194

Анонимен

преди 4 години

за онкоболните деца няма пари за лекарства а за американчетата има предварителнода даде господ всичките тия дето го скроиха това да ги настигне съдбата на страдащите български семейства

193

Анонимен

преди 4 години

е платихме си рекета на щатите,взеха си нашите комисионните и продължаваме напред,както каза Кубрат,само се чудя няма ли как да отнемем правото на дупетатите да харчат нашите пари,дайте да направиме референдум,определена сума,да речем 20% от брутния вътрешен продукт автоматично да се отделя във фонд за хората,да има за пенсии за повишаване на доходите и т.н. и дупетатите да не могат да ги барат тези пари

192

Тинев

преди 4 години

Абе, в тая галамация около купуването, сети ли се някой, аджеба кой ще ги кара тез фъркатите.Ааааа, да дееее - то ясно че Бойко Борисов , НО: ВЪПРОСА Е: КОЙ ЩЕ ГИ КАРА, а не кой ще ги мие?

191

Винету

преди 4 години

До 203 анонимик. Само че ти си никой и твоето мнение няма никакво значение.

190

Другаря Гечев

преди 4 години

Поразяващо непознаване процедурата Планиране, Програмиране, Бюджетиране за покупка на специална продукция. Самолетите започват да се произвеждат като Българското правителство разкрие влог в Банка в Ню Йорк и внесе сумата като гаранция. При доставка се тегли сумата на доставката. Ракети няма смисъл да се купуват защото ще бъдат доставени и тече гаранционен срок ако не се използват се бракуват. Важни са получените кодове за оръжията.Сделката е без ДДС и комисионна защото е с Правителството на САЩ.

189

:))

преди 4 години

До 75433Тц! Платил си е минали задължения, а не бъдещо пребиваване както ти се ще! :))

188

Анонимен

преди 4 години

Това "решение" е брутално национално предателство на шайка престъпници!

187

75433

преди 4 години

Милиардите по сделката са цената за оставането на Борисов още дълго на власт. Стига сте се правили, че не схващате смисъла на случиващото се. Припомнете си хода на кампанията за евродепутати и изявленията на премиера ни. Припомнете си как протече и дебатът за покупката, какви височайши посещенвия имаше у нас, кои политици какво изговориха. И спокойно пийнете студена водичка - ние ще платим сметката.

186

Много е просто

преди 4 години

Проблемът е ясен : F-16 последна модификация няма равен на себе си на изток от нас , други твърдения са предназначени за вътрешна консумация и за повдигане на д.уха на петата колония у нас - БСП, Атака, Воля и т.н.

185

добре за България

преди 4 години

Където има F16 комунизъм(социализъм) не вирее, а това е добре за България.

184

банкябой

преди 4 години

ние управниците на идиотистан винаги вземаме правилни решения защото ни ги диктуват отгоре и не се налага да си напъваме мозъците да мислим сами и да правим гришки

183

Браво!

преди 4 години

Добрите новини за България се множат в последно време ! Сполай !

182

К. К.

преди 4 години

Порва крачка за отхвърляне хомота на съветска Русия! Сполай и Бог с нас! За свободна и независима от руския окупатор България!

181

Ха ха

преди 4 години

Причината такива мърляви държави като нашата да членуват в НАТО е да бъдат принуждавани да дават пари, много пари на американските производители на оръжие . А и като пушечно месо в някои "освободителни мисии" . А иначе ОСЕМ самолета биха уплашили някой, който ни напада САМО ако "агресора" тръгне да ни атакува с ТРИ самолета . И защо никой не казва на каква цена ще се купува от брата САЩ горивото... масла... части... ремонти ... или тия цени не са много за казване.....

180

Анонимен

преди 4 години

Браво на Правителството и НС.Вече ще имаме горе-долу свястно ВВС-------------Кога, бе умник?????Коя "Петилетка", при положение, че F-16 Блок 70 го има само на чертеж!Да бяхме купили поне F -16 Блок 52+ или F-18E/F .А, не 1,5 милиарда $$$ за 8 виртуални F-16 Блок 70.Пфу, "Про...т народ - слаба държава"!

179

Анонимен

преди 4 години

ЕВАЛА НА ГЛУТНИЦАТА ПОЛИТИЦИ УГОДИХА НА АМЕРИКАНСКИЯТ СИ ЧОРБАДЖИЯ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ЧЕ ОБРИЧАТ В МИЗЕРИЯ БГНАРОДА ЧРЕЗ ТАЗИ НАГЛОСТ ЗАЩОТО ПАРИТЕ ДАДЕНИ ЗА ТЕЗИ ЖЕЛЕЗА НЯМА ДА СА ОТ ТЯХ А ЗА СМЕТКА НА БГ НАРОДЪТ БРАВО ИМА ОЩЕ МНОГО КОКАЛИ ЗА ОБГЛОЗВАНЕ МАКАР ЧЕ ПРИ ТЯХ НИКОГА НЯМА НАЯЖДАНЕ НО РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СЕ ЗАДАВЯТ

178

:))

преди 4 години

До Крим не е рускиПреди време САЩ посланник търсеше някакви средства за някакво паране от Венецуела! НС какво точно плати днес, което може би да го дължеше на САЩ ? САЩ не е Сретен!

177

тръмп

преди 4 години

Няма връщане, шарана се хвана на въдицата

176

Анонимен

преди 4 години

ЕГН-тата на цяла България изтекоха в Интернет, но за сметка на това си купуваме изтребители ! Ете това е пародия на държава! Ръководена от корумпирани мутри и ***!

175

Крим не е руски

преди 4 години

Браво на Правителството и НС.Вече ще имаме горе-долу свястно ВВС.