама накрая не гласува и свали кворума - хахахахахааааааааааА беше гласувал, а пак в прокуратурата :)))))))))))))))))))))))

144

Анонимен

преди 4 години

Трудно ми е да си представя сумата и как точно се събира от всеки бедняшки джоб. Но представете си, 1 милион долара в банкноти с номинал от 100$ всяка побрани в дипломатически куфари. За тези 8 самолета са нужни 1256 куфара пълни със стотачки. Не е малко за такива *** като нас.

143

фф

преди 4 години

ле мизерабл е името на книгата цитирано в предния пост от ффон

142

Анонимен

преди 4 години

За тролажа и политическите марионетки не знам, но моите деца тая глу.пост няма да я плащат. Едното вече се спаси, следва и другото. Довиждане, господа, без друго държавата я поринахте, няма аз и семейството ми да ви плащаме гешефтите.

141

ффон

преди 4 години

Les Misérables -това е оригиналното име на книгата на Виктор Юго, преведено незнайно защо като Клетниците. Цитираните министри в статията са едни Гаврош и Козет и на барикадата отстояват поставената задача, посочи лидерът на НФСБ.

140

Анонимен

преди 4 години

Фашистките *** са смешни купете си самолети ама ще останете 8 министъра и 8 самолета .За тях развитие н ее стандарта на живот а да си купят метални самолета.

139

Анонимен

преди 4 години

Много ясно. Комисионната отдавна е получена и трябва да се заработи.

138

Зозо

преди 4 години

Ребята, с ново обосрались!!!

137

Байфидан

преди 4 години

До активист на БКП. Тази плоча отдавна се изтърка. Само ти си я пускал поне 50 пъти ама не хваща дикиш.

136

дерзайте!

преди 4 години

До Анонимен 122А ОСТАНАЛИТЕ БСП,АТАКА,НФСБ И ВОЛЯ СА САМО ПЪЛНЕЖ ЗА КВОРУМА..-------------------------------------------------------------------------------------------РАДВАМ СЕ, ЧЕ СИ ОБЕКТИВЕН! ахаххахахаха

135

Анонимен

преди 4 години

Русофилите са бич за родината ни.Винаги са работили срещу интересите на собствения си народ ,щом те не съвпадат с тези на Русия.Тези *** и предатели пречат на България да се измъкне от руското блато,но и това постепенно ще стане.Важно е да има грамотни хора,които четат и мислят самостоятелно и плявата постепенно ще се отсее от зърното.Който се е почувствал обиден , трябва да знае ,че той е плявата,а не зърното.